~~שאלה קשה~~

The Big Men

New member
~~שאלה קשה~~

שאלה שמקוננת לי בראש הרבה זמן. אך לפני כן אקדים ואומר. . . אני בחור רגיל שאוהב לאהוב בנות. אני לא הומו ולא פדופיל. אך אני לא מבין מדוע אדם שיוצא מהארון ומכריז על עצמו שהוא הומו. אז זה דבר מקובל בעיני החברה אך אדם שינסה להגיד שהוא פדופיל הוא יכנס לכלא? למה מסתכלים על הומו כדבר מובן וסוג של תאוה. ועל פדופיל כחולה נפש? (אני לא מדבר על עצם המעשה שאסור מבחינה מוסרית של בעילת קטין אלא על עצם הסטיה) איפה ההבדל הדק? ? ? אני בכל אופן לא יודע. יש למשהו הסבר?

niki love

New member
ככה באגי ?

זהו ? אתה קרוב מדי לנתיב הנגדי, אם אתה תולה הכל בקיר הפרדה .

ferdinand

New member
נכנסתי רק לרגע – להציץ...

אבל אל יכול להשאר אדיש לזה... בלי להיגרר לקלישאות, התלהמויות, ואמירות מובנות מאליהן... וקודם - מרחפת כאן שאלה אחרת, שעוברת "כחוט השני" בתוך רוב מה שקורה כאן... פנטזיה מול מציאות... בפנטזיה מותר הכול הכול!!! בלי סייג, בלי אבל. גם כאן בפורום - מותר הכול... (טוב נו - כמעט - נא לעיין בהודעת המנהל וגו') הרבה יצירות גדולות לא היו באות לעולם לולא כך היה (ככה בלי להתאמץ עולים לי "אליס בארץ הפלאות, מוות בונציה, והרשימה ארוכה...) מה שנקרא – free your mind.... אבל קודם כל – לעשות סדר, פרה פרה (בסוף עוד נזיין את כל הלול) 1. הומוסקסואליה אינה "סטיה"!!!!!!!! אפשר להתפלצף על מה זה "סטיה" (כך שלמשל גובה 2.1מ' זו "סטיה" סטיה מהנורמה, מהממוצע... ואז הומו' היא סטיה באותה מידה...) אבל לא – אתייחס למילה "סטיה" במובן הכי פשוט... בגלל שאתה דיברת על "להכניס לכלא" וכו' אני יודע שיש הרבה מאוד אנשים ש-"יכולים להתווכח" איתי על זה זו כמובן אך ורק דעתי האישית – להיות הומו' (או לסבית) זה דבר לגיטימי, טבעי ומקובל (או כך צריך להיות) עצם הרמיזה שאולי מדובר באיזה פשע או "סטייה" מקוממת אותי. וההשוואה שעשית – וכאן מגיע לנקודה השנייה: 2. לא צריך להכביר מילים על - למה פדופיליה – הלכה למעשה (בניגוד לדמיון, לפנטזיה) היא פשע! היא פשע כ"כ נורא שעל-מנת למנוע אותו לא שולל על הסף נקיטת אמצעים שהם בניגוד לחופש הפרט, הביטוי, רוח הדמוקרטיה וכו'... בעולם מושלם, שבו בני האדם יודעים את הגבולות שלהם, ועוד כל מני אידיליות ורודות, לא היתה לי בכלל בעיה עם זה. אפילו הייתי מוכן לקבל "הלכה למעשה"... במקרים מאוד מסויימים וחריגים.... בעולם מושלם. לא צריך לספר לכם כמה שהעולם הוא... בלי ציניות בלי התחכמויות... פשוט לא כזה (בלשון המעטה) לכן זו אחת הטריטוריות המסוכנות. שצריכים לשים סביבה סייגים, לא להתקרב – לנהוג במישנה זהירות.... וזהו נגמר לי האויר.

ferdinand

New member
ועוד משהו קטן

כתבת: "...אדם שיוצא מהארון ומכריז על עצמו שהוא הומו. אז זה דבר מקובל בעיני החברה..." אוף הלוואי שכך היה! אולי כשיבוא המשיח! מהפה שלך לאלוהים!

The Big Men

New member
כל מה שאמרת נכון

אבל על השאלה לא ענית. למה פנטזיה של הומו היא קבילה בעינינו ופנטזיה של פדופיל היא מחלה?

ferdinand

New member
חחחח

ציפיתי לאיזו תגובה... אחרת, ציפיתי לשלוף ציפורניים... (סתם מצב רוח קרבי) ואכזבת אותי!!! אז קודם קבל
אמממ... פנטזיה אינה פשע גם פנטזיה על אונס, על רצח... (לפחות בעייני) אינם פשע. אונס, רצח, בעילת ילדים... הם כן פשע זיון הומוסקסואלי - אינו פשע (גם לא בעיני החוק) זה ההבדל. יש כאלו שחושבים שכן. אותם אנשים לרוב (הכללה כמובן) חושבים שפנטזיה על- היא גם פשע הצעד של לפני ביצוע המעשה. אבל יש בזה משהו - כמו שאמרתי - בעולם מושלם... אבל בעולמנו - כן, הגבול בין פנטזיה למימוש, בין דימיון למציאות... יכול להיות... דק מאוד, מעורפל מאוד... אם מישהו מפנטז על יחסים הומוסקסואליים... בעצם למה לא ממש, למה לא לבדוק... ובעצם באמת למה לא! אז אם למישהו יש פנטזיה על רצח... והיו דברים מעולם! עניתי לך? סיכום: פנטזיה כל שהיא - על עוגת קרם עתירת קלוריות, או על בעילת ילדים אינה פשע. אכילת עוגה כזאת אינה פשע בעילת ילד - כן! ואם בעצם מה שאתה שואל - "מבקש רשות" לרשום פנטזיה פדופילית... נראה לי - שהרשות נתונה...

כי זו אכן מחלה

אחוז גדול מאוד מהפדופילים עברו תקיפה מינית בילדותם. חלקם זוכרים, חלקם מדחיקים, חלקם אינו מודע. מחקו מהזיכרון על מנת לשרוד. תקיפה! שלא בהסכמה. טראומה כל כך גדולה לנשמה תמימה, פצע מדמם לכל החיים. פצע אשר חייב טיפול. פדופילים חייבים טיפול כי הם אנשים חולים. אחרת יפגעו ילדים רבים. ומה המרחק בין פנטזיה והגשמתה? אף אחד לא יקח סיכון כשמדובר בילדים.

The Big Men

New member
אני לא שואל

אני מפחד לשאול כדי שלא אצטרך ללכת לפסיכיאטר אח"כ

חחחחחחחח

חס וחלילה פדופיליה נושא כאוב ביותר. לא מחמם ולא מצחיק פרדי כן

ferdinand

New member
למתוח גבולות...

מעניין... עד כמה תגיע סבלנותו של באגי...

נסיון להסבר:

אפשר להתבונן בשאלה מההבט המוסרי, החוקי וה"פסיכיאטרי". 1. מבחינה מוסרית- מוסר הוא הרי תלוי בחברה שבה אתה חי. בכל חברה קוד ערכי מסוים והיא "עובדת" מתנהלת" על פי הקוד.. יוון העתיקה- מאוד פופלארי מין בין גברים. שבטים באפריקה- האב "חונך" את בנותיו וכו'. כך שלשאלתך- אין הבדל בין שתי התופעות, הן קשורות להקשר המוסרי בו הן מתחוללות. בחברה בה אנו חיים חלק מהציבור בהחלט מקבל זוגות חד מיניים וחלק אחר, מוסרית, מתנגד. שוב הקשר מוסרי- חברתי. 2.חוקי- זה קל. הומואים בתוך החוק, פדופילים חזק מחוץ לחוק.ויש כאן את שאלת ההסכמיות שמדובר בה בהתייחס לגיל האדם. ויש חוקים בהקשר זה. 3. פסיכיאטרית- שתי התופעות הוגדרו בעבר כהפרעה פסיכיאטרית. מאחר ובני אדם מגדירים את ההפרעות והם חיים בהקשר חברתי- מוסרי מסוים הרי קבל כאן בדיוק את אותו הסבר כמו בסעיף 1. משום שהפסיכיאטרים מקבלים כסף למחקר מגופים תלויי הקשר חברתי ולכן במשך השנים הוצאה החד מיניות מספר ההפרעות הפסיכיאטריות. (טענה שנויה במחלוקת ומייצגת את דעתי בלבד).

הסבר נוסף...

כל פנטזיה שמסתיימת כפנטזיה היא לכאורה בסדר. הבעיה היא שפשעים מתחילים לפעמים כפנטזיה. ולנו האנשים התמימים אין שום אפשרות לזהות איזו פנטזיה שלך תתממש, ואיזו פנטזיה תישאר במוחך. ולכן, כיוון שפשע הפדופיליה הוא אחד החמורים שיש, כי זה נגד ילדים, אנחנו שונאים פנטזיות על פדופיליה, כי מרגישים שזה מסכן אותנו. מי שאף פעם לא פינטז על ילדים, מן הסתם גם לא יבצע פשע. אבל מי שפינטז, אולי פעם יממש? אז אנחנו מאוד פוחדים מזה... ולכן אנחנו לא מוכנים לקבל פנטזיה על פדופיליה. וגם כי אנחנו מתחסדים. ברזל

niki love

New member
ההבדל

הבדל אחד , והוא מי שאליו אתה נמשך. הומו נמשך לגברים - גברים בוגרים, שיודעים להגן על עצמם, גברים שיודעים להבחין בין טוב לרע, שיודעים דבר או שניים על המיניות שלהם, שיכולים לסרב ויכולים גם להסכים. פדופיל נמשך לילדים - ילדים שאינם יודעים להגן על עצמם, ילדים שלא יודעים לעיתים להבחין בין טוב לרע, ילדים שאישיותם, ומיניותם לא בשלות לא מבוססות, ילדים שאינם יודעים שלמין עם מבוגר יש סיכוי מצויין להרוס אותם לחלוטין, ילדים שלא יודעים תמיד לסרב. פנטזיות על גברים תפנטז תנסה לממש, תשתף בפנטזיה את כל העולם - אף אחד לא יפגע. פנטזיות על ילדים אם תנסה לממש או תשתף בפנטזיה את כל העולם - מישהו, ילד, ילדה סביר שיפגע. ורק בקטע של ההכנסה לכלא - פדופילים מקבלים את הסיפוק המיני שלהם רק מדברים הקשורים לילדים, מכאן שבפני הפדופיל עומדות לצערו רק שלוש אופציות : 1. לפגוע מינית בילדים. 2. להתנזר ממין מספק. 3. לעבור סרוס (כריתת האשכים) המחסל את הייצר המיני. אם הוא לא מתנזר ... עדיף שישב בכלא.

למעלה