שאלה קצת

The LOL Girl

New member
שאלה קצת ../images/Emo32.gif ../images/Emo26.gif

רכישת ספרים ברשת, מסוכן ? או מומלץ ? באיזה אתרים אתם רוכשים ספרים ? באיזה אתרים זה בטוח ? וגם חוסך במחיר ? (מדובר בספרים בעיברית)

Boojie

New member
קניתי המון פעמים ספרים ברשת

(בד"כ במיתוס), ולא היו בעיות. מומלץ כי המחירים נמוכים יותר. בכל מקרה, שווה תמיד לבדוק ולהשוות מחירים - תמיד יש הבדלים בין האתרים השונים. יש איזשהו אתר שמשווה מחירים בין חנויות וירטואליות, אבל שכחתי את הכתובת שלו.

books4sale

מצאתי את האתר הזה, שהמחירים בו זולים יותר מכל האתרים האחרים. מישהו ניסה אותו פעם? יש רק דבר מעצבן אחד: המחירים המצוינים אינם כוללים מע"מ. זה חוקי להציג מחירים ללא מע"מ?

The LOL Girl

New member
לא יודעת אם חוקי, אבל בטוח

מוכר. ככה המחירים נראים לך נמוכים יותר, ותתפתי לקנות. רק מה ? המחירים עם מע"מ בצורה משמעותית גבוהים יותר, כך שזה לא רק לא חוסך, אלא אולי גם גוזל ממך יותר

roni64

New member
כדאי לשים לב

שזאפ הוא רק נקודת מוצא להשוואה. לעתים קרובות נשמטות חנויות מהרשימה ("דני ספרים", למשל, שהמחירים שלו אטרקטיבים), ומבצעים לא תמיד באים לידי ביטוי. מנסיוני - דני, בקבוק ובוקנט בדרך-כלל זולים ואמינים. עם מיתוס היו לי נסיונות לכאן ולכאן. איבוק יקר יחסית, אבל שוב כדאי לבדוק כל ספר לגופו.

rannot

New member
מומלץ.

אם כי לא בכל האתרים... לא מזמן רכשתי ספרים ברשת ולקח להם חודשיים ומשהו להגיע ולא הגיע הכל והיה מאד לא נחמד. אני לא זוכר כרגע את השם אבל אני לא אקנה שם יותר. לטובה מאד אני זוכר את מיתוס שתמיד עמדו בלו"ז.

liat129

New member
אני מנחשת שזה בקבוק..../images/Emo3.gif ../images/Emo31.gif

אני קונה ה-מ-ו-ן ספרים באינטרנט ותמיד מנסה אתרים חדשים. לצורך השוואת המחירים גם אני משתמשת בזאפ שהוא מאוד מומלץ.. בפעם האחרונה שעשיתי משלוח ספרים הזמנתי אותם מאתר בקבוק. הזמנתי 10 ספרים (רובם בעקבות המלצות מתוך הפורום הנהדר הזה..
)והייתי אמורה לקבל ספר חינם בעקבות מבצע שהיה. כשקיבלתי את המשלוח, הסתבר שהם "שכחו" לשלוח לי ספר אחד ששילמתי עליו וגם לא שלחו לי את הספר מתנה במבצע. אחרי אינספור הודעות טלפוניות ומשלוחי אימייל (אני גרה בחו"ל והשיחות עלו לי המון) התגובה היחידה שקיבלתי היא שהם זיכו אותי על הספר ששילמתי ולא קיבלתי. לשאלותי בנוגע למשלוח של הספר חינם לא קיבלתי תגובה עד היום..
אמנם מחירי הספרים שלהם זולים מאוד, אבל באמינות ושירות יש להם הרבה הרבה מה ללמוד... בקיצור, מאוד לא מומלץ!
. מבחינתי פעם אחרונה שאני נכנסת אליהם, בסה"כ הפסד שלהם כי אני באמת קונה המון... לעומת זאת קניתי כבר כמה פעמים מאתר בוקמי ומיתוס והם נהדרים.. בוקמי לרב זולים יותר, מיתוס קצת יותר יקרים אבל מאוד מאוד אמינים.

behemot

New member
גם לי היה אתם ממש לאחרונה סיפור

הזמנתי 5 ספרים (הייתי אמור לקבל אחד מתנה מהמבצע) לקח להם יותר מחודש לשלוח לא ענו למליון אי מיילים וטלפונים שלנו (שני ספרים היו מתנות ליומולדת) לה שלחו את ספר המתנה וגם לא ספר אחד מההזמנה... תודעת שרות אפס

Boojie

New member
ובמיתוס, לעומת זאת,

לא שאין פשלות מדי פעם (פעם הגיע אלי ספר חתוך, פעם אחרת הגיע אלי ספר שהדפים הפנימיים שלו, דפי תמונות, היו דבוקים מלחות), אבל כל פשלה מטופלת במהירות וביעילות מקסימליות.

Arana

Well-known member
מנהל
קניתי הרבה

גם בבוקנט, גם בבקבוק, גם ב-ibooks. את המחירים צריך להשוות, כמובן, אבל הספרים תמיד הגיעו מהר ובלי בעיות. בבוקנט יש מבצעים של 3 ספרים מתוך רשימה ב-99 ש"ח (בכל פעם משהו אחר: פעם ספרי סטיבן קינג, פעם ספרי בישול, עכשיו זה ספרי ילדים), ואם את נופלת במקרה על רשימה שמוצאת חן בעיניך, זה נהדר.

The LOL Girl

New member
תגובה לכולם ../images/Emo13.gif

ראשית תודה לכל המגיבים
בדקתי באתרים שנתתם, ומכולם מצאתי במיתוס משהו מעניין. חיפשתי 2 ספרים מסוימים, ובמיתוס ראיתי שילוב של שניהם, כלומר, סםר א'+ספר ב', ועם זה המחיר, כך שזה יוצא זול ביותר. רק רציתי לברר אם לא מדובר באיזשהי טעות, ובאמת יש להם דילים כאלה, של כמה ספרים יחד, במחיר מוזל, ואם זה מגיע כמו שזה, ואין פיקשושים בהזמנות מהסוג הזה. מראש תודה לעונה

קונה רק ברשת + המלצה למתנה ממיתוס

יוצא חיסכון די גדול בכסף (יכול להגיע לעשרות אחוזים לפעמים) יש כל מני מבצעים אז יכול להיות שיש שילוב של כמה ספרים. עד עכשיו הכל הגיע בזמן והחיובים היו בסדר, למרות שעכשיו אני מחכה כבר שבוע להזמנה ממיתוס (אבל עד עכשיו הגיע תמיד תוך כמה ימים בודדים). צריך להשוות בין האתרים (זאפ מצויין) ולא לשכוח את דמי המשלוח. * דרך אגב יש עכשיו סקר למיתוס (הם רוצים כנראה להתחיל למכור מוצרים למבוגרים) - לדעתי זה לא מתאים. אבל, מה שחשוב הבעתי את דעתי וקיבלתי קופון של 25 ש"ח תמורת ההשתתפות בסקר.

mp38

New member
ברוב הפעמים מומלץ

כי זה חוסך במחיר. אנחנו (אני ומשפחתי קוראי הספרים) קונים בד"כ במיתוס או בבקבוק. יש גם אתר (שכחתי את הכתובת שלו) של חנות הספרים של איתמר ששם אומנם די יקר אבל ניתן לרכוש הרבה ספרים ישנים שכבר לא מוציאים לאור.

Boojie

New member
הכתובת של האתר של איתמר

היא זו. אבל הטענה שלך לגבי "יקר" מפתיעה אותי מאד, כי החנות של איתמר היא בערך חנות הספרים המשומשים היחידה בימינו שאני מכירה שעוד לא מפוצצת מחירים על ספרים "נדירים", אלא מוכרת הכל במחיר אחיד פחות או יותר (משהו כמו 50 ש"ח לספר, שזה בהחלט מחיר סביר). פוצצתי סכומים די רציניים אצלו בכל ביקור בצרופה (אח, גן עדן החנות הזאת, גן עדן), ותמיד השגתי שם מציאות רציניות.

mp38

New member
אז אולי טעיתי

כי אני זוכרת שקניתי שני ספרים (ממש טובים, יש להודות) משומשים שכבר לא מוציאים והם היו די יקרים. אבל אולי זה היה מאתר אחר, אני לא בטוחה. והחנות שלו היא באמת גן-עדן.

דדאלוס

New member
טוב לשמוע

בזמנו הפסקתי לרכוש אצל איתמר לאחר שנוכחתי לגלות, שספרים שרכשתי אצלו בכ-60 - 50 ש"ח, אפשר לקנות בחצי מחיר בחנויות אחרות, למשל "קרון הספרים". מה שכן, מבחינת המבחר הוא מצוין, למרות שאת רוב הספרים שרציתי בתקופה האחרונה מצאתי בשדות זרים, ולא בצרופה. האם לתת הזדמנות נוספת להאנגר בצרופה?

behemot

New member
העניין עם איתמר הוא שסביבת המחירים

שלו אחידה. אז כן, ספר שעולה אצלו 55 אפשר למצוא גם ב25 במקום אחר אבל הרבה ספרים שאצלו עולים 50-6 נימכרים ביותר מ100 במקומות אחרים. צריך פשוט לדעת מה לקנות...

למעלה