שאלה רגע... ישמצב שיגיע מתישהו DVD של העונה ה-4 כי הק' שלי לא עובד ):
O ofrikit New member 27/10/03 #1 שאלה רגע... ישמצב שיגיע מתישהו DVD של העונה ה-4 כי הק' שלי לא עובד ):
J jDaNiELLE New member 27/10/03 #2 אוהו א.תני לה לעלות לאויר קודם ב.בארך חודשיים אחר כך ככה הDVD יצא, והשד יודע מתי ואם זה יגיע לארצנו הקטנטונת.....אם העונה ה3 בDVD, ככל הידוע לי עוד לא הגיעה, והיא הסתיימה לפני 3 חודשים------מי יודע מתי 4 תגיע..... קיצר- עד אז אני סגורה על זה שיהיה לך קאזה.
אוהו א.תני לה לעלות לאויר קודם ב.בארך חודשיים אחר כך ככה הDVD יצא, והשד יודע מתי ואם זה יגיע לארצנו הקטנטונת.....אם העונה ה3 בDVD, ככל הידוע לי עוד לא הגיעה, והיא הסתיימה לפני 3 חודשים------מי יודע מתי 4 תגיע..... קיצר- עד אז אני סגורה על זה שיהיה לך קאזה.
O ofrikit New member 27/10/03 #4 אממ... יש לי קאזה,אבל זה לא עובד טוב \: הוא לא מוריד,הוא גרועעעעע )),:
J jDaNiELLE New member 27/10/03 #5 גם לי היה את זה.... תמחקי אותו ותורידי גרסה אחרת....זה מה שעזר לי...
J jDaNiELLE New member 27/10/03 #7 אה...טוב, אז לדעתי מה שנשאר לך לעשות זה .....לעשות את זה שוב?? (אם את רוצה נמשיך במסרים כי אני לא יודעת אם מותר לדבר על זה פה)
אה...טוב, אז לדעתי מה שנשאר לך לעשות זה .....לעשות את זה שוב?? (אם את רוצה נמשיך במסרים כי אני לא יודעת אם מותר לדבר על זה פה)