שאלה קריטית!!!

תודה...

ניסחת יפה...בנתיים אני מתקדם בסדר,אך ככל שמתקדמים יש יותר שאלות כך שאל תתעצבן יותר מידי אם אני מציק בשאלות מפגרות...

עזרה קטנה...

למה כשאני מייצא קובץ אודיו בפורמט של MP3 זה נשמע ממש מוזר עם רעשים?ועוד משהו?באיזה פורמט עדיף לייצא אודיו?MP??WAVE?מה ההבדל?אייל

ja loves

New member
WAV / MP3

WAV הרבה יותר איכותי מאם פי - אבל תופס הרבה יותר נפח משהו כמו פי 5 בערך ... אל תקחו אותי במילה שקול איכות מול מקום פנוי בדיסק הקשיח אם יש לך מקום פנוי אני ממליץ לך לעשות אקספורט ל WAV - האיכות פשוט מנצחת

סבבה...

ועוד אחת קטנה...למה כשאני מייצא קונץ אודיו אחד בפורמט WAVE נוצרים לבסוף שני קבצים:ליד האחד רשום R וליד השני L.אני מבין,שמאל וימין..אך למה לא נוצר רק קובץ אחד?

Mike A

New member
עושים ל wav

ואז ממירים ל mp3 בתוכנה חיצונית (כגון razorlame האהובה עלי).

HeavenlyB

New member
הזועף הגיע לענות על השאלות ../images/Emo6.gif

את האמת אף פעם לא ניסיתי לייצא ל MP3 בקיובייס, אבל מתגובות שונות מכל האנשים הבנתי שזה פשוט לא יוצא טוב בקיובייס. למרות שאני לא בטוח למה יש רעשים. עד כמה שאני יודע בפשוט האיכות גרועה. אבל רעשים? הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא לבטל (אם עדיין לא מבוטלת) את האפשרות של REAL TIME בחלון ה EXPORT. להמיר ל MP3 לוקח יותר זמן מאשר לייצא ל WAV ולכן REAL TIME היא לא כדאית. גם בייצוא ל-WAVE לא הייתי מסמן את ה REAL TIME. פשוט לתת למחשב לעבוד בקצב שלו
MP3 לידע כללי הוא קובץ קטן בערך פי 10 (תלוי באיזו איכות אתה בוחר) ע"י מחיקה של כל מיני תדרים שאוזן כביכול לא שומעת. לצערי זה לא כ"כ נכון כי הרבה אנשים מסוגלים לשמוע את ההבדל. בקשר לשני הקבצים שיוצאים לך R ו-L. בייצוא, תבחר באפשרות STEREO INTERLEAVED שבעצם יותר קובץ אחד STEREO.

למעלה