שאלה קשה

jack carver

New member
שאלה קשה

למי שלא למד. ביום סיירות מסתכלים רק על הכושר הגופני או גם על הקבא ? ומה עם הגיבושים אחרי יום הסיירות? בקיצור על מה כן מסתכלים בכל פעם.

m1o2r4

New member
ראשית

אם זומנת ליום סיירות יש לך קב"א מעל 52 חובה. ואם סיימת ועברת תקבל גיבושים מיחידות מובחרות אם סיימת ולא עברת תקבל יחידות אחרות אם נשרת לא יודע מה יהיה איתך

תום1139

New member
חח מה הקשר לקב"א בכלל?!

גם ככה כל מי שהגיע לשם הוא עם קב"א 53 לפחות ובמקרים מיוחדים 52, בשביל להסתכל על הקב"א לא צריך יום סיירות ולא צריך גיבושים, צריך בסה"כ מחשב, כשאתה מגיע ליום סיירות ולגיבושים, בוודאי שמסתכלים על הכושר וכמובן שעל עוד דברים, אבל לא על הקב"א. על הקב"א שלך הסתכלו לפני שקיבלת את הזימון ליום סיירות.

F R O S T

New member
תתפלא אבל יש קשר

בגיבושים כשטווח הציונים הסופיים מאוד צמוד עד להבדלים של אפילו רק מאיות ואלפיות הנקודה בין מספר מועמדים לוקחים בחשבון גם מרכיבים אחרים וגם קב"א ביניהם.

p o k1

New member
לא מסתכלים על הקב"א

ביחידות המובחרות אין דבר כזה מחסות ז"א אין תחרות על מקומות מסויימים בתוך הקבוצה אם כול הקבוצה תמצא מתאימה אז כולם יעברו ולכן לא נראה לי מסתכלים על הקב"א.

F R O S T

New member
לא דיברתי על תחרות בתוך הקבוצה

אלא על תחרות בין כלל משתתפי הגיבוש ותאמין לי שלמשל בגיבוש מטכ"ל התפלגות הציונים הגבוהה היא כל כך קרובה שאין מצב שיקחו את כולם וחייבים איפה שהוא לחתוך את זה ואז הם כן מסתכלים על דברים כמו קב"א ועוד כל מיני מרכיבים.

תום1139

New member
תקשיב...

קודם כל בקשר ליום סיירות, מי שטוב עובר, ואם יהיו צמודים, אז כולם יעברו. ככה גם בגיבושים ליחידות המובחרות. תאמין לי שהסיכוי שמישהו לא יתקבל לאחת היחידות רק בגלל שהקב"א שלו היא 53 הוא אפסי.

jack carver

New member
אני בספק

אם אתה צודק לגבי הנקודה ההיא שבה אמרת שבמקרים מיוחדים 52 כי זה ידוע שיום סיירות זה 52+ בדיוק כמו שטייס זה 54+

תום1139

New member
אז תאמין לי שאני אומר, שיום סיירות

זה לא בדיוק 52+.. אמנם יש אנשים שמקבלים עם קב"א 52, אבל לא כל בעלי קב"א 52 מקבלים.

jack carver

New member
איפה

שמעת על כזה דבר יש לי כמה חברים עם 52 (אחד מהם עם דפ"ר של 50!) שקיבלו יום סיירות..

למעלה