שאלה קשה!!!

• פותח הנושא jon1
  • פורסם בתאריך

jon1

New member
שאלה קשה!!!

מישהו יכול לתת לי שירים שהמילה תפוז מופיע בהם?

tamijul

New member
הראשון שקפץ לי לראש..../images/Emo20.gif

סוף עונת התפוזים.... תמי

tamijul

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

זה הראשון...יבואו עוד בעקבותיו. תמי.

tamijul

New member
השני...../images/Emo20.gif

"קילפתי תפוז" - יוני רכטר (או שאולי זה שיר של מתי כספי...) תמי.

tamijul

New member
השלישי...

"כמו תפוז ותוספות" - דן תורן.. והקודם שייך ליוני רכטר (סופי ובלי חבר טלפוני..) תמי.

tamijul

New member
יפה אמרת...

אכן הולכת לקלף לי תפוז... אולי גם "קחי לך תפוזים ותמרים" במקום התפוחים... תמי.

ST

New member
יש עוד כמה...

חוץ ממה שכבר הזכירו כאן, יש את:
ארץ מולדת - ריטה "היֹה היה ילד קטן אמרו לו ישנה ארץ, חלום של כל אדם עם עץ בננות בכל גן, תפוזים מכל ברז וכולם שם אחים, כולם הו, ארץ מולדת..."
רק בישראל - להקת חיל הים "התפוז הכי מתוק - רק בישראל..."
אילת - להקת פיקוד דרום "אולי ניצא תפוזים אינשאללה במכרזים..." וגם הגששים (זה לא שיר, אבל אולי גם טוב) במכונית המגוייסת: "- רק אין בפלה! - אין בפלה? אז תפוזים עם בפלה! - אני אומר לך אין בפלה! - אז תביא רק בפלה!" (כמה זמן לא שמעתי את זה..) (ויש לי עוד משהו בראש עם מישהו שיושב בתוך תפוז אבל לא זוכרת מה זה...) לילה טוב! אסתי.

FaithNoMore

New member
בערך

יש את תאנג´רין של לד זפלין אבל זה לא תפוז זה קלמנטינה או מנדרינה או משהו כזה יש גם איזה שיר של אריק אינשטיין קילפתי תפוז אני חושבת "קילפתי תפוז מצאת בפנים כמו בתוך קן,ילד ישן ילד ישן" בהצלחה במציאת שירי תפוזים שירלי (הג´ינג´ית) קליינמן

התמ-ים

New member
ואיך שאני אוהב את השיר הזה ...

מעניין למה ...
הוא נמצא בדיסק: "הייתי פעם ילד", של אריק איינשטיין שנמשיך עם המילים (אגב, של נורית זרחי) ? טופ בסדר ... הילד אמר אתה עשית פה חור תקן את הפלח נושב עלי קור נושב עלי קור אמרתי רגע סליחה שלום ואת הפלחים שמתי במקום ועד היום אם הוא לא יצטנן כמו בתוך קן ילד ישן ילד ישן > מוקדש לכל הילדים שישנים בצ´אט
<

יש את השיר של גידי גוב וסאבלימינל

סאבלימינאל הצל גידי גוב ודי ג´יי אלארם - אין עוד יום מהמפוע "תפוז"..

יהודה אטלס

יש לו איזה שיר שהולך ככה: "כשאמא מקלפת תפוז יוצא לה שלם ונקי ויבש אבל כשאני מקלף- תמיד יוצא קבץ´."

למעלה