כמה קשה הנתינה ללא תנאי...
כאשר מגיע אדם למצב שהוא זקוק לטיפול ואינו יכול/מסוגל לשלם עבורו ולבקש את חסדי המטפל, אזי כבר שם הוא נמצא במקום הבזוי ביותר מבחינת החברה. שאלה זו נשאלה פעמים רבות, ונענתה פעמים רבות וכל פעם שהיא עולה מחדש אני מגלךה כמה קשה היא הנתינה. כמה ה"כסף" יכול להיות העוקץ בגדילה רוחנית. זכרו חברים יקרים "צדקה תציל ממות" להיות אדיב ונדיב כלפי הזולת הוא חלק מריפוי עצמי. בעיקר לאלה ה"עוסקים בטיפול באחרים" צר לי על הסגנון האולי בוטה, אך זה מה שעולה לי כשאני קוראת את התשובות. בעיקר תשובה כמו: זה יביא את כל המחוסרים אליך... ואספר לכם דבר מה. בשנה וחצי האחרונות שלי, נקלעתי להוצאות גדולות במיחד טיסה להודו, רכישת בית, החלפת רכב מיוחד לנכים, נולד תינוק יקר, ועוד... לקראת הלידה שלי, כאשר נזקקתי לטיפולים מסוג אחר לעומת הרפואה המודרנית, פניתי וביקשתי עזרה. בין אם בפורומים אחרים ובין מטפלים למינהם. הופתעתי לטובה פגשתי אנשים מדהימים וניפלאים כולם, בלי יוצא מן הכלל התנדבו באהבה רבה לתת לי את כל מה שהם יכולים וכל מה שאני צריכה כדי שאהיה כמה שיותר מוכנה ללידה. החל מדולה -(תומך לידה) מדקר סיני להיפוך עוברים שעשה לי 3 טיפולים שיאצו ומוקסות ועוד... אף אחד מהם לא דיבר על כסף מאחר וכבר ציינתי את העובדה שקשה לי, ובאמת היה קשה. הם למדו ש: לתת זה לקבל. והם נותנים את עצמם באהבה למתקשים ומבקשים את עזרתם, על כך ברכתם ביקום ניפלא זה. "שלח לחמך על פני המים כי בבוא היום תמצאנו..." לאחר הלידה, כאשר מעט חזרתי לעצמי, נכנסתי לאתר שלי, (ראו קישור בכרטיס האישי שלי) והוספתי כמה דפים נוספים, לכל אחד שהיה מעורב איתי בתהליך בניתי עמוד עם פרטים שלו/ה עם דרך ליצור איתם קשר. כמובן מבלי לספר שם שהם התנדבו לעזור בשעת מצוקה אלא על ניפלאות דרכם המקצויות, האנושיות והיחס החם. באתר שלי, מבקרים רבים, ואם אישה אחת, תפנה אליהם בזכות מעשה זה שעשיתי, אזי השמחה בי גדולה. האמן לי, כי אדם שמבקש עזרה, ברגע שמעמידים אותו בבחינת היכולת שלו, נגרם לו העוול הכי גדול, גם אם נכון לאותו טיפול הטיפול יצליח, הרי שמשקעים נותרים, הווה אומר, כי הטיפול נכשל. היו נדיבים למבקשי עזרה, הם קיימים בכל מקום, וגם אתם עלולים פעם להיקלע למצב זה. איך שתתייחסו בתת המודע שלכם היום, כך יתייחסו אליכם מחר. וזה מנסיון אישי שלי. מדוע אף אחד מהם לא סרב או העמיד את הכסף במגבלה קיימת? כי אני לא עשיתי זאת לאלו שפנו אלי בעבר במקרים דומים. ואני לא מדברת על טיפול, אלא על קורס או סדנא שלמה. אם אתם נותנים על מנת לקבל, אתם לא נותנים מאומה. הנתינה רחוקה מכם. חומר למחשבה. מחבקת באהבה בת חן