שאלה ריחנית!

שירי71

New member
שאלה ריחנית!

אוקיי לא לצחוק עלי!!! מי שמכירה את הסבון גוף החדש של ניבאה... חצי כתום חצי לבן, חבל על הזמן (ועל כל טיפה...ממנו). יש לו ריח שמשגע אותי מין שילוב של דבש וקוקוס. הקיצר אני מתה פשוט מתה למצוא קרם גוף עם אותו ריח. ולא מוצאת היום חצי שעה עמדתי בסופר פארם בוהה בבקבוקים עלומי שם וריח של קרמי-גוף ולא מוצאת כבר חשדו שאני איזה מרגלת שלחו אלי כל מיני נשים מוזרות לשאול אם אני צריכה עזרה וכל אחת ניסתה לדחוף לי מוצר משלה... ולא. לא מצאתי. אני מאד אשמח לשמוע המלצות!!!!

גלי®

New member
נתחיל בזה שהסופר פארם הוא לא מקום

לקנות דברים עם ריחות "טבעיים" , אבל בתי טבע ו"בודי שופס" כן ... ונדמה לי של"Fa" היו סבון נוזלי וקרם גוף בריח הזה בשנה שעברה ...

anat30g

New member
דבש וחלב

לפלמוליב - palmolive natural - יש סבון נוזלי וקרם של 2 ב-1 עם ריח כזה...גם אני פשוט מתה עליו. תבדקי האם יש לפלמוליב גם קרם בלי סבון... ענת.

שירי71

New member
תודה!

אני אכן אבדוק באיזו חנות טבע אגב ראיתי את הסבון של פלמוליב עם דבש עדיין אני חושבת שלסבון של ניבאה יש ריח יותר מורגש כזה... ועדיין מחפשת את הקרם גוף ולא הסבון... אם למישהי יש עוד רעיונות אשמח לשמוע! תודה..

Talia E

New member
לא יודעת אם זה מענין אתכם

אבל לא מזיק ליידע... פלמוליב עושים ניסויים בבעלי חיים. תאגיד קולגייט-פלמוליב, הוא אחד מהתאגידים עליהם נערך חרם צרכנים על מנת שישנו את שיטתם המכאיבה והמיותרת. בעבר נרשמו כבר מספר הצלחות של חברות קוסמטיקה שחדלו לערוך ניסויים כתוצאה מלחץ צרכני, כדוגמת רבלון. חברות נוספות שעושות ניסויים בבעלי חיים: פרוקטר אנד גמבל (פנטן, הד&שולדרס, אריאל, אולוויז, אולדייז, פרינגלס), ג´ונסון & ג´ונסון, ל´וראל, ליוור ישראל (Dove ועוד המון מוצרים-צריך להסתכל באותיות הקטנות), אליזבת ארדן ועוד. חברות שאינן עורכות ניסויים: רבלון, ד"ר פישר, אסתי לאודר, LIFE (מותג של סופר-פארם) ועוד. למי שרוצה עוד פרטים אתר האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים. יום נעים!

גלי®

New member
החוברת הקטנה שלהם (זו שמפרטת

איזה חברות מבצעות ניסויים ואיזה לא , צמודה אלי כל הזמן ... (ולא ... אני לא קונה "פלמוליב" , וגם לא "קולגייט" , אבל לא על זה היתה השאלה ... )

אם יש לי ברירה בין...

קרליין לפינס, נגיד, אז אני בוחרת קרליין. ואני מתשמשת בשמפו קרליין, אבל במרכך פנטן כי הם פשוט הכי טובים
כנ"ל לגבי קולגייט... אבל באמת שאני משתדלת לא להשתמש.. (הא כן.... אני משתמשת גם בטמפקס ואולדייז
) אוף..

Talia E

New member
ניסית את המרכך הורוד של wella?

בשבילי הוא פשוט מנצח! תראי, כל אחד עושה מה שהוא יכול (ורוצה...) ואני האחרונה שאשפוט אותך על זה. נחמד שאת מודעת לנושא ומשתדלת
. אגב, גם התחתוניות של Life הן פשוט מעולות (הרבה יותר מ- carefree ואחרות שנתקלתי) - שווה לנסות גם אותן... משחת השיניים של weleda היא הטובה שנתקלתי בה עד כה (אם כי יקרה, לי הביאו מאירופה - שם הרבה יותר זול), ומה רע במרידול? פרודונטקס? (רק הצעות...)

לא, לא, לא...

במרכך ושמפו עוד אפשר לשכנע אותי (אמנם לא כלכך אחרי שמצאתי את הנוסחה המנצחת, אבל...) אבל קולגייט אצלי זה מאסט. כשהייתי יותר קטנה ניסיתי מרידול (יאק) אלמקס (חריף חבל"ז), טום וג´רי, זברה, ושאר קשקושים ובאמת שאין כמו קולגייט...

לחל ממשחות השיניים מוסיפים סוכר

כד כדי כך גרוע. אני לא יודע לאיזה משחות מוסיפים. החוק בארץ לא מחייב לרשום את הרכיבים של משחות שניים, למרבה הבעסה.

אתי@

New member
חיפשתי בקטלוג שלהם ולא מצאתי משהו

שנראה כמו רשימת חברות שמבצעות ניסויים בבעלי חיים. אתה יכול לכוון אותי לשם המדויק?

נירש

New member
בשמחה

למרבה הבושה התבלבלתי "טיפה" בין אנונימוס לבין האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח. הנה הקישור הנכון, תודה וסליחה.

אתי@

New member
תודה רבה, ובכל זאת:

איך אפשר ממש לקבל את הפינקס? כי אם אני אדפיס את כל הרשימות לפי קטגוריות, כמו שזה באתר, אז אני אצטרך להסתובב עם ערמת ניירות גדולה במקום פינקסון. והפינקסון יותר נוח לי...

חלקו לנו 3 פעמים בכיתה...

וכל פעם הסתובבתי איתו קצת ואז איבדתי. בלאטטט.. בכל מקרה- בכל סופרמרקט (בחוץ) או מרכז קניות תראי דוכן כזה של חבר´ה שמחלקים שטויות בחינם...

גלי®

New member
יוצרים איתם קשר (דרך האתר , או

בטלפון) והם שולחים לך בדואר !

נירש

New member
תיקון קטנטן ../images/Emo9.gif

לזכויות, כמובן, ולא לצער. לא יודע מאיפה זה הגיע.

למעלה