שאלה קריטית

demultiplexer

New member
שאלה קריטית

בפרק הכמותי, מה היה קשה ? הגרף ? או שאלות מכל הפרק ? באילו נושאים היו השאלות הקשות במיוחד ?

נ ט ע 9 1

New member
אני אישית

לא ממש חיבבתי את ההסקה מתרשים, בעעעע גזל לי הרבה זמן, ונראה לי ששם יש לי הכי הרבה טעויות

demultiplexer

New member
השאלה אם זה

היה הגורם העיקרי לקושי או שהיו תרגילים גם ממחוץ לתרשים שהיו משמעותית קשים ?

נ ט ע 18

New member
דווקא הגרף עצמו

היה בסדר אבל הפרק היה מעבן!! במיוחד לקראת הסוף, השאלות היו פשוט מוזרות.. כאילו לא דורשות חישוב אלא הבנה ולראות מעבר..

demultiplexer

New member
יצא לך לראות כאלו

שאלות במקומות אחרים ? בתרגולים או סימולציות ? או לתת תרגי דוגמה כדי שנבין על מה מדובר?

r0asso

New member
לא היה נושא מסוים שהיה קשה

הפרק עצמו לא היה דומה שום פרק שעשיתי אי פעם באמת חוץ מכמה שאלות עם ניסוחים מוזרים הפרק לא היה בילתי אפשרי

נ ט ע 18

New member
כן, הגרף היה סבבה

עד אמצע הפרק היה סבבה ואז פתאום בא גל של שאלות מציקות אחת אחרי השניה

נ ט ע 18

New member
האמת שהפרק הזה

הרגיש לי כמו פרק בסימולציה של קידום, מעצבן כזה ולא זורם.. אני לא זוכרת את השאלות במדוייק..אני אנסה להיזכר

demultiplexer

New member
קשה להוציא ממכם מידע

מה זה "פרק שלא עשיתי אף פעם" "שאלות מציקות" מה זה אומר ? תנו דוגמאות, במה זה שונה ?

נ ט ע 18

New member
כאלה מוזרות

שלא ברור לך שפה אתה צריך לכפול ואז לחלק ב2.. שאתה לא ממש יודע איך לגשת אליה..

S a s h o K

New member
צודקת... אבל ...

זה לא אומר כלום על מה שמצפה לנבחנים ביום ראשון... ייתכן שהם ידפקו במילולי ויעשו כמותי ברמה הרגילה כמו נגיד של הפרק שבו היה את הגרף של השופטים היום... זה יעני 2 מועדים נפרדים אז הכל אפשרי...

נ ט ע 18

New member
נכון זה לא אומר כלום לגבי

יום ראשון.. אולי אפילו הם יחליטו לשים אנגלית של תואר שני.. הםא לא צפויים..

demultiplexer

New member
זה דווקא כן אומר

כלומר, כמובן שזה לא ודאי ולא מחייב אבל אם ניתן לזהות מגמה של סוג מסויים של שאלות אז לא מן הנמנע שהוא יחזור גם ביום ראשון וגם בבחינות הבאות. ואם ניתן לשים את האצבע על משהו אני חושב ששוה לחזור עליו ולהבין המ חדש ושונה בו. אני ממש מקווה שיקשו את האנגלית או המילולי כי אז עדיין יש לי סיכוי להוציא את הציון שאני צריך, אם יקשו עוד את הכמותי אז אני בחיים לא אשפר מספיק... שלושה חודשים שירדו לטימיון...

אני מקוה שלא יקשו את הכמותי!

שלא יקשו כלום

נ ט ע 18

New member
לא נראה לי שזאת מגמה

כי הפרק השני היה סבבה.. סתם היה פרק אחד קשה כל הבחינה הייתי בטוחה שהוא פיילוט כי היו בו יותר מדי שאלות מוזרות.. למשל בדצמבר היה אחלה כמותי..

S a s h o K

New member
אני לא מבין אותם...

מה הבעיה לשמור על רמה אחידה בכל המועדים? ואז לא צריך פיילוטים וחרא...

Proteous11

New member
כי לא באמת אפשר לשמור על רמה שווה..

אתה חייב נרמול , והפיילוטים הם לא בשביל הרמה אלא כדי לבדוק שאלות .... לראות פריסות תשובות נכונות \ לא נכונות עבור שאלה חדשה שהם רוצים להכניס ...

Proteous11

New member
לדעתי הבחינה של דצמבר הייתה הרבה יו

יותר קשה הן בכמותי והן במילולי .....

למעלה