שאלה רגישה

הילית111

New member
שאלה רגישה

שאלה לגבי הנושא של עירום מול ילדים יש לי שני ילדים תינוקבן חצי ובכור בן חמש מדי פעם אם אני עם שניהם בבית ואני מתרחצת יוצא לי לצאת מהאמבטיה עם מגבת ואז להתלבש ובדרך וגם בחדר יש מצב שהבן שלי הבכור גם בחדר משחק והוא רואה כלומר זה לא שהוא נועץ עינים או משהו אבל הוא רואה אותי בעצם ללא בגדים מתלבשת מתארגנת. השאלה מאיזה גיל כבר צריך למנוע את זה ? ואם כן באיזה צורה ? לפעמים כאמור אני לבד עם שניהם ואני גם רוצה לראות אותם אז אני יכולה גם להתקלח עם דלת פתוחה כדי לראות מה קורה איתם הקטן בטרמפולינה והגדול משחק תודה וערב נעים

כשזה הופך ללא נעים לאחד מהצדדים....

אני התחלתי למדר עכשיו את בן ה 6. כי לי נהיה לא נעים....

h 3

New member
אני משתדלת לא להתלבש לידם...

הגדול כמעט כן 7, אבל כבר הרבה זמן. מצד שני, קרה שבמקרה התלבשתי בחדר שלי והוא עבר. לא עשיתי עניין (גם לא הייתי לגמרי ערומה, תחתונים וחזיה...) כדי לא להפוך את זה לאישיו... אני גם מניקה חופשי בבית ליד כולם... (הבת של השכנים, בת 8, היתה בשוק שאני מניקה ליד הגדול, וגם ליד בעלי...
) H

h 3

New member
מסתבר שיש עדיין כמה דברים שהילדים לא יודעים..

דה נטו

New member
אני מאמינה שזה תלוי בך

אין תשובה חד משמעית, מה שנח לך הוא בסדר, לדעתי (בעיקר אם הם עדיין ילדים קטנים ולא נכנסים לתסבוכות של גיל ההתבגרות) אני אישית, מצאתי את עצמי מובכת מסיטואציות כאלה כבר כשהבכור הגיע לגיל שנתיים וחצי - שלוש. לא נעימים לי המבטים החוקרים שלו אז גם אם אני צריכה להתלבש כשהוא בחדר, אני מסתובבת או מצניעה את עצמי, (לא באופן מופגן, שלא יפתח שריטות מזה)

שhira

New member
לדעתי ממתי שלאחד מכם לא נוח

אצלי הבנות עוד מעט בנות 7 ורואות אותי ואת בעלי ערומים מידי פעם (מקלחת , החלפת בגדים) לא מרגיש לי לא נעים לא מרגיש לבעלי לא נעים לא מרגיש לבנות לא נעים אז מבחינתי זה בסדר. כשהיתי בהצגה של יעל שומרת על גופה דיברו שם מגיל 3 לסגור דלת שמתלבשים לא להתקלח יד לא לקלח אחים יחד לי זה נראה הזוי וקיצוני ולא מתאים

למעלה