שאלה קריטית

שאלה קריטית

יש הסדר מיוחד עם המכללה שאני לומד בה, שלאחר ה-3 שנות לימודים, יש אפשרות ללמוד את השנה האחרונה של התואר (במוסיקה - 4 שנים) בארה"ב, באוניברסיטת אוקלהומה סיטי, ולקבל משם את התואר. עשיתי כל מיני בירורים לגבי המחיר, ומסתבר שהמחייה שם די יקרה, ואני מקבל ויזת סטודנט לשנה הזאת בלי אפשרות לעבוד . השאלה שלי - האם אתם חושבים ששווה לי לקחת את הסיכון, ולעבור לארה"ב חודשיים לפני תחילת הלימודים, לעבוד קשה שם (שחור, באחד ממקומות העבודה שמציעים הישראלים שם) כדי לממן לי את העלות הגבוהה ? שמעתי שאם תופסים שם, אז מוכנסים לכלא, ומגורשים בלי אפשרות לחזור לארה"ב... אני ממש מתלבט, כי אני באמת לא בטוח שאצליח לממן את הסכום. אשמח לקבל תגובות / הצעות

Big Air

New member
לך על זה !!!

לא שאני מעודד לעבוד בשחור, אבל רובם עובדים כך. לגבי הויזת סטודנט, תדבר ישירות עם האוניברסיטה בארה"ב ותבדוק את האפשרות של לעבוד בקמפוס. ללמוד בארה"ב זו חוויה שצריך לעבוד קשה בשבילה, אבל בסופו של דבר היא שווה את זה. חוץ מזה אתה פותח לעצמך את האפשרות של לעבוד בארה"ב (אם תיצור קשרים ותמצא ספונסר) וכפי שאתה יודע, בארץ תעשיית המוסיקה/סאונד במצב על הפנים. בהצלחה

guyguy2003

New member
אל תעבוד שחור - קרא מדוע

עשה מאמצים לחסוך את הכסף בארץ, אולי תיקח הלוואה מקרוב. הסיבה היא פשוטה - הם באמת מכניסים לכלא, ולתקופות של חודש ומעלה. ומדובר בכלא ממש, אני יודע מנסיון של מישהו קרוב, שקיבל טראומה לכל החיים מזה (ומדובר בלוחם בצבא שראה דברים בחייו). החוויה והתואר שווים את זה. אבל אל תעבוד שם אם אין אפשרות חוקית. בהצלחה!

למעלה