שאלה קשה ...

debra36

New member
שאלה קשה ...

איפה לעזאזל מכירים גברים איכותיים , מישהו שאני אוכל לאהוב? נמאסו עלי כל אתרי ההכרויות, צטים וכו' אני בכנות רוצה להכיר מישהו רציני שיודע מה הוא רוצה מעצמו ולא סתם חרטטן.

רות 2

New member
איכות.... לא תמיד באה עם ...

כמות ...ובאתרים יהללו יש כמות..... ואיכות גם.. רק צריך ימבה סובלנות .... ולעיתים פשוט לעשות הפסקה ממקומות כאלה לא בגלל הכמות ואו האיכות ששם ... אלה בגלל כמות ...הציפיות שלך מאיכות שאולי לך ואולי לא לך.... קוקו ומצו' עוד מעט יביאו לך כאן רשימת מכולת .... סופר שעובד 24 שעות יכול להיות התחלה לא רעה למשל....

אז פרוקה?

שאני כותבת: גיל 44-51 כותבים לי בני 22,25,39 68,74 רק את מה שאני מבקשת לא? כותבת רדיוס של 25 מייל כותבים לי מישראל אירופה אוסטרליה וטיבקטו רק לא לידי תגידי לי.,.הם חרשים? הם עיוורים? הם לא יודעים לקרא? שכבר אין כוח בכלל לענות להם הם עוד כועסים. אז בשביל מה?

כן בואי נעשה החלפות

יש כמה חתיכים דווקא מהארץ ולא מבינים שאין שום מצב שתהייה אפילו שיחה מרחוק. רוצה לעשות החלפות?

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif

תפסיקי כבר מההרגל הזה לשלוח לי קליינטורה....... גם ככה אני טרודה מספיק עם תשוקה מאתמול ויש לי אורחים כאן.... אז שלחתי להם לטפל בתיקרובת , רק כדי להציץ ולראות מה
.......
תשלחי לה את לסופר לקופ"ח למוסך לשטיפת
<<שם הכי שווה
אנא אערף....יש עוד שקוקו אולי תגיד היא בטח יש עליה יאלללה שוב

../images/Emo46.gif

מה זה הדבר הזה שכל פם אני צכה לטפל בפירורים שלך,הא???????? בקשה רות? כבר זרקת ת'גאסטים לקחת לבד ת'כיבודיות? כבר הבאת ת'גופה שלך עד פה? כבר נתנת כמה איידיאות לא רעות? אז למה לא גמרת ת'עבודה,דאמאט????????????
עכשיו אני צכה בחיוכית מעודנת לדיג להיא... שלום...ברוכה הבאה...טוב שבאת...קחי ספסל...להוסיף כמה ציורים... ובסוף ידיגו לי שלא מבינים אותי! ב'מת
לך

רות 2

New member
סביונית למה .... למה?...

למה את הXשלך.... עדיף כבר את שלי בחיי ובחיית חיי איכותי ..

רגעעעעעעע תעצרו !!!!!

גם לי יש אקס אחד למסירה (ללא תמורה) והוא אפילו גרוש רגיש מתחשב צנוע ולא רודף בצע

L o v e M e1

New member
תשובה קלילה....

http://www.gvarim-eichutiim-lo-chartetanim.com ויש גם משלוח עד הבית 24 שעות. ב ה צ ל ח ה

maof

New member
תסבירי בבקשה...

מה הם הקרטוריונים לאיכותי
מעוף

m i n i m a u s

New member
שאלת השאלות ../images/Emo4.gif

וואלה לא יודעת. אבל אם יצא לך להכיר אחד כזה ,תשאלי אותו אם יש לו אח פנוי ... ואני בכלל חושבת ,שאיכותי או רציני , לא תמיד בא בכפיפה אחת עם "יודע מה הוא רוצה מעצמו" (או ממך..)

ayb1

Well-known member
גבר סקרן-מהם האיכיות שאת מחפשת בגבר

השתדלי לתת הגדרות מדוייקת לגבר שאת מנסה למצוא וננסה לנתח כאן ביחד איך להפגיש אותך עם המציאות. יכול להיות תרגיל מענין לסייע לך בחיפוש.

debra36

New member
אז ככה רשימת הגדות

קודם כל שיהיה בן אדם שאפשר לבטוח בו, מצחיק , חכם, שנון, אחד שרוצה אהבה ומוכן לתת לא בא לי לגדל עוד ילד....תודה אבל יש לי שתיים זהו בגדול כמובן חייב שיהיה כימיה ומשיכה

foglet

New member
בכל מקום ובכל זמן

ואין זו שאלה קשה בכלל,זו רק התשובה שלא נוחה.

שלום...

ברוכה הבאה
טוב שבאת
קחי ספסל ושבי עמנו
באתי פה כי שלחו אותי... אז ככה... משרד הפנים,ניסית? ידעתי שלא. בואי שעתיים אחורי הפתיחה... קחי מספר מהגלגלון האדום ההוא(סתם,כדי שלא יחשדו בך)... סביר להניח תהיי מספר 678...ועכשיו על הצג נכנס רק 260... כל היתר יושבים על הספסלים בשורות שורות...ומחכים... תצפי בהם ! שימי לב מי מתווכח על התור...ואם מתווכח...באיזו שפה משתמש... שימי לב מי קם לאישה המבוגרת עם הסלים ונותן לה את מקומו... שימי לב מי מקטר על החיכיון...ואילו תירוצים הוא נותן(אם זה איחור לעבודה,נסי להוציא ממנו אופו עובד)... שימי לב אם יש לו כמה דרכונים ביד...ומאלו ארצות הם... שימי לב אם בזמן החיכיון...מי מקפצת לו הרגל... וכן הלאה וכן הלאה... מאחלת לך שהות נעימה במחיצתנו
(רות ומצו'...רשמתי לכם אצלי בפינקסית את זה!)

מיקי 43

New member
איפה בכל מקום

באתרי הכרויות בתור בסופר ליד מקררי החלב בקופת חולים אצל חברים בעבודה ברמזור בכל מקום גם כאן יש איזה אחד או 2 איכותיים השאר בני אדם לא חפצים איכות נמדדת במוצר בני אדם נמדדים באנושיות בטוב שבהם כך לפחות אני חושב כשמדברים על אנשים איכותיים בעיניי זה נשמע כמו החפץ הזה מתאים לי הוא יכול לסדר אותי כלכלית וגם לחבר אותי לאנשים ממעמד X בעיניי זה דוחה מיקי

debra36

New member
צר לי אם נפגעת אבל מה לעשות

זו האמת, אולי יש כמה גברים שהם יוצאים מן הכלל אבל לרוב , ופגשתי המון עד היום קודם כל מסתכלים על חיצוניות ואחר כך על דברים אחרים אז תשתדל לא להטיף מוסר. אתה היית יוצא אם בחורה שמנה? או מכוערת?

למעלה