שאלה רותי היקרה

שאלה רותי היקרה

מאז הקשר המשמעותי האחרון שהיה לי , עם בחור שהייתי איתו 3 וחצי שנים משהו מרגיש תקוע.. ביני לבין אותו בחור הייתה אהבה ענקית וזה נגמר ונשארתי עם המון שאלות אבל במשך הזמן כנראה שיחררתי אותן והן נהיו חשובות פחות. עבר כבר מספיק זמן מאז ואני מאוד רוצה אהבה , לפעמים זה מרגיש אפילו בקטע של צורך , אבל משהו תקוע. או שאני לא פוגשת אנשים או שהם אנשים לא מתאימים או שהם מתאימים אבל זה לא הולך... מה לא בסדר? והאם בכלל תהיה לי מערכת יחסים? או שלא אמורה להיות לי בחיים האלו?

רותי 11

New member
נערה בהפרעה 1 - תרשי לי לענות

לך בלי תקשור אפילו תשימי לב למה שאמרת מאז הקשר המשמעותי האחרון שהיה לי , עם בחור שהייתי איתו 3 וחצי שנים משהו מרגיש תקוע תשחררי את התפיסה של תקוע - נכון שבהתחלה היו שאלות והיה קשה לשחרר אבל את עדיין עם תחושה של תקיעות וכל עוד לא תשחררי את אותה תחושה שום דבר לא יקרה. תביני מה שאת משדרת לבריאה זה מה שתקבלי. תחשבי על זה

שיחררתי לחלוטין..

זה לא הרגיש תקוע במשך שנה...אך עכשיו במבט לאחור הכל נראה כאילו משהו תקע אותי ולא הלך. כאילו הייתה התערבות כלשהי ששיבשה לי הכל. אני לא תקועה בבחור ההוא , אני מאוד פתוחה לכל הרעיון של אהבה חדשה ובכל זאת... אולי יש סיבה למעבר למה שאמרת... והאם בכלל אני אמורה להיות בזוגיות בחיים האלו?

רותי 11

New member
נערה בהפרעה 1 יקרה

את בהחלט אמורה להיות בזוגיות בחיים האלה והייתי אומרת אפילו יותר מאחת, אבל כמובן שזה תלוי בך, ככל שתסכילי ללמוד את השיעור שלך מהר יותר את תגיעי לזוגיות יציבה מהר יותר. אני מקבלת שיעור בנתינה משום מה, לא יודעת מה הקטע שלך שווה לבחון את זה ולראות לאן זה מוביל אותך.

מוזר שאת אומרת דווקא שיעור

בנתינה. במערכת יחסים הקודמת שלי הייתי הצד הנותן , אם חושבים על זה , הייתי כזו גם במערכות יחסים אחרות-נותנת ולא בשביל לקבל...אלא רק מאהבה. בהחלט לא מובן לי מה שעלה לך...

סליחה שאני מפריעה

אבל אם אני מבינה אותך נכון אז יש כאלה שיש להם שיעור של נתינה ואילו כאלה שיש להם שיעור של קבלה?

רותי 11

New member
נערה ממש לא מוזר

כי שיעור בנתינה מעיד שמשהו שם לא מאוזן זה לא שאת לא נותת - אבל יכול להיות שאת לא נותת נכון שאת לא מאזנת

כנראה שאני נותנת מידי.

למרות שלא חשבתי שיש דבר כזה באהבה... עצוב לחשוב ככה. תמיד הייתי בעד נתינה ואהבה בלי גבולות , אכן נשמע תמים מצידי...

רותי 11

New member
השאלה היא למה את נותת ככה

לפעמים זה בא ממקום של לרצות את הבן זוג לפעמים ממקום של ביטול לא תמיד זה מגיע מהמקום הנכון לכן חשוב שתבדקי עם עצמך מאיזה מקום זה מגיע אצלך

למעלה