שאלה קשה (תרתי משמע)

kramer115

New member
שאלה קשה (תרתי משמע)

אני גר אצל ההורים של אשתי (באופן זמני). חמתי היא אשה סקסית להחריד אבל יש איתה בעייה. הבעייה היא שהיא אוהבת להסתובב בבית בבגדים מינימליים. אני הוטרפתי כבר מזמן וכל מה שאני עושה כל היום זה לחפש דרך להשכיב אותה. ניסיתי לרמוז ולאותת אבל אין תגובה מצידה. אז איך לעזאזל עושים את זה???

רגע, תן להבין..

אתה רוצה להשכיב את אמא של אשתך?
המממ... איך אני אנסח את זה בעדינות...? אם הייתי אחת מהן והיית רומז אפילו לכיוון, הייתי מסרסת אותך בלי חומר הרדמה!
יש דברים שלא עושים!!!

kramer115

New member
אוי

זה אחד הדברים הכי...הכי...הכי.... שלא לדבר על שתיהן יחד! שתביני, אני מוכן להקריב הכל. אז היא א מ א של אשתי. אז?

X X X XX

New member
סוטה

נראה לי שאתה מגזים תתרכז יותר באשתך, או לפחות תחפש בגידות מחוץ למשפחתה

דרדקן

New member
אדוני, נראה לי שהבעיה היא איתך

אתה יכול לבקש מאשתך שתגיד לאמא שלה שאתה רוצה לשכב איתה, ושתבקש מאבא שלה שיסתכל. או ללכת לפורום השכן (סטוצים ומפגשים אחרים) ולשאול שם. המלצתי לך, אם אתה אוהב את אשתך תחזיר את הזין שלך למכנסיים ותשלוט בעצמך, לא כל אישה שמסתובבת בבגדים מינמליים רוצה אותך או בחיזוריך (וזה נכון גם לגבי נשים שאתה פוגש ברחוב).

kramer115

New member
הגם אתה דרדקן??

חשבתי שרק לבנות האצבעות עולות מעלה בשונה מאיתנו שדברים אחרים עולים.

דרדקן

New member
שוב חשבת לא נכון

דברי נכתבו ללא קשר לדבריה של נוAה למרות שאני מסכים איתם לגמרי. נכון שאצלנו יכולים לעלות דברים נוספים פרט לאצבעות
, אבל המפריד ביננו לבין בעלי החיים הוא שאנו בד"כ יכולים לשלוט בעצמינו ולשים לעצמנו גבולות, אם אתה לא מסוגל לשים לעצמך את הגבול ולהבין שמשהו דפוק אצלך אם אתה רוצה לזיין את אמא של אשתך, אז אתה בבעיה. ושוב אני אומר, זה נכון לגבי כל אישה אחרת שתזיין גם אם לא קשורה משפחתית לאשתך, אבל אמא שלי אשתך, נו באמת.

../images/Emo153.gifעוד טרול שמנסה

לגרור תגובות.....נו באמת.... אם זה אמיתי -אתה באמת לא מבין למה אין תגובה?כאילו דהההההההההההה

אהה זה פשוט

גש לחנות הספרים הקרובה וחפש את "איך לפתות את אמא של אשתך ב15 צעדים פשוטים" מאת מלי לונור

למעלה