שאלה קריטית

תומר88

New member
שאלה קריטית

אני בדיוק באמצע לאמן 3 תושבים כדי להקים כפר חדש ופתאום כתוב לי שאני צריך שלב מגורים מלכותיים שלב 20 כדי לייסד כפר חדש. מה שמוזר זה, שמהכפר שאימנתי בו את התושבים לו ייסדתי עדיין שום כפר. המגורים המלכותיים שלי כעת בשלב 15. יכול להיות שאיבדתי את האפשרות לייסד כפר שלישי כי שדרגתי לשלב 15 לפני שבניתי כפר על המקום של השדרוג לשלב 10? (יצא משפט קצת מסובך... אני מקווה שתבינו את השאלה) כלומר, לא אימנתי אף מתיישב בין שלב 10 ל15 במגורים המלכותיים. אבדה לי האופציה? ולמה כתוב לי שאני צריך שלב 20? בגלל שאימנתי כבר 3 מתיישבים? כשאני אשלח את המתיישבים לכפר חדש, זה לא יעשה בעיות? יכול להיות שזה באג? לפנות לתמיכה? (כתבתי 'שאלה' קריטית, ובסוף שאלתי מאה שאלות...)

The Farmer1

New member
אם הבנתי אתך נכון

זה באג מגורים ממלכתיים אפשר לאמן מתיישבים/צ'יף בשלב 10 ואחרי זה בשלב 20 (אין שלב 15, זה רק בארמון).

InterCept

New member
תשובה;

בכל כפר אתה יכול להחזיק מגורים מלכותיים ורק בבירה אתה יכול להחזיק ארמון. מהמגוריים המלכותיים אתה יכול לפתח 2 כפרים בלבד (רמה 10 לכפר ראשון, ורמה 20 לכפר שני). מהארמון, כלומר מהבירה שלך, אתה יכול לפתח 3 כפרים בלבד (רמה 10 לכפר ראשון, רמה 15 לכפר שני, ורמה 20 לכפר שלישי). * לפתח הכוונה לכבוש כפר קיים או להקים כפר חדש. בנוסף אתה צריך לבדוק שאכן יש לך מספיק נקודות תרבות כדי לפתח כפר חדש (כנס לארמון/מגוריים מלכותיים, משם תעבוד ל"נקודות תרבות" ותבדוק שאתה אכן יכול לפתוח כפר חדש.

תומר88

New member
אהה.. נרגעתי.

אז זה לא באג. פשוט עכשיו אימנתי את ה3 מתיישבים שאני זכאי להם מרמה 10 ועל רמה 15 אני לא זכאי לכלום... יש לי 60,000 ואני צריך 20,000. זה מספיק גם לכפר הבא שנדרש בשבילו 40,000
. תודה לכם! *אם למישהו יש טיפ איך לא להיכנס ללחץ מהמשחק הזה אז אני אשמח. אני כל הזמן חושש שיתקפו אותי וזה נראה לי מגיע לרמות שזה כבר לא בריא.

The Farmer1

New member
אפשר להחזיק ארמון בכל כפר

אפשר רק לקבוע בירה איפה שיש ארמון. אחרי שקבעת את הבירה אפשר להרוס את הארמון ולהעביר לכפר אחר (לבנות סתת לפני).

תומר88

New member
ועוד באותו עניין.

כשהתושבים בדרך לייסד כפר, איפה אפשר לראות את השעון שמראה מתי הם מגיעים לכפר החדש?

תומר88

New member
מצאתי.

בנקודת מפגש... הפעם הצלחתי לענות לעצמי. אני משתפר.

glayzmer

New member
באותו נושא יש לי גם כמה שאלות:

1. אני יכול למחוק את המגורים המלכותיים שלי אחרי שהתישבתי בכפר? אותה שאלה גם על בית גיבור: אני יכול למחוק את הבית גיבור אחרי שכבשתי עמק נטוש? 2. יש לי 2 כפרים הכפר הראשון הוא הבירה אם אני רוצה לעשות ארמון לא בכפר בירה זה אפשרי? תודה.

glayzmer

New member
באמת!? וזה לא מוחק לי את הכפר ?

אותו שאלה גם על בית גיבור זה לא מוחק לי את הנווה מדבר?

The Farmer1

New member
לא מוחק את הכפר

בבירה שלי בשרת 5 הייתי זקוק למקום לעוד מחסנים, הרסתי אחוזת גיבור שלב 20!!! ה3 נוות נשארו מסופחים לבירה שלי. אבל, אתה לא יכול לשלוח את הגיבור שלך מהכפר בלי בית גיבור.

למעלה