שאלה קצת שונה

החידה

New member
שאלה קצת שונה

דווקא לא בנוגע לכישופים - אלא יותר בצד האומנותי של הנושא מישהו\י יכולים לתת לינק(ים) לאתר(ים) של אמנות בנושא מיסטיקה\מאגיה? תודה
אור

RainBird

New member
הנה כמה. האמן ווטרהאוס צייר מכשפות היסטוריות וסצינות מתוך מיתולוגיות שונות. כדור הבדולח- היא אחת היצירות היותר מפורסמות שלו. עוד אמנית יותר מודרנית ג'וספין וול, ציירה דברים בעלי הקשרים מאגיים ברורים. וכמובן תמיד אפשר לחפש יצירות קשורות מאגיה בElfwood. אם יש משהו יותר ספציפי שאת רוצה תודיעי. ארדן.

החידה

New member
כנראה לא הבהרתי את עצמי...

1. אני בן, תודה
2. אני מחפש משהו יותר המממ... אפל? הרעיון הוא סקיצה ראשונית לקעקוע - שתי ידי קרח שמחזיקות כדור אש. מספיק ספיציפי? אני אתן דוגמה של תמונה באווירה הכללית->

RainBird

New member
יש כ"כ הרבה דברים במכוני קעקועים... אולי תתייעץ שם? ראיתי קטלוגים של המוני תמונות כבר, ואם הבחור מקצועי הוא יוכל לעשות לך סקיצה. ארדן.

החידה

New member
ברור שאני יכול

את הקעקוע הראשון שלי עשיתי ככה, באתי עם רעיון כללי והצגתי אותו בפני המקעקע ואח"כ בחרתי מתוך ספר. בגלל שיש לי תמונה די ברורה של איך שהקעקוע הזה צריך להיראות אני מעדיף לבוא עם משהו - לפחות ראשוני - כבר על הנייר

tontie

New member
../images/Emo13.gif

למה שלא תציר לבד או תבקש עזרה מימשהו שאתה מכיר שמציר טוב? ככה תקעקע בדיוק את מה שאתה רוצה. :) חחחח לדעתי קעקוע של נבי ארנבי יכול להיות משעשע.

החידה

New member
אני לא מצייר כל כך טוב

ושני חברים טובים שביקשתי מהם אמרו לי שהם לא מוכנים לצייר משהו שישאר איתי אח"כ לנצח. אני די יכול להבין את זה אגב. מה גם שאין מה לעשות, אני לא מכיר אנשים שמציירים בצורה מספיק מקצועית בשביל זה...

PurpleFilth

New member
אוכל לצייר לך אחד

בעד תמורה, כמובן. להתרשמותך, הגלריה שלי: http://elfwood.lysator.liu.se/art/c/h/chaosrights/chaosrights.html

למעלה