שאלה קשה נראה לי...

kaulem

New member
שאלה קשה נראה לי...

בניתי לעצמי לא מזמן סקריפט, שאני מתכוון לפרסם אותו לקהל הרחב (וגם יהיה אתר ככה שאולי אני אשאיר פה במקרה את הכתובת ואולי במקרה חבלז יראה את זה ואולי במקרה יוסיפו את האתר במקרה מקרי ביותר במקריות מושלמת לרשימת הלינקים של הסקריפטים) בסקריפט שלי עשיתי מן פקודה שמודיעה לך ברגע שמישהו אומר את הניק שלך בערוץ, בנוטיס הפקודה למי שלא מדמיין לעצמו:
on 1:text:*Kamikaza*:#:/notice $me $nick Is looking for you! on $chan​
(קמיקזה זה הניק שלי...) עכשיו השאלה שלי היא ככה: אם אני מפרסם את הסקריפט שלי לקהל הרחב, סביר להניח שאני לא אתיר להם להשתמש בניק שלי, ככה שאם הם רוצים שהפקודה תעבוד הם צריכים ללכת לרימוט, ואני לא רוצה בכלל שיחשבו על הרימוט, כדי שלא יהרסו תסקריפט, איך אני עושה שאו שיהיה אוטומטית הניק שהם רוצים או שיהיה דיאלוג ששואל אותם פעם אחת ולתמיד מה שהם רוצים שיהיה כתוב שם, מה לדעתכם עדיף, ואיך עושים את זה???? (אחד מהם, אני מעדיף תאוטומטי...)

havlaz

New member
בנה דיאלוג..

או שיעבוד לפי הניק.. אתה גם יכול להגדיר לפי משתנה
on *:text:%mynick:#:..​
כמו כן,
on *:text:*:#: { if ($me isin $1-) { echo -ta - $+ $nick $+ - $1- } }​
כמו שאתה רואה, השתמשתי בECHO, אתה לא צריך נוטיס, אתה יכול להציג לעצמך, חבל סתם לשלוח, ואם הצורך שלך הוא בביפ הנוטיס, אז תוסיף גם (beep/)

kaulem

New member
הבעיה שאני מעדיף בלי דיאלוגים

אני תמיד מסתבך ואין לי כוח וזמן, אני מעדיף את
on *:text:%mynick:#:..​
אבל אתה בטוח שזה יעבוד? (עוד לא אמרת לי כלום לגבי המקריות שבמקרה על הסקריפט המקרי אבל רק במקרה אם במקרה תראה את ההודעה הזאתי! וד"א אם מישהו יודע על שרת שהוא לא נענע/וואלה שאני יכול להעלות אליו את הסקריפט כדי שיוכלו להוריד אותו, שיגיד לי, תודה...)

havlaz

New member
שים לב ש%mynick

צריך להיות הניק עם כוכבית, לדוגמא *havlaz* לא הבנתי מילה ממה שאמרת חוץ מזה...

פIלי

New member
חבלז אמר לך בפוסט הראשון

on *:text:*:#: { if ($me isin $1-) { echo -ta - $+ $nick $+ - $1- } }​

למעלה