שאלה קצת קשה...

אלוהים, אתם כלכך בוקים!

למען כל הסקרנים למיניהם. אני חילוניה. אבל מה הקטע פה? בתנך נכתב.. נו ו... הבנאדם הוא חיה, הוא מרגיש, ושום יצר רע לא משתלט עליו! אם הגבר נמשך לבן מינו אז השתלט עליו משהו רע? תגידו לי אנשים, המאמינים יותר, איך אתם מסוגלים להדחיק הכל לפינה, ולהאמין שכל מה שכתוב ככה צריך להיות?!! איפה הרגש? איפה החמלה? איפה ההבנה והאכפתיות? תקשיב לי ילדון, אני הייתי מציאה לך, לשלוח את כולם כמה שיותר רחוק, ולעשות מה שאתה רוצה!!! ותאמין לי, שאלוהים יאהב אותך, גם אם תזיין גבר!!!

sppamer

New member
זה בסדר,והוא לא היחיד

איני יודע מה נטיתו המינית של הכותב, את זה הוא יצטרך לברר עם עצמו. מנסיונם של אחרים וממחקרים רבים שנעשו בנושא מסתבר שנטיה מינית טבועה באדם, הוא יכול להילחם בה ולהתכחש אליה, אבל היא תמיד תהיה שם. וככל שתנסה להדחיק אותה כך תגלה איך ההדחקה שואבת ממך את כל האנרגיות ולא מאפשרת לך לחיות חיים נורמליים. החברה הדתית, ולא היצר הרע היא שיצרה מפלצות כמו הרב קופולוביץ' ואנשים דתיים אחרים שחיים בשקר, ונותנים פורקן לייצרם בדרכים לא לגיטימיות. בוואלה קיים פורום של גייז דתיים שמתחבטים בשאלות זהות מינית ודת. אני ממליץ לך לבקר בו. http://community.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=2814&cat_id=510 בהצלחה.

uuuaaa

New member
אני יודע מאיפה כל האנשים האלה הגיעו

ההודעה הזאת פורסמה בהודעות של שער תפוז. כל המשועממים מכל הגוונים הגיעו להביע את דעתם.

OZ MASTER

New member
אז גם אתה משועמם כמוהם

או שאתה בכלל בכלל משועמם שאתה גולש בפורום הזה באופן קבוע ומביע את דעתך על דברים!

חזרתי מיום עבודה עמוס........

ומצאתי "שרקחתם" לי פה תבשיל נאה. ובמקום לאכול, לנוח ולהתרווח, מאלצים אותי לשבת ולהתמודד עם כל מיני דברים שהדחף הראשוני שלי היה למוחקם. ובמחשבה שניה החלטתי להשאירם. ניקים חדשים שקמו היום לכבוד המאורע...... שולחים אותך להתמודד עם הבעיה במחוזות אחרים, אבל לו היו טיפה משקיעים בך מאמץ כדי לעזור לך, היו רואים שבעצם אתה כבר בא משם....... וכנראה לא קיבלת שם את התשובות הראויות. אז בא ונראה מה יש לנו פה. אקדים ואומר בצורה חדה. כל מי שהוכח שניצל מינית קטינים, זה לא משנה לי אם הוא "רב" או "ערב רב", לדעתי מקומו בכלא לשנים רבות. ובאשר אליך. חז"ל אומרים: איבר קטן יש לו לאדם, משביעו רעב מרעיבו שבע. והדבר נכון במציאות. ניתן להתנזר מקיום יחסי מין תקופות ארוכות, ללא כל בעיה. ואילו כאשר מקיימים יחסי מין נשארת תמיד התחושה והרצון ל...עוד. בנוסף. חז"ל בהסבירם את "הפסיכולוגיה" של המין האנושי אומרים, שהקב"ה יצר את תאוות המין באדם, כי לולי זאת לא היה המשך וקיום למין האנושי, ובלשונם. אין הגיון שאדם ימשך לחבית חרס (החרס הוא מעפר והאדם מעפר) שפיו מלא בדם (המחזור החודשי) אלא שהקב"ה טבע באדם את התאווה לקיום יחסי מין כדי שיתקיים העולם ע"י המשך הדורות והולדה. ננסה לנתח. הקב"ה ברא את העולם וברצונו שהעולם ימשיך ויתקיים. ומאחר וחיי האדם מוגבלים בשנים, יש צורך לחדש את המין האנושי לצורך קיום העולם. אילולי לא טבע הקב"ה באדם את תאוות המין, הוא לא היה מתחתן ולא היה מוליד ילדים והמין האנושי היה נכחד. א"כ, יצר המין הוא צורך להמשכת הדורות ולא דבר העומד בפני עצמו. מין לצורך מין אינו קיים בתבנית בריאת העולם, המין קיים לצורך קיומי של המשך המין האנושי. והנה דורות שפלים ירדו לעולם, תפסו את התפל וזנחו את העיקר. קיום המין האנושי אינו מעניין אותם, זה מפריע להם "להתקדם". ילדים זה מגביל ומעמיס, די להם בילד וכלב. אבל את תאוותם הם ניפחו לפרופורציות מדהימות. "קידשו" את האמצעי במקום את המטרה. וממילא, יש "העדפות מיניות" יש "סטיות מיניות" לאחד בלונדינית ולשני שחורה, לאחד שמנה ולשני רזה, לאחד אשה ולשני גבר. ועוסקים בכך באובססיביות מדהימה. כי........ "משביעו - רעב". ולאחר זמן מתרגלים לסטיה, וזה הופך לנורמה...... והצורך האובססיבי נשאר. מחפשים לאן ללכת הלאה, מה עוד לא ניסינו, וכו' וכו' וכו'. ובזאת מחטיאים את כוונת "היצרן" --- מכבסים אריגים עדינים בכביסה גסה. נוסעים בדרך המהירה במהירות גבוהה בהילוך ראשון, הורסים את המכונה המופלאה הקרויה אדם, מפני שלא קוראים את ספר היצרן ואת הוראות השימוש. כשלוקחים את הדברים בפרופורציה הנכונה, ומבינים שכל קיום תאוות המין היא לצורך העמדת דור חדש שיהיה בנוי כראוי ולפי הוראות "היצרן", לא מנתבים את המוח למשיכה כזו או אחרת, ומזינים את המחשב האנושי בתוכנה הראויה והנכונה. אין בכוונתי להוסיף עוד בנושא, למרות שאפשר עוד כהנה וכהנה. אני מבקש שלא להמשיך את השירשור הזה כדי שלא לעורר בי "סטיות" מחיקה רדומות......... עלה והצלח.

noaboom

New member
תתבייש לצנזר.

אבל ככה נראית הדת שלנו היום ורבניה. צנזורה ובושה אחת גדולה.

אני ממש לא מתבייש...........

בשיחה איתי פנים אל פנים תוכל לשמוע ולהשמיע ה - כ - ל. כאן לפורום הזה יש מטרה ברורה ומוגדרת בהודעת המנהל. וכל חריגה מהודעה זו - מטרת הפורום, דינה מחיקה. זו לא צנזורה, לדיונים כאלה ואחרים יש פורומים ובמות אחרים. נסה ב-דתיים חילוניים, או ביהדות ראציונלית. אולי שם זו הבמה המתאימה לזה. שבת שלום, חודש טוב ומבורך.

shklar1

New member
אינני מסכים איתך ../images/Emo31.gif

אומנם אני חילוני, אך יוצא לי לכנס לפורום הזה לפעמים בכל מקרה, קראתי את הדעה של הרב ואני מתנגד נחרצות אני מקווה שלא תמחוק הודעה זאת, משום שאני חושב שלכל בן אדם יש זכות להגיב למילותיך.. אחרת מה שווה הפורום הזה
בכל מקרה, אני מסכים איתך בחלק מן הדברים אלוקים אכן ברא את האדם, ונתן לו סוג מנגנון של התרבות ידוע שאדם וחווה היו כמובן זכר ונקבה, והם קיימו יחסי מין המטרה של יחסי המין היא בהחלט התרבות - אבל
אלוקים נתן לנו עוד אספקט שלם בכל הקשור ליחסי המין. הוא יכול לברוא אותנו כמו החיות, אשר מתרבות ללא שום הנאה - רק על מנת להתרבות. אצל בני האדם זה אחרת, אלוקים הוסיף עוד חלק שלם נוסף ליחסי המין - הנאה. לא תוכלו להגיד שאין טמונה הנאה ביחסי מין. אצל הדתיים ישנו פתגם שאומר - הכל לטובה. האם זה כולל בן אדם אשר נולד הומו
בהחלט כן. אומרים שכל בן אדם תשיעי בעולם הוא הומו. הבא ניקח את מדינת ישראל כדוגמא. הסטטיסטיקה אומרת שיש לנו מעל חצי מיליון אנשים בארץ שהנטייה המינית שלהם היא לא כמו שהקב"ה "רצה". אז מה קרה
אלוקים פישל אצל חצי מיליון אנשים
זה נשמע לכם הגיוני
שלא יקפצו לי חכמים עכשיו ויגידו - אלו נשמותיהם של נפשות חוטאות.. נו באמת.. למה שהם יענשו על מעשיהם של אחרים
ומי אמר בכלל שהומוסקסואליות היא עונש
לפי דעתי זו ברכה. אדם צריך ללכת בעקבות התשוקות שלו, בעקבות המשיכות שלו - בעקבות הנטייה שלו. ברגע ששומעים כאן אנשים אשר אומרים - אל תסתובב בבארים תלך ללמוד בישיבה. ומה אם הוא יסתובב בישיבה ופתאום יראה איזה כוסון
הוא לא ימשך אליו
משיכה אינה משהו שיכול להפסק. כמו שהסטרייטים יודעים, כאשר רואים אישה מפתה אין שמץ של ספק שישנה משיכה אליה. לא משנה מה תעשו המשיכה היא קיימת - קח אלוקים ברא אותנו. למה דתיים מתחתנים
אך ורק על מנת להביא ילדים לעולם
אם אני אשאל אדם דתי למה הוא יתחתן עם אישתו - הוא יגיד "בשביל להביא ילדים"
אני ממש לא חושב. הוא מתחתן מאהבה. הוא מתחתן מתוך משיכה לאדם מסויים, ורצון להמשיך את שארית חייו איתו. למה זה צריך להיות שונה כלפי הומוסקסואלים
אלוקים ברא אותם להימשך על אותו המין שלהם. זה לא עניין של בחירה. אם נולדת הומו - תשאר ככה - אין שום דבר שתוכל לעשות לשנות את זה. שלא יקפצו חכמים עכשיו ויגידו לי - זה מבחירה. למה שבן אדם יחיה אומלל ביחד עם אישה שהוא לא רוצה להיות איתה
רק בכלל שהרוד הדתי מורה עליו כך
- בושה. בכל מקרה אני מקווה שתכבדו את ההודעה שלי ולא תמחקו אותה

א77

New member
שתתבייש לך אדון צנזור.

תתבייש לצנזר. מילא בפורומים חילוניים בעלי אופי וכיוון מסויים, להם מותר לצנזר. להם יש את הכיוון והיעד עליו ולמטרתו הושתת הפורום שלהם, כמובן כשמאחוריהם יש גיבוי של הנהלת התפוז. אבל אתה הרי דתי, ומה אם בהודעת מנהל הפורום כתוב מה שכתוב. אתה?! תתבייש לצנזר. לך אסור לצנזר. נכון שאתה מנהל, נכון שמאחוריך יש את הנהלת התפוז המגבה. אבל איך לא תתבייש לצנזר תגובות הנוגדות את מטרת הפורום, לשמה הוא הוקם? ש-ת-ת-ב-י-י-ש ל-ך-. אנחנו מתביישים איתך יחד לאורך כל הדרך. ולעצלים, הנה העתק מהודעת מנהל הפורום: בס"ד, שלום וברוכים הבאים לפורום "לשאול את הרב". מנהל הפורום הינו בן תורה ואיש הלכה, אך אינו רב. ואולם, כל שאלה שתשאל תקבל תשובה לאחר התיעצות עם רב - מורה הוראה. גם למי שאינו שומר תורה ומצוות, מזדמנות שאלות הלכתיות באירועים שונים, כמו: ימי שמחה, ולהבדיל - ימי אבל. בחגים, ובהזדמנויות שונות. הפורום לא נועד לוויכוח על אודות ההלכה, כי אם לספק מענה הלכתי טהור - על בסיס ספרי ההלכה, ופוסקים מורי הוראה. הודעות שמטרתן וויכוח או התנצחות - צר לי, אך ימחקו. עומד לשרותכם בשמחה. נאמן למקורות, חזק ואמץ. אל תמחוק הודעות שנכתבות כאן לממש את המטרה לשמה הוקם הפורום.

grwa

New member
שלום לך

כדאי מאד מאד שתכנס לאתר מורשת שם אפשר לשאול רבנים באמת שוים כל שאלה שתרצה חוצמזה תעשה חיפוש במילה נניח עריות ותוכל לעבור על רשימות של שאלות ותשובות בנושא. בהצלחה רבה רבה ואני חושבת שכדאי לך לעודד קשר עם אשה כדי להרגיע את היצר שלך לגבר. שוב הצלחה בכל.

TRANSFER

New member
מה השתגעתם???

הפכתם את פורום לשאול את הרב לפורום של חוזרים בתשובה? הבחור עם השם "סקס אנגל" שאל שאלה וענה לו הרב ועוד כמה אנשים.. המטרה שלו הייתה לשאול את הרב אך ורק בעניין ההלכה ולא בשום עניין אחר... הרב ענה לו.. וזהו הסתיים העניין, אין פה עניין של ויכוח בכלל..(את ההלכה אי אפשר לשנות)..

asaf2000

New member
../images/Emo45.gif

ואני מציע בזאת לסיים את הדיון. א. כי הרב ענה לו. ב. כי הוא "זכה" לשמוע גם את הדעות הכופרניות היינו שמנוגדות להלכה. ואין מה להוסיף יותר מבחינה הלכתית לכן כל ויכוח נוסף צריך להערך בפורום אחר לא בפורום של תשובות הלכתיות.

asaf2000

New member
תגובה לכולם

השאלה היא מדוע כותב ההודעה פנה דווקא לפורום שאל את הרב. אם הכותב סתם רצה לשמוע את דעת ההלכה או שהוא מסורתי או דתי שרוצה באמת לדעת את דעת ההלכה בענין הזה ולפעול לפיה, אם הוא סתם רצה לדעת גם את דעת ההלכה כדי להעשיר את הידע אז הוא קיבל אותה ואפשר להפסיק להתווכח. אם הוא מסורתי\דתי או חילוני שרוצה לדעת את דעת ההלכה בכדי לקיים ומאמין בהקב"ה ושלבריאה יש מטרה מסוימת הרי שהוא קיבל את תשובת הרב לפי ההלכה וגם אפשר להפסיק לשרשר הודעות בנושא שהרי כל ההודעות בסגנון "תעשה מה שבא לך" "אל תדחוק את הרגשות" הם מנוגדות לגמרי לדעת התורה וההלכה ופה זה פורום "לשאול את הרב". בכל מקרה הפורום לא נועד לויכוחים בעניני אמונה אלא לפסיקות הלכתיות לכן צריך לדעתי הפסיק את הדיון בנושא.

למעלה