שאלה קשה נראה לי...
בניתי לעצמי לא מזמן סקריפט, שאני מתכוון לפרסם אותו לקהל הרחב (וגם יהיה אתר ככה שאולי אני אשאיר פה במקרה את הכתובת ואולי במקרה חבלז יראה את זה ואולי במקרה יוסיפו את האתר במקרה מקרי ביותר במקריות מושלמת לרשימת הלינקים של הסקריפטים) בסקריפט שלי עשיתי מן פקודה שמודיעה לך ברגע שמישהו אומר את הניק שלך בערוץ, בנוטיס הפקודה למי שלא מדמיין לעצמו:
בניתי לעצמי לא מזמן סקריפט, שאני מתכוון לפרסם אותו לקהל הרחב (וגם יהיה אתר ככה שאולי אני אשאיר פה במקרה את הכתובת ואולי במקרה חבלז יראה את זה ואולי במקרה יוסיפו את האתר במקרה מקרי ביותר במקריות מושלמת לרשימת הלינקים של הסקריפטים) בסקריפט שלי עשיתי מן פקודה שמודיעה לך ברגע שמישהו אומר את הניק שלך בערוץ, בנוטיס הפקודה למי שלא מדמיין לעצמו:
on 1:text:*Kamikaza*:#:/notice $me $nick Is looking for you! on $chan
(קמיקזה זה הניק שלי...) עכשיו השאלה שלי היא ככה: אם אני מפרסם את הסקריפט שלי לקהל הרחב, סביר להניח שאני לא אתיר להם להשתמש בניק שלי, ככה שאם הם רוצים שהפקודה תעבוד הם צריכים ללכת לרימוט, ואני לא רוצה בכלל שיחשבו על הרימוט, כדי שלא יהרסו תסקריפט, איך אני עושה שאו שיהיה אוטומטית הניק שהם רוצים או שיהיה דיאלוג ששואל אותם פעם אחת ולתמיד מה שהם רוצים שיהיה כתוב שם, מה לדעתכם עדיף, ואיך עושים את זה???? (אחד מהם, אני מעדיף תאוטומטי...)