שאלה קצת רצינית...

ענתינה

New member
שאלה קצת רצינית...

תגידו ,מה עושים פה בני נוער בגיל העשרה? איפה מבלים ,מה עושים וכו? האם הייתם מעדיפים לגור במקום אחר בגיל העשרה? מחכה לתשובות רציניות וכנות

yavin

New member
אמממ

לפי מה שאני רואה בחורף רובם בבתים, קצת קשה לצאת החורף הקר... בדרך כלל כולם יוצאים למרכזים [טל, לה אפק] יושבים בגנים. יש חוסר של מקומות בילוים לנוער בראש העין. האמתי שאין בכלל. ואם כבר מארגנים משהו אז הוא לא מושקע ואנשים מעדיפים לא לצאת לשם ולהשקיע את כספם או את הרגשתם למקומות מחוץ לעיר. לדעתי בקשר למקום המגורים זה יותר עיניין של טיפוס ולא של גיל. אם הנער/ה הוא/היא אנשים שיוצאים הרבה למסיבות או הופעות אז אני מאמין שהם היו מעדיפים לגור באיזור ת"א או השרון... סך הכל ראש העין די מרוחקת מהכל ואין בה מקומות שאפשר להיות בהם.

GGOODD

New member
אמממ

מצד אחד זה נכון שאין איפה לבלות בראש העין... אבל אני לא חושב שהיא מרוחקת, להפך... המיקום של ראש העין הוא דווקא דיי טוב... קרוב להכל, אבל הכל כמובן אם יש לך רכב... לגילאים צעירים יותר, זו בעיה, אין מה לדבר...

tomigirl

New member
אין פה כלום ......

אם את היית גרה פה או שאולי את גרה .... לא משנה אין פה כלום... יש תנועות נוער יענטו -צופיפ הנוער ובנ"ע וגם לשם אנשים הולכים בלחץ........

justinet

New member
היייי אני איתך בפורום!!!

ואני גרה פה!! בראש העין! את גרה בראש העין? בת כמה את?

yavin

New member
שאלה אלייך

מה אין פה שיש בערים אחרות ? לאיזה עיר את מעוניינת שראש העין תידמה?

בראש העין אין לאן לצאת פשוט...

אני אישית כל יום באזור חולון-ת"א-פ"ת.. וחוזרת הביתה בסביבות 10-12.. בראש העין אין פשוט מה לעשות.. מה שטוב שגם מזלי שאני לא לומדת פה.. עיר תקועה. הייתי נותת כ"כ הרבה לגור בת"א. אבל זו אני.. יש אנשים שאוהבים את השקט.. ואז ראש העין מקום מצוין.

עכשיו כבר אין מה לעשות שם..../images/Emo9.gif

חח האקס גר.. אז הייה מה לעשות.. עכשיו לא:))) אממ.. לומדת.. אממ.. שם.. אממ... {פאדיחות רק להגיד ת'שם של ביה"ס} יבין.. יותר יתאים לך חישוק רגיל. כזה דק כזה.

למעלה