שאלה קשה

חמודיקו

New member
שאלה קשה

מישהו יכול לומר לי מאיפה צורצ`יץ הגיע בזמנו למכבי תל אביב ואיזו פרשה היתה עם המחטף של מכבי תל אביב בזמנו???

הפיצותתתתת

אני לא זוכר איפה הוא שיחק לפני מכבי אבל הוא התחיל את הקריירה שלו במכבי הם זרקו אותו, והוא חזר לישראל מחודש מחוזק פחות הרבה שומנים מגופו היתה לנו חמישיה חלומית באותה עונה צורה,וולדמן, פפי, המילטוו וקני! סיימנו לראשונה את העונה הסדירה במקום הראשון, עם הביתיות בגמר, היו תקוות שנקח אליפות אבל צ'ורה היה צל של עצמו בגמר, משהו לא יאמן ואז יצא לאור פגישה בינו לבין מוני, שהם הזמינו פיצה והשליח של הפיצה הלשין עליהם. מן הסתם, צורה חזר למכבי עונה אחרי זה, כדי להיות שחקן 12 בספסל.

z dead

New member
זה לא ככה בכלל...

היו שמועות לגבי צ'ורה לפני המשחק... הדיווחים היו שהשליח של הפיצה ראה את צ'ורה עם מוני פנאן ערב הגמר ויצר קשר עם רון קופמן מ"הארץ" ומשם זה התגלגל הלאה.. דני קליין יזם שיחה עם צ'ורציץ כחצי שעה לפני המשחק הראשון בגמר הפליי-אוף בסופה צ'ורציץ עלה רק כמחליף,וגם כששיחק היה מן הסתם גרוע. צ'ורציץ כמו שהיה ברור כבר לכולם היה חתום במכבי אבל בשנה שאחרי הוא נשלח לאיזמיר שבטורקיה ע"מ אולי כדי לטשטש חשדות לגבי שוחד,לאחר השנה באיזמיר הוא חזר למחלה. צ'ורה הגיע למכבי מקבוצת ססארי..לא יודע מאיזו מדינה הקבוצה אבל נראה לי שבכל מקרה הזכויות עליו היו של קבוצת הדאלאס מאבריקס מהNBA. הוא לא הראשון שקיבל שוחד ממכבי לפני משחק מכריע,היה תקדים לבן מרסר..ומן הסתם עוד מקרים שאולי לא שמענו עליהם.

למעלה