שאלה קשה !!!

שאלה קשה !!!

יש לי שאלה שתקועה לי בראש הרבה זמן אודה לכם אם תענו לי - בספר השישי בסוף שהארי נילחם עם סנייפ וחוטף קללה מאחורה מהאח והאחות אוכלי המות סניפ עוצר אותם ואומר להם שהארי שייך לאדון האופל ושאסור להם לגעת בו השאלה היא מה הבעיה של סנייפ לשתק את הארי ולקחת אותו לוולדמורט שהוא יטפל בו ??? תודה !

../images/Emo133.gif יש הרבה תאוריות

ב"ה שיכולות לענות על השאלות האלה. אחת מהן שסנייפ בעצם טוב, והוא לכן הוא לא לקח אותו איתו כמו שחשבנו שיהיה. אם אה לא מסכים אם זה,אני יכולה לפטור את העניין בקלות: סנייפ ודראקו היו חייבים לברוח מיד,לא היה להם פנאי להתחיל לחטוף את הארי ועוד לסחוב אותו איתו.

רונילי92

New member
....

לא היה להם זמן לסחוב אותו.. אם לזה היא התכוונת

yulishit

New member
זה שאלה שהטרידה הרבה אנשים

ולא רק קוראים אלא גם דמויות בספר, השאלה הזו היא כמו השאלות ששאלה בלטריקס את סנייפ בתחלית הספר השישי, אני מקווה שהמסתורין שאופף את סנייפ יפוג בספר השביעי.....

תשובה:

המשימה שלהם הייתה להרוג את דמבלדור. ידוע שוולדמורט לא אוהב שמשנים לו את התכניות או שמבצעים את המשימות שלו בדרכים שונות ממה שהוא ציווה. יכל להיות שהוא רצה להגיע להארי בכוחות עצמו כדי להוכיח שהוא לו זקוק לעזרה בענינו ולהראות שהילד הזה לא מהווה איום רב. וולדמורט לא רוצה שיחשבו שהוא מפחד מהארי או זקוק לעזרה כדי להיפטר ממנו. חוץ מזה, אוכלי המוות היו במרדף: הם ברחו מהוגוורטס אחרי שהם הרגו את דמבלדור וסנייפ שם לב להארי רק כשהם היו בחוץ. הארי היה מביא מעמסה לבריחה שלהם. עוד סיבה היא שסנייפ היה תחת הנדר הכובל והוא היה צריך לשמור על מאלפוי. יכל להיות שהוא כל כך פחד עד שהוא רצה לרכז את מלוא תשומת ליבו לדראקו ולהוביל אותו בבטחה החוצה. אגב- לא קורה לך לפעמים שאתה עושה משהו בעבר ואחרי המעשה אומר לעצמך:"חבל, אם הייתי עושה ככה וככה זה היה יוצא יותר טוב"?

ZoHaRoT

New member
בשתי מילים, לא בשני מילים. ../images/Emo133.gif

ואתה טועה! או שלא.. לא יודעת... פיצול אישיות חמור נגלה כרגע לעיניכם התמימות...

למעלה