שאלה רטורית

shirlove

New member
שאלה רטורית

למה קשר בין בחור לבחורה הוא דבר כ"כ מסובך למה????????????!!!!!!! כן אני מכירה את התשובות-שני עולמות שונים,מחשבות שונות,גדלנו על דברים שונים אבל למה הכל חייב להיות מסובך כ"כ?! למה אין תקשורת הבנה דיבור. לפעמים אני חושבת שאני פשוט צריכה להיות כנה ולהגיד את כל מה שאני חושבת ומצפה ממנו,מאותו הבחור! אני חושבת שכנות זו הדרך הכי טובה,להבהיר את כל אי ההבנות וללבן את העניינים,שהוא ידע לאן הוא נכנס ושאני אדע לאן אני נכנסת לא?! אבל מצד שני כמה זמן אני מכירה אותו....יום?יומיים?שבוע?!אז באיזו זכות אני אגיד לו מראש למה אני מצפה..... אבל ככה נחסוך אי הבנות לא?! הוא שלח לי הודעה-שהוא מצטער,הוא היה בעבודה לא יכל לענות,הוא צריך\רוצה לדבר איתי, ויתקשר אליי.... ואולי אז פשוט לשאול מה הוא רוצה,לאן הוא חותר,מה אני רוצה להגיד לו,להבהיר,אבל שוב זה לא מהר מדי?!לא מלחיץ מדי?! אז בעצם זו לא ממש שאלה רטורית.....תשפכו עצות,לא יזיק לי,תודה

אם מה שאת מחפשת זה כנות,

ואת לא רוצה להיות בקשר בו אין את המרכיב הזה, זכותך המלאה. ואם זה לא מתאים לו, אז אולי הקשר הזה לא מתאים לך? העיצה הכי טובה שלי לגבי תקשורת היא לדבר על עצמך ולא להפנות אליו את הזרקור, אלא לתת לו להגיב למה שאת חושבת.

shirlove

New member
כן הבעיה היא

שאנחנו מכירים רק שבוע......הוא יכול לברוח,רצינות זה דבר מפחיד לפעמים,ואני לא רוצה להפחיד אותו,אני יודעת שהוא רציני נדמה לי,אני רק רוצה להבהיר איפה אני עומדת ולמה אני מצפה

איך את יכולה לדעת מה את רוצה

עם זה הבחור אחרי שבוע? מה, את מכירה אותו עד כדי כך טוב? את יודעת מה את מחפשת בלי קשר אליו. אני חושב שאחרי כמה דייטים (3 או 4), ואם אפשר, אז לפני ששוכבים בפעם הראשונה, כדאי לעשות תיאום ציפיות כללי: איזה סוג של קשר אתה מחפש והאם זה מתאים למה שאני מחפשת? לגבי העקרונות הזוגיים (כנות וכד'), כדאי להסתכל על הבחור ועל ההתנהגות שלו ולא לומר ישר מה מחפשים ולבוא עם רשימת ציפיות. כי זה דבר באמת מפחיד ומאיים. נסי להתסכל, לראות מי עומד מולך, לגבש דיעה ראשונה. אם שניכם מחפשים אותו סוג של קשר והבחור נראה לך, תתחילו לבנות את הקשר בהדרגה: צאו, תבלו, תכירו, תדברו, תפתחו אינטימיות, תתחילו להיות כנים אחד עם השנייה. קשר זה דבר שמפתחים בהדרגה.

shirlove

New member
אתה צודק מליון אחוז

צריך להכיר את הבנאדם לעומק לפני כן....לא כדאי לרוץ-מי שרץ מהר מדי,עלול למעוד.

תגובה

אם הוא נעים וטוב אליך, הוא כנראה רוצה קשר. אם ימנע תקופה ממושכת מיצירת קשרים, תביני שאינו רוצה ותמשיכי הלאה. אם הקשר חשוב לך, השתדלי ליזום ולהשקיע בו. היי טובה ונחמדה אליו, ואז ירגיש שאת אוהבת אותו.

shirlove

New member
תקופה ממושכת?!

שמה הכוונה בזה,שבוע?-כן-ברור שצריך להשקיע בקשר

תגובה

אם תרגישי, שהוא מתנכר אליך, לא נחמד אליך ולא יוצר אתך קשר רגשי, תביני שאינו רוצה. אם הקשר חשוב לך, השקיעי בו בעצמך. אם כל הזמן תתקשרי ותפני ולא יענה, לא תוכלו להיות בקשר. ככל שהקשר חשוב לך, פני יותר ונסי לשכנעו בעדינות.

shirlove

New member
נראה לי שהוא רוצה קשר

לפי ההתנהגות שלו בפגישה אני יודעת שהוא רוצה,אבל אני לא רוצה להכביד ולהעיק,הוא אמר שהוא יתקשר,אני צריכה להאמין לו,הוא לא משקר....

תגובה

אני חושב, שאם תהיי עדינה ונחמדה מתוך רגש אמתי, תהיי קשובה לרגשותיו ותתחשבי בהם, לא יכעס עליך. אם תרגישי שהוא לא מגלה רגש ולא מפתח ענין, ואת מציקה, תתרחקי. חשוב שתתקשרי בעקר כשמתחשק לך לדבר בגלל רגשותיך אליו, ולא סתם.

shirlove

New member
כן

האמת שמיותר לחשוב על כל זה, יתקשר יתקשר,לא לא,למרות שנראה לי שכן,הוא יזם את הפגישה, הוא התקשר אליי פעם ראשונה והכל...... האמת שזה כבר לא כזה משנה לי,נמאס לחשוב כן כמובן שצריך בכל רגש להיות מודעים לרגשות החבר,להתעניין ולהתחשב......בלי שום קשר אליו

למעלה