שאלה קשה

33 אבי

New member
שאלה קשה

קניתי סריג גולף ואני שונאת צווארון גולף אבל אוהבת את הסריג.האם אני יכולהל גזור את הצווארון ולהפוך אותו לעגול רגיל? אני זקוקה למחט מיוחדת? למכונה אחרת?....

הדור

New member
אבי../images/Emo140.gifכן את יכולה,רק בזהירות

שהעינים לא יברחו לך, גזרי את המחשוף וגמרי עם סרט אלכסון.

בדקי אם ניתן לפרום את הצאוורון מהבגד

בדרך כלל צאוורון גולף הוא חלק נפרד המחובר לבגד בתפירה, בתעשיה התפירה הזו היא כמו סריגה במסרגה אחת, בדגי היכן החיבור , גזרי את החוט המחבר בנקודה אחת ומשכי אותו עד שיפרד הבגד מהצאוורון ואז לא יהיה צורך בגזירה ואולי אפילו לא בגימור. מהצאוורון שפרמת תוכלי להכין עיבוד: גוזרים פסים ברוחב פי שניים מרוחב הגימור שאת רוצה ועוד חצי סמ' לחיבור, ומחברים כאשר מקופל אני עושה זאת הרבה עם חולצות זולות שאני מוצאת עם צאוורון גולף , שהן בדרך כלל עם שרוולים שאני יותר אוהבת, משתמשת בחומר של הצאוורון לייצר פתח צאוור חדש בהצלחה

33 אבי

New member
וואי תודה וגם..

אם אני רוצה להגדיל יותר הצוואר מהפת שנשאר אחרי שאני פורמת האם אפשר או שזה כבר " מסוכן"?

ודאי שניתן

אלא שיש להבחין בין סריגים עדינים כגון סינגל דאבל ואינטרלוק (למשל חומרים של טי שרטים) ובין סריגים גסים יותר, אם מדובר בסריג דק, אין בעיה לגזור ואז לתפור אם מדובר בסריג גס ועבה מוטב קודם לתפור את עיבוד הצאוורון לפי ציור בגיר למשל ורק אז לגזור את החלקים העודפים בבגד בהצלחה

שש שבע

New member
עין ימין עין שמאל, בניגטד לסינגל שזה שורה ימי

ימין שורה שמאל

אינטרלוק

כשמו כן הוא זה בעצם שתי שכבות סריגה שפעם בכמה עיניים מתלפפים החוטים זה סביב זה פעם ראיתי איך סורגים את זה בשתי מסרגות באיזה אתר של הוראות סריגה עם סרטונים קוראים לזה גם דאבל ניט הבדים של בגד ים למשל זה אינטר לוק כשמצד ימין נראות השורות אופקיות לטורים מצד שמאל

שש שבע

New member
את האמת הסריגה פשוטה.

בלי שום סרטונים, עין ימין עין שמאל, אבל בשורה אחת סורגים רק את הימין ואת השמאל מעבירים, בשורה השניה סורגים רק את הימין (שזה השמאל של מקודם) ואת השמאל מעבירים, יוצר מראה של כמו פטנט אבל עם קצת יותר נפח.

למעלה