שאלה קשה מאוד

koren

New member
שאלה קשה מאוד

חברים בשאלה זו אני מנסה להתמודד רבות אך ללא הצלחה,אנא עיזרו אני מעתיק קובץ תמונה(BMP) מ- resource file ל-c:\ ללא בעיה ומנסה לשנות את הרקע שבשולחן העבודה באמצאות setwallpaper עם תמונה זו אך ללא הצלחה,למרבה הפלא אין לי שום error . צריך לציין שהקובץ תמונה אכן מועתק ,אך אאני מצליח לגשת אליו בעזרת הפונקציה הנ``ל, בנוסף אני מצליח לשנות את הרקע עם אותה תמונה בתוכנית אחרת שלא מעתיקה קובץ תמונה מ-resource file , מה ניתן לעשות ?

GoldenEvil

New member
האם עשית...

ניסית להעתיק את הקובץ מres file לתוך picbox או imagebox בפורם ולהשתמש בזה?

koren

New member
כן...

עשיתי בצורה הנ``ל כפי ששאלתה ,זה אומנם עובד אבל זה לא מה שאני צריך Public Sub LoadDataIntoFile(DataName As Integer, FileName As String) Dim myArray() As Byte Dim myFile As Long If Dir(FileName) = ```` Then myArray = LoadResData(DataName, ``CUSTOM``) myFile = FreeFile Open FileName For Binary Access Write As #myFile Put #myFile, , myArray Close #myFile End If End Sub Private Sub Form_Load() `this will copy the GIF/JPG file to c:\tmpfile.$$$ LoadDataIntoFile 101, ``c:\tmpfile.$$$`` `this will load the c:\tmpfile.$$$ file to Picture1 Picture Box Picture1.Picture = LoadPicture(``c:\tmpfile.$$$``) End Sub אם תרצה את התוכנית שעשיתי צור איתי קשר באיימל או ב-icq : 114977907

למעלה