שאלה קשה ...

מיקי 43

New member
גברת יקרה זה ממש לא אישי

אני לא נפגעתי אני חושב שאדם אינו מוצר מוצר זה חפץ אני לא מתבונן בבני אדם כמוצרים ולא אסכים שיביטו עלי כעל מוצר מוצר נמדד באיכותו אדם נמדד באנושיותו בתבונתו ברגישותו ולשאלתך יצאתי עם נשים שמנות! אישה שמנה אינה אדם טוב? היא פסולה בגלל משקלה בואי ואלמד אותך משהו קטן אישה שמנה עושה צל בקיץ חם בחורף ויש בה הרבה לאהוב אישה רזה מידיי צריך להיזהר לא לפרק בטעות ובכלל מי אוהב שלדים לגבי מכוערת ? יופי הוא בעיניי המתבונן מה שבעינייך מכוער בעיניי אחר יפה מאד זה ממש סובייקטיבי כל י מי שיפה בעינייך יפה גם בעיני אחרות? ראיתי שענו לך וקראתי את התשובות וגם את תגובתך לעניין האקסים ובעדינות אומר שלא הבנת את המסר אם לקחת זאת ברצינות אפרופו איכות בהצלחה רבה לך המון אור ואהבה מיקי

מגשימה1

New member
נראה לי שגם באתרי ההיכרויות יש

גברים איכותיים , אני מכירה זוג שהכיר באתר היכרות , אבל זה בטח אחד ב-.... , בכל מקום יש מכל הסוגים , לא נראה לי שהמקום הוא שקובע , אני בטוחה גם אם תעבדי במכון ויצמן יהיו כל מיני טיפוסים . אני חושבת שבעיקר הדרך , לא רק , אבל הדרך אולי היא זו שיכולה לעזור בחיפוש . לדעתי מה שצריך זה להיות במקום שיש פנויים ופנויות נורמלים פחות או יותר
ולהכיר לעומק לפני שיוצרים קשר רומנטי , כמובן שבתיאוריה הכל קל , אבל זה כמו שיוצאים עם מישהוא שהיה ידיד והרבה פעמים אלה הקשרים הכי טובים , אז לפחות להכיר קצת , אפשר למשל להיכנס לאיזו קומונה פעילה או כאן למשל ובהתחלה לא לצאת עם אף אחד רק להנות מהחברה ומהמסיבות , להתיידד עם אנשים , אבל לא למטרות רומנטיות ורק אחרי שמכירים את האנשים יותר לעומק בתור ידידים להרשות לעצמך לצאת עם מישהוא שאת כבר מעריכה כבן אדם וכידיד . נראה לי שגם אני אנסה את זה ואפשר במקביל אם יש זמן ואפשרות ללכת לחוגים שאוהבים או ללמוד משהוא או לצאת לטיולים של פנויים ופנויות , אבל לא בכוונה לחפש מישהוא פשוט להנות ממה שאוהבים ואז גם יש סיכוי למצוא מישהוא שאוהב את אותם הדברים . זו רק תיאוריה , אבל אני פשוט רואה זוגות שהצליחו וכולם הכירו לפני שהם נהיו חברים לפחות תקופה מסוימת ויש אחת שכמה שנים . אבל צריך כנראה גם קצת מזל , יש לי חברה בארה"ב שהיכירה את בעלה כשהיא מכרה את הבית שלה והוא בא לקנות אותו והוא בחור נהדר , ממש בן אדם טוב ומשכיל והכל וגם היא בחורה נהדרת והם מסתדרים נהדר , אבל במשך תקופה ארוכה הוא אמר שהוא לא רוצה ילדים ובקלות היא היתה יכולה להיפרד ממנו רק בגלל זה , אבל הוא לא רצה כי הוא חשב שזה לא פייר להביא ילדים לעולם הזה ובסוף אחרי שנתיים של חברות היא הצליחה לשכנע אותו ועכשיו יש להם שתי בנות . בקיצור אי אפשר לדעת ולחזות כלום בחיים האלה , צריך לעשות את המיטב ולקוות לטוב . בהצלחה רבה לכולנו !

ואללה ?

ככה לשלוח מכתב לתיבה ? ולכתוב שאני עדין כמו פרד פלינטסטון ? זריז כמו צ'יטה. ורגיש כמו אל בנדי ?

קטי30

New member
הלו??????????? קחו חדר../images/Emo46.gif

כמה מתוקים הגעגועים
חולה עלכם נשמות

קטי30

New member
../images/Emo6.gif גזורים בחיי../images/Emo99.gif

חייבת לבוא לאיזה שיעור שתיים ואולי סידרה
אוהפ'תותכם

קטי30

New member
תשובה קשה../images/Emo88.gifוו'קשה...

ביום שתביני שהכל לא מתחיל ונגמר בוירטואליה החיים שלך יראו אחרת והיכולת למצוא בן זוג תהיה לתפארת וזה המסקנה שלי להיום

Rinattt

New member
לא חושבת

הרי יש גם הרבה שכן מוצאים בוירטואליה, אני הרי בטוחה שהיא גם יוצאת ומבלה, גם שם לא מצאה... חושבת שכשיש מוכנות משדרים אותה זורמים איתה וכך מוצאים. לא חושבת שמי שמחפשת תמצא כל עוד היא לא מוכנה, כל עוד היא מחפשת מתוך פשרה ופחד של הלבד. רצוי עד כמה רוצים ומאיזה רצון זה מגיע [חשוב], מה עושים בשביל זה, כמה מוכנים,

קטי30

New member
בואי בואי אני אלמד אותך משהוא

זוכרת את אדם מדבר מהרהורי ליבו?? אז ככה אם היא הייתה אחת שיוצאת לברים מסיבות וכ"ו היא לא הייתה נותת את האופציה של הוירטואליה ראשונה ו.... הייתה מוסיפה את זה כעוד אפשרות להכרה ובכן היא לא
היא רשמה וכ"ו נו באמת תודה וברכה
תראי כאן איזה זוגות מדהימים יש כאן כן, זה התחיל בוירטואלי אבל עבר לפסים אנושיים ומציאותיים יותר אי אפשר לשבת כל היום מול המסך ולמצוא את הנסיך הנכסף צ'טערת אבל זאת דעתי האישית. ואיך אני אומרת עם רצון לא קונים במכולת צריך עשייה

ערסlight

New member
גברים איכותיים

אז... אין דבר כזה. יש כל מיני גברים [כמו שיש כל מיני נשים] יש גברים שמתאימים יותר ויש גברים שנדלקים עליהם... לא חייב לבוא ביחד. חוסר יכולת למצא בן זוג הוא שילוב של פער גדול בין שני אלה וגם פער בין הציפיות והמציאות. בגדול, נראה לי שהבעיה הגדולה שלך באה מהמקום בו את מגדירה מה זה "גבר איכותי".

למעלה