שאלה קריטית

OmriAfenJar

New member
שאלה קריטית

אני מחפש יש רשל שנות השמונים שהוא הולך כה מקווה שתבינו אותי הפזמון שלו הוא ככה אוווווווו ואז יש בום וא אז אוווווווווווו בום בום=תופים

turrican

New member
זה בדיחה או משהו? ../images/Emo8.gif

השיר שלך מתאים ל-99% אחוז מהשירים שאני מכיר. תנסה לפרט יותר ואולי ימצאו לך את השיר. זה כמו לשאול מישהו אם הוא מכיר את השיר עם הבום בום .

OmriAfenJar

New member
יש לך איי סי קיו

אני ישיר לך אותו !!!!!!!!!!!!!! אני מחפש אותו רצחחחחח

ט ו ר ה

New member
בICQ לשיר ?!

זה הולך במקרה בום בום שייק שייק דה רום ? אתה חייב לציין אם זה להקלה , זמר, זמרת, וואטאבר, לפחות!!! אתה לא מצפה שבאמת נדע משני וואו ובום בום !! אלכס מותק לא דואג

turrican

New member
Cd boy תתחיל להרגיע בבקשה

זה לא פורום של שירים כבקשתך . רשמת את ההודעה שלך איזה שלוש פעמים..סבלנות. אני לא אסבול הצפות בפורום - ראה הוזהרת.

alpha80

New member
מה קרה לך אלכס

הוא רוצה "בום"
מחפש אותו רצח
בום בום בום

turrican

New member
יש לי כמה רעיונות לבום שהוא חיפש

אבל ממש לא כדאי לי לומר איפה למצא אותו. גם אני לא בטוח שהוא ימצא - והמבין יבין

alpha80

New member
יש פה כמה שירשורים

מה זה מיותרים, שהייתי מעביר עליהם טיפקס.

turrican

New member
בוצע המפקד!

יאללה אני זז לישון אחי. נדבר מחר ותחזור אליי במסר ששלחתי לך. אפשר להקדיש לך את Let me go ללילה טוב?

alpha80

New member
לילה טוב

I GO TO SLEEP - PRETENDERS WHEN I LOOK UP FROM MY PILLOW I DREAM YOU ARE THERE WITH ME THOUGH YOU ARE FAR AWAY I KNOW YOU´LL ALWAYS BE NEAR TO ME I GO TO SLEEP, SLEEP AND IMAGINE THAT YOU´RE THERE WITH ME I GO TO SLEEP, SLEEP AND IMAGINE THAT YOU´RE THERE WITH ME I LOOK AROUND ME AND FEEL YOU ARE EVER SO CLOSE TO ME EACH TEAR THAT FLOWS FROM MY EYE BRINGS BACK MEMORIES OF YOU TO ME I GO TO SLEEP, SLEEP AND IMAGINE THAT YOU´RE THERE WITH ME I GO TO SLEEP, SLEEP AND IMAGINE THAT YOU´RE THERE WITH ME I WAS WRONG, I WILL CRY I WILL LOVE YOU TILL THE DAY I DIE YOU WERE ALL, YOU ALONE AND NO ONE ELSE YOU WERE MEANT FOR ME WHEN MORNING COMES AGAIN I HAVE THE LONELINESS YOU LEFT ME EACH DAY DRAGS BY UNTIL FINALLY MY TIME DESCENDS ON ME I GO TO SLEEP, SLEEP AND IMAGINE THAT YOU´RE THERE WITH ME I GO TO SLEEP, SLEEP AND IMAGINE THAT YOU´RE THERE WITH ME

שמש27

New member
דוקא יש שיר כזה....

אני לא זוכר במדויק, אבל זה או Pixies Dead or Alive Clash and the Pen ?

pimpf

New member
לי זה דווקא מזכיר את

ההתחלה של Pipeline אוהווו (בום!) אוהווו (בום!)

alpha80

New member
לי תמיד השיר הזה נשמע כמו...

שלדים יוצאים מהקבר שלהם, עושים אוהוווווווווווווווווווווו.. דופקים את הראש בקיר ומשחקים פינג פונג שולחן

pimpf

New member
גדוללללללללל!!!!!../images/Emo6.gif

שיעשעת אותי על הבוקר....

למעלה