איך אתה יודע? אם לא שמעת אותו!! לפי דעתי הוא ממש מעולה
M Mr Freeze New member 10/7/02 #21 כן שמעתי אותו... הורדתי את כולו מהאינטרנט. ולפני שאתם מתחילים עם הצעקות, כשהורדתי כן התכוונתי לקנות, אבל התאכזבתי ממנו. בר.
כן שמעתי אותו... הורדתי את כולו מהאינטרנט. ולפני שאתם מתחילים עם הצעקות, כשהורדתי כן התכוונתי לקנות, אבל התאכזבתי ממנו. בר.
ה האוטופיה של אלאניס New member 11/7/02 #23 אני הייתי לוקח את... אם לא היו לי ת´דיסיקים של אלאניס הייתי לוקח את "אנפלאגד" + "גאגגד" ואת "עיר של מלאכים.."
אני הייתי לוקח את... אם לא היו לי ת´דיסיקים של אלאניס הייתי לוקח את "אנפלאגד" + "גאגגד" ואת "עיר של מלאכים.."
A AdiBaba New member 11/7/02 #24 ג´אגד לא נמצא במבצע הוא היה במבצע הקודם. ודרך אגב המבצע הזה הוא בכל החנויות בארץ ולא רק בטאוור רקורדס.
ג´אגד לא נמצא במבצע הוא היה במבצע הקודם. ודרך אגב המבצע הזה הוא בכל החנויות בארץ ולא רק בטאוור רקורדס.
U UnderLittleJunkie New member 11/7/02 #25 איך באמת הפסקול של "עיר של מלאכים"? חוץ מאלאניס וגו גו דולס הוא שווה?
J j u n k New member 11/7/02 #26 הוא כן במבצע... אתמול הייתי בטוואר בסניף ב"ש והוא ב 59.90... וכן הפסקול די מדהים.
M Mr Freeze New member 11/7/02 #27 היא בוודאי התכוונה לזה שג´אגד לא במבצע של 2 דיסקים ואחד חינם. בפסקול יש גם את Angel של שרה מקלאכלן, שהוא לא מהמדהימים שלה, אבל הוא נחמד. בר.
היא בוודאי התכוונה לזה שג´אגד לא במבצע של 2 דיסקים ואחד חינם. בפסקול יש גם את Angel של שרה מקלאכלן, שהוא לא מהמדהימים שלה, אבל הוא נחמד. בר.
A AdiBaba New member 11/7/02 #28 יש לי את החוברת של המבצע ביד והוא לא מופיע שם. רק האנפלאגד ו-urs. בטאוור בעזריאלי הוא עולה 90 שקל. למרות שטאוור זה רשת, המחירים בכל הסניפים לא אחידים.
יש לי את החוברת של המבצע ביד והוא לא מופיע שם. רק האנפלאגד ו-urs. בטאוור בעזריאלי הוא עולה 90 שקל. למרות שטאוור זה רשת, המחירים בכל הסניפים לא אחידים.
J j u n k New member 11/7/02 #29 אההה... הוא לא במבצע של קונים 2 ומקבלים אחד במתנה...אבל בסניף בב"ש הוא פשוט עולה 59.90