שאלה קשה...

NasTy GirL

New member
שאלה קשה...../images/Emo108.gif

שלום, קוראים לי לירי:) יש לי שאלה קשה... אתם יכולים לתת לי כמה שירים [בבקשה], אבל את הטובים ביותר של אלאניס? כי אני רוצה לשמוע שירים שלה...אומרים לי שאני דומה לה-למרות שאני לא, ואני רוצה לדעת עלייה קצת יותר...היא מעניינת!

InvisibIe

New member
וואו, באמת שאלה קשה...

אני אוהבת את כולם!
טוב, נו, אני אנסה להיות יותר ספיציפית... מJagged Little Pill, שזה הדיסק הנורמלי הראשון שלה, תורידי את: You Oughta Know Perfect Forgiven Mary Jane (גם כל השאר מדהימים וכדאי לך להוריד, כמובן, אבל אני לא רוצה להפציץ אותך בשירים). מSupposed Former Infatuation Junkie: Thank U Sympathetic Character That I Would Be Good Unsent מUnder Rug Swept: 21 Things I Want In A Lover Flinch So Unsexy Precious Illusions וגם: Princes Familiar Sister Blister Sorry To Myself ויש עוד, אבל כמו שאמרתי אני לא אציף אותך. אם את אוהבת את זה אני ממליצה לך פשוט לקנות דיסק. כשאני קניתי את JLP לא הכרתי את אלאניס בכלל, פשוט כבר הייתי בטאואר רקורדס, היה לי כסף, ראיתי את הדיסק ונזכרתי שחברה שלי אמרה לי שאלאניס זמרת טובה. לא היה לי מושג שאני אתאהב בדיסק הזה ככה.

Rוית

New member
תשובה..

הולכים לחנות דיסקים (אפשר גם אוןלינית) וקונית את גאגדד.. מגלים את יופייה של זמרת קנדית בשם אלאניס, מקבלים אובססיה ("פנאטית? אני?!" :-*), ואז קונים (באותן חנויות כמו מיקודם-או חילופיות) את שאר הדיסקים ואז מגלים-שכל השירים של אלאניס טובים!!! נו, אבל אם כבר מכריחים אותי לענות ברצינות (לא רוצה ולא רוצה
), אז הנה טיפטיפונת של שירים שאני ממליצה לך להקשיב להם (לאחר שתיקני את הדיסק כמובן
), כדי להכיר את אלאניס קצת (כי פשוט מאוד כל השירים שלה טובים ביותר!): ironoc perfect Forgiven Head Over Feet Offer Surrendering UR טוב, פה אני עוצרת את עצמי, זו דעתי האישית בכל אופן לשירים כדי שתוכלי לגלות איזה זמרת ענקית היא
האזנה נעימה

NasTy GirL

New member
תודה...../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif

יש לי 15 שירים בהורדה עכשיו...
אלאניס עם עוד שיר של ENYA...זו זמרת שאני ממליצה עלייה! עלייה ועל פינק ודידו...אולי גם אלאניס עוד מעט תצטרף לרשימה...

אלה הטובים ביותר מבחינתי...

אבל, אני ממליץ לך לקנות את כל הדיסקים... כי על טעם ועל ריח אין מה להווכח ולכן השירים שאינ הכי אוהב את יכולה לשנוא... head over feet ironic not the doctor that i would be good can´t not ur heart of the house uninvited still pollyanna flower sister blister no pressure over cappuccino utopia a man surrenderin bent 4 u hands clean precious illusions יש עוד מיליון אבל לא כדי שארשום את כולם... נ.ב. אלה השירים שאני לא ממלית לך לשמוע: excess, would not come, that praticular time ......

NasTy GirL

New member
כן, ברור בקשר לCD...../images/Emo108.gif

שעדיף לקנות, אבל מה לעשות-בקאזה אפשר למחוק מה שלא יפה ובדיסק...לא...

j u n k

New member
אני חושבת (רק חושבת ש..)

בפורום הזה לא תומכים בהורדת דיסקים (בעיקר של אלאניס..) אני שמחה שעכשיו את מגלה את אלאניס וזה נחמד שאת שומעת את השירים שלה עכשיו...אבל אני גם חושבת שאם את אוהבת את השירים שאת שומעת זה יהיה פייר מצידך לתת לאומן כבוד ולקנות את האלבום שלו. הארץ הזאת מסריחה מזיופים וצריבות ואותי אישית זה מגעיל.

NasTy GirL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

אני גם כן חושבת כמוך, וככה אני עושה תמיד-אבל לפני שאני הולכת לקנות 5 דיסקים ב70 שקל, כדאי שאני אבדוק שהמוזיקה מוצאת חן בעיניי... כאילו, אם אני אוהבת אותה אני אלך לקנות, מן הסתם-אני לא צורבת בד"כ דיסקים, רק שירים...

haiv האחד

New member
איך לעזאזל אתה יכול להגיד לאדם

לא לשמוע שירים של אלאניס ???????????????????. ועוד would not come זה שיר ענק חובה לשמוע !!! פשוט צריך לשמוע הכל ולהחליט לבד

j u n k

New member
טוף לשמוע..

ואגב רוב האלבומים של אלאניס בהנחות רצחניות! חוץ מספוזד. נכון! לדעתי that particuler time זה שיר מדהים לעומת אוטופיה שאני לא אוהבת כל כך....לבחור שירים זה קשה- כל אחד והטעם שלו

InvisibIe

New member
את אוטופיה אני פשוט לא סובלת

אני מוציאה את הדיסק מהמערכת כשהוא מתחיל. השיר היחיד של אלאניס שאני ממש שונאת.

מה?! אני מת על השיר הזה...

השם שלי יכול אפילו להוכיח את זה... יש לו לחן מדהים, הקול של אלאניס שמה הוא ענק והוא מזכיר עוד שיר ענק (שזה היה השם שלי ב- ICQ, איזה שנה...) של אלאניס, heart of the house, ויש גם קטע קצר ב- sorry 2 myself, שאלאניס משתמשת באותו קול... שיר ענק!!! אולי אתם חושבים שהוא נמרח בכל האוטפיה והאידיאליות של אלאניס, אני ממש לא חושב כמוכם... זה גם שיר נורא קליט...

AlanisJunkie

New member
בלי קשר...

הביאו לך כבר רשימת שירים מומלצים, ואני רוצה להגיב בקשר לזה שאת דומה לאלאניס. גם אני מכיר מישהי שממש דומה לאלאניס, ורק בגלל זה היא אוהבת אותה. הדבר הזה מצחיק, כי גם לי אומרים שאני דומה למורטן הארקט, סולן להקת א-אה, ובגלל זה אני מתחיל לשמוע אותם. זה כנראה משהו פסיכולוגי...

Mr Freeze

New member
אני ממש מופתע

מזה שאף אחד לא הזכיר את Joining You - השיר האהוב עליי באלבום השני (אני מודע לכך שהוא לא השני טכנית, אבל אני מעדיף להדחיק את האלבומים הקנדיים שלה). אגב, הנחות רצחניות? אני קניתי ממש עכשיו את JLP למתנה בטאוור רקורדס, וזה עלה כמעט 90 ש"ח. מחיר מאוד לא אטרקטיבי. בכל זאת, אם תאהבי את מה שאת מורידה, תקני את JLP . אלבום מצויין! בר.

AdiBaba

New member
מה????????????

urs עולה בכל מקום מקסימום 59 שקל. מה הם דפוקים? 90 שקל? זה מחיר ארצי. שהוא יצא, טאוור רקורדס בעזריאלי מכר לאיזה תקופה את כל הדיסקים שלה ב-59חוץ מזה בימים אלה יש מבצע שקונים 3 דיסקים של הד ארצי במחיר מקסימום 120 שקל. ובין הדיסקים במבצע יש את האנפלאגד ואת urs.

j u n k

New member
אז מר פריז יקר..צר לי להגיד לך אבל

אתה פריאר...חחח אתה קונה עכשיו את ג´אגד ב 59 שקל כמעט בכל טוואר בארץ. אכלת אותה...וכמו שיוסי אמר אתה יכול לקנות שני דיסקים מהמבצע (ובינהם ג´אגד ואנפלאגד) ולקבל אחד מתנה...אני אישית עשיתי את זה ונתתי פשוט לאנשים שהיה להם יומולדת זה מאוד משתלם ואלאניס מרוויחה מזה חחח

Mr Freeze

New member
אולי אני פראייר

אבל לא היה לי מושג איך ג´אגד נמכר בחנויות אחרות. קניתי אותו בטאוור רקורדס הקרובה ביותר אליי, ואין לי גישה לסניפים אחרים. אגב, את המבצע השני אני דווקא מכיר... כך קניתי את האנפלאגד. את URS אני לא מתכוון לקנות, כי אני באמת ובתמים לא מת עליו. בר.

למעלה