שאלה רבותי!

שאלה רבותי!

האם אפשר לעבוד בPOOL עם MP3? כי אני מכניס קובץ MP3 והוא הופך לי אותו לWAV וזה לא עוזר לי כי זאת עדיין אותה איכות.. וזה תופס הרבה מקום.. מה אפשר לעשות?

Mike A

New member
תראה

הבעיה עם mp3 שהוא בפורמט מכווץ, אז בעקרון אתה חייב WAV

ואני לא יכול

להשתמש בו? למה? כי גם ככה הקובץ ההתחלתי הוא באם פי 3 אז זה סתם הופך לWAV אולי אפשר להפוך לפורמט אחר שלוקח פחות מקום?

HeavenlyB

New member
המחשב יעבוד הרבה יותר קשה

עם MP3, כי הוא יצטרך לקודד אותו כל הזמן. כשתעבוד עם הרבה ערוצים, לא ישארו משאבים למחשב. במקום זה, התוכנה יוצרת עותק WAV אשר אותו לא צריך לקודד כדי לנגן, וכך מפנה לך יותר משאבים לעבוד איתם. WAV לא לוקח כ"כ הרבה מקום, יחסית לכוננים של היום. ואם אתה מקליט דיסק, אתה לא מצפה שהחומר גלם יתפוס פחות מקום מהתוצאה, נכון?

תודה על התשובות..

אבל לא הבנתי למה התוכנה עצמה תוכנתה לקודד את הקובץ..? וד"א.. אם אני לוקח סאמפלים של קיק סנייר היי הט ובאס.. ובונה לי איזה לופ שאני מנגן אותו במשך 4 דקות.. יוצא לי אחלה ביט להיפ הופ והחומר גלם קטן מהתוצאה לא?

HeavenlyB

New member
אני גם יכול לקחת מילה אחת

ולנגן אותה בלופ במשך 24 שעות. אבל אם זה סוג הדברים שמעניינים אותך, אז כאן נגמרת היכולת שלי לעזור לך.

אבל..

אתה מדבר בציניות.. אני מדבר ברצינות זה בעצם מה שאני עושה.. לוקח קטע משיר.. מספל הכוונה שלי.. מלביש עליו תופים ובאס והנה שיר.. אז זאת לא מילה בלופ.. זה אשכרה ביט

למעלה