שאלה קשה מאוד!!!

שישקבב

New member
שאלה קשה מאוד!!!

איזה שיר של משינה אתם הכי אוהבים..? באמת שאלה קשה! -שישקבב-

שאלת מיליון הדולר...

זה משתנה כל הזמן... אני יכול להגיד לך את החמישה האהובים עליי: דני היא התווכחה איתו שעות אז למה לי פוליטיקה עכשיו הכל עוד אפשרי להתראות נעורים שלום אהבה. אבל זה ממש משתנה...

שישקבב

New member
זה באמת משתנה כל פעם!

כיום אני אוהב מאוד את: "את באה לבקר" ו"דני"

Lenard

New member
שאלה קשה...

אני אישית הכי אוהב את "זה לא יכול להיות ישן" ממפלצות התהילה... אבל אני לא מקפח את: היא התווכחה איתו שעות עתיד מתוק על פני השטח שלמונזה את באה לבקר

שלמונזה

New member
נו באמת!

כבר דנו בשאלה הזו מיליון פעם לפחות!!! אולי נעשה כבר מצעד עם תשוובת רשמיות??? בכל אופן: שלמונזה דני את באה לבקר שלג צח סר חינה וכמובן: מי שם? כל שיר ממפלצות התהילה, וכמעט כל שיר של משינה!!! חג שמח לכולם

שישקבב

New member
זה ל-שלמונזה

מי שם!?!?!?.. זה בכלל לא שיר זה לא אומר שאני לא אוהב את זה.. אבל זה לא שיר

שלמונזה

New member
דהההההההההההה ../images/Emo124.gif

בגלל זה רשמתי את זה בסוף!!!!!!!! קצת פרגון... (היי אדוני זה אני, שמעון חמוטל) מה גם ששכחתי את השיר אחרי, איזה איש!!! פשוט שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

‡NoK

New member
בלדה לסוכן כפול ../images/Emo8.gif

ללא ספק.. אבל אני לא מסוגלת לדרג. את כל השאר אני אוהבת באותה מידה..!

imagine

New member
יש כמה

מקום ראשון את לא כמו כולם אבל אני גם מתה על תחזור תחזור ובן המלך. היי, הלכתי על השקטים יותר.

באמת שאלה קשה

הכי הכי...קשה לבחור אז אני אבחר כמה: אז למה לי פוליטיקה עכשיו דני ואנחנו שניים היא התווכחה איתו שעות

moonkiss

New member
אמממ...קודם כל...

שלום! אני קצת חדשה... מיתבוננת מבחוץ... אני מאודדד אוהבת את "שלח לי מלאך..." וכמובן את "ואנחנו שניים" ואת "בן המלך" ועוד אחד ששכחתי כרגע...:) בכל אופן... נעים לי מאוד... אני moonkiss טה-טה

למעלה