אינני מסכים איתך ../images/Emo31.gif
אומנם אני חילוני, אך יוצא לי לכנס לפורום הזה לפעמים בכל מקרה, קראתי את הדעה של הרב ואני מתנגד נחרצות אני מקווה שלא תמחוק הודעה זאת, משום שאני חושב שלכל בן אדם יש זכות להגיב למילותיך.. אחרת מה שווה הפורום הזה
בכל מקרה, אני מסכים איתך בחלק מן הדברים אלוקים אכן ברא את האדם, ונתן לו סוג מנגנון של התרבות ידוע שאדם וחווה היו כמובן זכר ונקבה, והם קיימו יחסי מין המטרה של יחסי המין היא בהחלט התרבות - אבל
אלוקים נתן לנו עוד אספקט שלם בכל הקשור ליחסי המין. הוא יכול לברוא אותנו כמו החיות, אשר מתרבות ללא שום הנאה - רק על מנת להתרבות. אצל בני האדם זה אחרת, אלוקים הוסיף עוד חלק שלם נוסף ליחסי המין - הנאה. לא תוכלו להגיד שאין טמונה הנאה ביחסי מין. אצל הדתיים ישנו פתגם שאומר - הכל לטובה. האם זה כולל בן אדם אשר נולד הומו
בהחלט כן. אומרים שכל בן אדם תשיעי בעולם הוא הומו. הבא ניקח את מדינת ישראל כדוגמא. הסטטיסטיקה אומרת שיש לנו מעל חצי מיליון אנשים בארץ שהנטייה המינית שלהם היא לא כמו שהקב"ה "רצה". אז מה קרה
אלוקים פישל אצל חצי מיליון אנשים
זה נשמע לכם הגיוני
שלא יקפצו לי חכמים עכשיו ויגידו - אלו נשמותיהם של נפשות חוטאות.. נו באמת.. למה שהם יענשו על מעשיהם של אחרים
ומי אמר בכלל שהומוסקסואליות היא עונש
לפי דעתי זו ברכה. אדם צריך ללכת בעקבות התשוקות שלו, בעקבות המשיכות שלו - בעקבות הנטייה שלו. ברגע ששומעים כאן אנשים אשר אומרים - אל תסתובב בבארים תלך ללמוד בישיבה. ומה אם הוא יסתובב בישיבה ופתאום יראה איזה כוסון
הוא לא ימשך אליו
משיכה אינה משהו שיכול להפסק. כמו שהסטרייטים יודעים, כאשר רואים אישה מפתה אין שמץ של ספק שישנה משיכה אליה. לא משנה מה תעשו המשיכה היא קיימת -
קח אלוקים ברא אותנו. למה דתיים מתחתנים
אך ורק על מנת להביא ילדים לעולם
אם אני אשאל אדם דתי למה הוא יתחתן עם אישתו - הוא יגיד "בשביל להביא ילדים"
אני ממש לא חושב. הוא מתחתן מאהבה. הוא מתחתן מתוך משיכה לאדם מסויים, ורצון להמשיך את שארית חייו איתו. למה זה צריך להיות שונה כלפי הומוסקסואלים
אלוקים ברא אותם להימשך על אותו המין שלהם.
זה לא עניין של בחירה. אם נולדת הומו - תשאר ככה - אין שום דבר שתוכל לעשות לשנות את זה. שלא יקפצו חכמים עכשיו ויגידו לי - זה מבחירה. למה שבן אדם יחיה אומלל ביחד עם אישה שהוא לא רוצה להיות איתה
רק בכלל שהרוד הדתי מורה עליו כך
- בושה. בכל מקרה אני מקווה שתכבדו את ההודעה שלי ולא תמחקו אותה