ליונתן
אני מבין מהודעתך שאחרי יומיים-שלושה בפורום החלטת כבר לנהל פה את העניינים ולהחליט איך אנשים ידברו כאן , ומה זו התנשאות. להזכירך יש כאן מנהל פורום שעושה את העבודה הזו, ואתה מוזמן לפנות אליו אם אתה רוצה להצטרף כעוזר שלו. בינתיים תמשיך לעסוק במה שאתה יודע לעשות כל כך טוב, וזה במחשבות המתמטיות שלך (באופן אישי מאוד נהניתי לקרוא את ההודעות שלך עד להערה האומללה האחרונה). אם היית קצת קצת מכין שיעורי בית לפני שלחצת על "שלח" , וקורא קצת מה שכתבתי אפילו ביממה האחרונה בפורום "מתמטיקה" ופורום "לימודים ושיעורי בית", היית מבין אולי שאתה פונה לאדם, שלא רק שהתנשאות רחוקה ממנו קילומטרים, אלא שמטרתו היחידה היא לעזור ולסייע מתוך כבוד והקשבה. למקרה שלא טרחת לעיין בכרטיס האישי שלי, אני מתמטיקאי, מורה ומרצה, שיושב כאן שעות כל יום על חשבון זמנו הפרטי, ועוזר לאנשים בלימודים, בבעיות ובשאלות. אני לא נמצא פה מתוך שיעמום. כל אנשי המקצוע שמכירים אותי טוענים שאני פשוט משוגע על מה שאני עושה כאן בפורומים (ולאחרונה נראה לי שיש בזה משהו...) אדם מתנשא הוא אחד שהיה מספר כאן בפורום איזה הצעות עבודה ובאיזה פרוייקטים הוא משתתף, איזה פרופסורים באים להתייעץ איתו – אני רחוק מהסיפורים האלה, ותאמין לי שרוב האנשים כאן לא יודעים קמצוץ ממי האדם שעונה להם פה. יכולתי לקבל לכל שעה סכומי כסף שאתה לא מדמיין, אבל אני משתתף בתשעה פורומים בהתנדבות ומעדיף לקבל את ה"תודה" מהאדם, או לדעת שעזרתי למישהו בבעיה שהיתה לו. אינני יודע מה הפריע לך בתשובה שלי, אבל אודה לך אם לא תשפוט כאן אנשים והתנהגויות. האם זכור לך שהערתי לך משהו על כך שביום הראשון או השני שלך בפורום (ב 21/5 בשעה 11.22 ) כתבת אחרי תשובה שלי "רון צודק" ? האם טענתי שאתה מתנשא בזה שאתה חוזר סתם על תשובתי שאולי זקוקה לאישורך ? האם מישהו פה העיר לך משהו על כך שבאותו יום שלחת הודעה שכותרתה "לא נכון" בהחלטיות למרות שלפניך כתבו דברים שונים ? ובסך הכל הבעת דיעה אישית ? המשך לעשות חיל בהודעות שאתה שולח בתחום המתמטיקה, ואנא דאג להתייחס לשאר כאן באותו כבוד שאתה רוצה שיתייחסו אליך.