שאלה קשה , אם כי חשובה

שבור

New member
שאלה קשה , אם כי חשובה

מאחר ולאחרונה עסקנו באהבה שלפני , אחרי וכד` , לדעתי הקטע הבא שואל שאלה חשובה מאוד כנראה שהנושא הבוער פה מדבר על מחשבות... רציתי להוסיף משהו... ראיתי פעם , לא זוכר איפה. דבר מאוד מעניין... כך, ישנם כמה סוגי אהבה... ישנה אהבה במעשה...זה יכול להיות חיבוק , נשיקה וכיו``ב. ישנה אהבה ...בדיבור, אדם שאוהב מישהו, הוא אומר לו..``אני אוהב אותך`` וישנה אהבה שבמחשבה... אחד נמצא רחוק... וחושב על מישהו שהוא אוהב... מה דעתכם, איזו אהבה הכי נעלית..? באיזה אופן האהבה יותר מתבטאת..? האם חיבוק או נשיקה לא מראים על אהבה...? מילים , לא גורמות לאנשים לאהוב? והאם ישנה אהבה במחשבה...??? פתאום זה מציק לי... מה אתם אומרים? שלכם אני

lir1

New member
תשובה לשלך....

האהבה שבמחשבה היא האהבה הכי קלה , למישהו רחוק. המרחק מייפה דברים. בעייני דיבור, חיבוק ,והתנהגות הם האהבה האמיתית . והכי חשוב האמון באחר הביטחון והשלווה שהוא מעניק

שי33

New member
אהבה זו עיסקת חבילה

כשקרובים אז הכי כיף לחבק ולנשק ולעשות עוד דברים :) כשאי אפשר להיות קרובים אז חושבים והרבה וכשהמחשבות לא מצליחות לפלס את הדרך כשקרובים - משתמשים במילים אכן עיסקת חבילה נפלאה ובלתי ניתנת לפיענוח ואין אנו יודעים ``לשבור`` אותה לגורמים

יפעת*

New member
ישנה אהבה שבמחשבה

כזאת שלא ממשים, אני חושבת שאהבה היא נעלה, ולא חשובה הדרך. וישנן עוד המון דרכים לאהוב, ולא דווקא אהבה רומנטית. אבל אהבה אמיתית מכילה את כולן, את כל סוגי האהבה. איך אפשר לחשוב על לאהוב בלי לחשוב ולהתגעגע, בלי לגעת, ובלי לומר? יפעת

שבור

New member
יפעת

כן, אבל איזו אהבה היא האצילית מכולן? תחשבי על זה, אם נצליח לענות על השאלה הזו , אולי נבין אם אנחנו אוהבים נכון או שמא לא, חישבי על האפשרויות שגילוי כזה יכול להוביל אני

יפעת*

New member
דווקא עוד לא ישנה

והאצילית מכולן, היא זו שתגרום לך לוותר על האהוב למענו. חומר למחשבה. יפעת

שרי42

New member
אני רואה

שיש לך תשובות לכל השאלות ששאלת...אולי תשכיל אותנו?

שבור

New member
שרי , שימי לב

אין שום סיכוי בעולם שאצליח להחכים אשה חכמה , יפה, מוכשרת ,שנונה כמוך איך זה?

שרי42

New member
ויייייייי אני מה זה מסמיקה

לעזאזל...אין להם פרצוף אדום בכל הסמיילים והסימנים.... ובנימה אופטימית זו חחחחחחחחח קיבלת את המייל סוף סוף?

כוחה של אהבה-תשובתי

כוחה של האהבה היא: שיודעת מתי לחבק שצריך ומתי להקשיב ומתי לאמר``אני אוהבת אותך``. ויודעת אך ומתי כי לאהבה יש הרבה מובנים והרבה דרכים לתת ולקבל לפעמים רק הידיעה שיש מישהו שחושב עליך -זאת אהבה ולפעמים טלפון באמצע היום שאומר-``חשבתי עליך``זאת אהבה ולסיכום הדברים הקטנים הם אלה שעושים את האהבה =גדולה= שלכם טופז** -

שרי42

New member
אחוז תזזית שכמוך

אהבה - מילה קטנה שאוגדת בתוכה עולם שלם של תחושות, רגשות, מחשבות,אמירות, מחוות...... ובכלל...מה זה כל השאלות האלה.....

שבור

New member
שוב מתגרה?

אני אוחז תזזנית? אני? חוצמזה, הצלחת לענות על אחת מהשאלות? אבל בכנות! אני

chirab

New member
שבור!!! אין שאלה

איזו אהבה יכולה לשרוד בלי מגע? האם יש לה קיום ללא מילים? ואם היא נטולת מחשבות האין היא נטולת ערך? אם כך יקירי, האהבה הנעלה ביותר היא זו המכילה בתוכה את שלושתם... (באופן פוטנציאלי זמין לפחות) יורד גשם עכשיו וזה כייייייייףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה