שאלה קשה

שאלה קשה

האם אתם מאושרים? ושימו לב שאני לא שואלת אם אתם אמורים להיות מאושרים או האם אתם מנסים להיות מאושרים או אם הייתם מאושרים אתמול בלילה. האם אתם באמת מאושרים, תחושה פנימית שקיימת רוב הזמן ? אל תענו מייד. תחשבו על זה.

Tully Is Here

New member
כן ולא צריכה בכלל לחשוב על זה...

הג'ינג'י שלי הוא בהחלט כל מה שרציתי וזו מערכת יחסים ראשונה שהייתה לי שבה לא חשבתי ולו פעם אחת לקום וללכת ולא חשוב כמה קשה.

eרון

New member
התשובה היא, כן כן ושוב כן (בזוגיות)

אני שואלת את עצמי שאלות כאלו כל יום. במערכת הזוגית שלי אני מאאושרת עד אין קץ, אני חושבת שעשיתי את הבחירות הכי נכונות ולא נראה לי שהייתי יכולה לפגוש משהו שאיתו אהיה יותר מאושרת מאשר עם הנוכחי. לגבי שאר חיי, תלוי ביום ששואלים, לעיתים אני רוצה לעזוב את העבודה, פשוט לקום וללכת, ואז נכנס לתפקוד ההגיון ואני נרגעת.

יש לי תשובה מאוד מעניינת

זה מאוד תלוי באיזה מקום אני נמצאת לפעמים - כשקשה לי עם הילדים, או עם העבודה, או בעיקר עם עצמי אני מרגישה מאוד לא מאושרת מאוד מקטרת לעצמי על החיים שיש לי וכשלפעמים אני רואה צרות של אחרים אני מודה לאלוהים על מה שיש לי ופתאום מרגישה הכי מאושרת בעולם כלומר - האושר הוא יחסי (מבחינתי) וזה מאוד לא נכון לחשוב כך אדם שמסתכל כך נשאר לא מאושר ומתוסכל כל החיים שלו ולכן נולד המשפט להסתכל על חצי הכוס המלאה תמיד אפשר לצפות ליותר טוב אבל במסגרת הקיימת צריך להתסכל על הדברים הקטנים הוטובים שיש לנו ואם כל אחת (או כל אחד, יחפש אצלו הוא בטוח ימצא אין כזה דבר שלא ימצא באדי

נכון בתאוריה אבל כל כך קשה

להסתכל על חצי הכוס המלאה. כמעט לכולנו יש נטייה להסתכל על מה שחסר. אצלי זה מאוד מפותח למשל

s h i r k u s h

New member
האמת... שלא ../images/Emo10.gif

אולי זה בגלל המחסור באהוב שילווה אותי בחיים, אולי זה בגלל שחיי לא ממש מסודרים כרגע... מנסה להיות אופטימית, לאחרונה לצערי לא ממש הולך...

Miss פטל

New member
תשובה כנה?

רוב הזמן אני סתם עצבנית..איזה אופי חרא מסתבר שיש לי..כל הזמן מקטרת ומוצאת סיבות להיות עצבנית
מודעת לזה ורוצה להישתפר, כי הזוגיות שלי מאוד טובה ואין לי סיבה להיות עצבנית כל כך הרבה..אבל האמת שבזמן אמת פשוט לא מצליחה לשלוט בזה.. מקווה שככל המודעות שלי גדלה אני אצליח להישתפר..

Miss פטל

New member
מוסיפה

אבל הכוונה היא לא כל הזמן עצבנית.. אני בהחלט מרוצה מהמערכת היחסים שלי ומאושרת איתו ואומרת לו את זה המון. אבל כל דבר קטן מקפיץ אותי ומעצבן אותי וזה משהו שנורא מפריע לי בזוגיות

אוי כמה שאנחנו דומות

גם כן חיה בזוגיות טובה אבל כל הזמן מוצאת סיבות לקטר ולהעיר הערות צריך לשנות את זה צריך לעבוד על עצמנו באדי

Tully Is Here

New member
עם הרבה עבודה עצמית!!!

וברצינות פעם הייתי בלתי נסבלת בתור בת זוג, גם עצבנית גם נעלבת מכל שטות וגם קצת נסחפתי בעד כמה באמת ביחד צריך להיות. ואז יום אחד ישבתי עם עצמי ועשיתי חשבון נפש של גם כמה אנרגיות זה מוציא ממני וגם הבנתי שכל עוד אני כזאת מערכת יחסים בריאה לא תהייה לי. ואכן אחרי הרבה עבודה ושינוי גישה טוטאלי מצאתי את האיש שלי ואין לנו סודות אחד מהשני בכלל ושנינו יכולים לעשות מה שבא לנו בלי לבקש רשות אחד מהשני (בגבולות הסביר כמובן) וזה עובד יופי, יש לי מישהו שאני גם יודעת שאני יכולה לסמוך עליו וגם מרשה לעצמי. מאז שהפסקתי לחפש צרות החיים הרבה יותר שקטים. אז ברור לנו שזה הכל בראש ואם יש מערכת יחסים טובה בהחלט שווה ללמוד להתגבר על העצבים והפארנויות.

איזו הודעה, פשוט לקרוא ולהחכים

גם אני עברתי תהליך דומה. אני רחוקה מלהגיע לארץ המובטחת אבל כבר רואים תוצאות

למעלה