שאלה ראשונה

שאלה ראשונה

שלום לכם, אני חדש כאן, שמח שגיליתי את הפורום הזה. עדיין לא אבא אבל מקווה להצטרף אל הקהילה ממש בקרוב... אז, דבר ראשון, ברוך הבא לי...
הנה שאלה לסיפתח. החלטנו להתחיל לנסות ולעבוד על תינוק החל מהחודש הבא. אני מודע לכך שזה יכול לקחת חודשים עד שאכן נצליח אבל בכל זאת, יש בעיני משמעות ל"פעם הראשונה" שלנו, כלומר, פעם ראשונה במטרה לעשות ילדים, בלי שום אמצעי הגנה/מניעה. הכוונה למשל ללכת למלון, לשנות אווירה, להתנתק מהכל, לעשות מזה באמת אירוע מיוחד. מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה, האם גם אתם עשיתם משהו מיוחד לכבוד זה או פשוט זרמתם עם השיגרה, לא התייחסתם לזה כביג דיל מבחינת... נקרא לזה תפאורה ואווירה. אשמח לקרוא על כך תגובות, דעות ואם בא לכם גם רעיונות בנושא. תודה לעונים.

Master Stav

New member
תעשו כול מה שעושה לכם טוב

בהחלט יכול להיות נחמד ללכת לבית מלון/צימר יש מקומות מדהימים עכישו בצפון ( צימר המערה מומלץ בגדול ) וכן שינוי אווירה יכול להיות סוג של ציון דרך אני בהחלט בעד

אני מעדיפה לארגן את חדר השינה שלי לערב רומנטי

ולא ללכת למלון או צימר (אותי מרתיעה המחשבה שמאות בני אדם בילו במיטה הזו לפני) יש הרבה אפשרויות של נרות, פרחים, סט מצעים חדש , קרמים, שמנים ועוד דברים קטנים ומפנקים. העיקר שתצליחו

hag70

New member
חוץ מלהוריד בגדים לא עשינו כלום../images/Emo3.gif

לא ראינו סיבה מיוחדת ל"חגוג" את זה.

תודה לכם על התגובות

היה בהחלט רצון ללכת למלון אבל במחשבה שנייה, עקב כל מיני שיקולים כנראה שנלך על עיצוב תפאורה בחדר הביתי ונשאיר את המלון להזדמנות אחרת. טוב, אמשיך לבקר כאן בפורום וברגע שיהיו התפתחויות אודיע גם

למעלה