שאלה קשה...

שאלה קשה...

שלום, אני בן 24 ואני בקשר עם משהיא שהכרתי בפאב במשך כמעט שבוע וחצי. אתמול יצאנו פעם ראשונה לבית קפה (לא יצאנו שבוע שעבר כי היא הייתה בבסיס) והיה ממש ממש נחמד וגם היא ציינה לפני שהלכה שממש נהנתה. היום התקשרתי אליה בסביבות 7 בערב דיברנו במשך 10- 15 דקות היתה שיחה מאוד זורמת והיא אמרה שהיא יוצאת לאירוע, לאחר מכן בשיחה היא פתאום אמרה שיש משהו בדלת והיא תחזור אלי עוד מספר דקות. ומאז לא התקשרה חזרה. שאלה? האם אני צריך לחכות שתתקשר? אם כן עד מתי? האם זהו רמז שהיא לא מעוניינת? או שהאם עלי להתקשר אליה מחר? אם כן אז באיזה שעה בערך והאם להזמין אותה לצאת שוב? תודה רבה...

nate2000

New member
לא צריך לעשות מזה עניין

אולי היא שכחה ממך באותו הרגע ונזכרה כשכבר יחסית מאוחר (לא כולם אוהבים להתקשר לבנאדם בשעות מאוחרות כי לא יודעים איך הצד השני יגיב או חושבים שזה לא מנומס). חוץ מזה כמו שאמרת היא יצאה לארוע וסביר להניח שלא מצאה את הזמן להתקשר. תן לה להנות מהספק, אתם כולה יוצאים שבוע ולא ממש חייבים משהו אחד לשני. תרים אליה טלפון מחר אם היא תמשיך להמציא תירוצים תניח לזה.

זה בדיוק מה שחשבתי

תודה שיש עוד כמה אנשים שחושבים כמוני. יש לי רק חשש אחד שלא יראה כאילו אני רודף אחריה או מין נואש כזה???

ניסיון אחד נוסף להתקשר אליה ולדבר איתה

לא אומר שאתה רודף אחריה. אני מסכים עם העצה שקיבלת. בכל מקרה, אל תלחץ ואל תמהר לקפוץ למסקנות. בהצלחה. רועי.

girl power27

New member
אוי משחקים משחקים....

לעניות דעתי.... אתה יכול להתקשר אליה אבל עדיף שתטלפן מחר לקראת אחה"צ ערב כזה, היום היא כבר יצאה לאירוע... אתה לא תראה נואש בכלל בעיניי פשוט אתה מראה לה שאתה בוגר ומעוניין זה הכל... אם אתה רואה שהיא מתחילה לשחק עוד כמה פעמים ככה... אז תבין שזה לא בשבילך..... שהיא סתם לא בוגרת ומחפשת מישהוא שירדוף אחריה........ בהצלחה!!!!

המשך הסיפור...

למחורת באמת התקשרתי אליה והיא התנצלה שלא היה לה זמן לחזור אלי כי היא ממש מיהרה לאירוע. לאחר מכן שאלתי אותה (ביום רביעי שהתקשרתי) אם היא רוצה לצאת לאן שהוא והיא אמרה שהיא תדבר איתי בערב ותראה אם היא תהייה עייפה,כי עבר עליה יום ממש קשה והיא קמה ב 6 בבוקר. היא באמת דיברה איתי ואמרה שהיא עייפה אבל דאגה להזכיר שהיא רוצה שנלך יום אחר. יום שישי שדיברנו (אני התקשרתי שוב) היא אמרה שהיא יוצאת ושהיא תחזור היא תתקשר אלי ואולי נקבע משהו להיום (יום שבת) אבל היא שוב פעם לא התקשרה. אני כבר באמת לא מבין אותה היא ממש נשמעת חמודה ורוצה והכל שאנחנו מדברים אבל שהיא אומרת שהיא תחזור אלי היא נעלמת. האם להתקשר שוב ולשאול אותה אם היא רוצה לצאת? אם כן אז מתי היום(יום שבת) או לחכות ליום ראשון? או פשוט לחכות עכשיו לפחות עד יום שלישי ולראות האם היא תתקשר?

למעלה