שאלה קצת קשה לי בכל אופן

כוכבית31

New member
שאלה קצת קשה לי בכל אופן

מתי לדעתכן הזמן להכיר לכוכב משהו שאני איתו אני אם משהו קבוע כבר כמה חודשים אבל עדיין לא הכרתי לו את הכוכב והאמת אני עדיין לא חושבת שצריך אבל הוא קצת לוחץ נמאס לו להגיע אלי רק כשהכוכב ישן וגם ללכת הרבה לפני שהוא מתעורר הבחור רוצה יותר
ואני לתומי חשבתי שככה הם אוהבים את זה
. אני מבחינתי הייתי מושכת את זה ככה בלי לבלבל את הכוכב עם משהו שנמצא לו בבית ועוד שאני עדיין לא יודעת למה זה מוביל. מה אתן אומרות אני טועה או שגם אתן לא הייתן מכניסות לחיים של הילד משהו רק כאשר זה יהיה משהו קבוע ומוחלט.

אורora

New member
כן ולא

להכניס מישהו לחיים של הילד באמת, כמובן רק כאשר זה קבוע ומוחלט ( וגם אז צריך להיזהר בלי סוף, יש סיפור קורע לב באחד מהפורומים של תפוז על מישהי שהכניסה גבר בצורה מוחלטת לחיי הילד, ועכשיו ניפרדה ממנו והילד במשבר עצום). אבל, לא יקרה שום דבר אם תכירי בניהם. הכוכב סה"כ ילדון קטן ואת יכולה להגיד לו שמדובר בחבר של אמא. שאולךי יבוא לבקר, או תלכו יחד למקום כלשהו. בשום אופן לא על בסיס קבוע ודחיפה ליצירת קשר, אבל בכל זאת זה יכול לתת לך אינדיקציה חשובה על הבחור וכמה הוא מסוגל ויוצר קשר טוב עם הכוכב.

Tin Tinn

New member
מסכימה עם אורורה

מנסיון של חברה שלי - כשהיא יצאה עם בחורים היא הכירה אותם לבת שלה כחברים של אמא, כמו שהיא הכירה לה חברות של אמא, וההתייחסות היתה זהה לחברים וחברות של הילדה מהגן. הם היו עושים דברים יחד כמו נניח ללכת לים בשבת או לשבת לקפה עם הילדה וככה הילדה גיבשה לה דעה על הבחור, בלי לחץ.

gezers

New member
זה לא אותו דבר..

יש הבדל משמעותי ביחס שלנו אל חברה מהיחס אל חבר/מאהב. הקטנים מרגישים בהבדל הזה עוד לפני שאנחנו הרגשנו שהתייחסנו שונה.. ואם נרצה ואם לא זה בונה אצלם צפיות.

Tin Tinn

New member
נכון, אבל אם מראש מודעים

אז אפשר להקפיד על ההתנהגות. זה הרי לא בילויים לפרקי זמן מאד ארוכים. בכל אופן, אצל חברה שלי זה עבד.

מסכימה ../images/Emo45.gif

היחס שלנו שונה למרות שאני אישית מנשקת חברים וחברות כשנפגשת איתם או כשהולכת והבייב בדיוק כמוני. דואגת לחבק ולנשק כשבאים וכשהולכים, גם כשהיא פוגשת את אותו אחד או אחת בפעם הראשונה. מחקה אותי מן הסתם. אבל יצא לי פעם אחת לצאת לארוחת בוקר (יום שבת) עם מישהו שיצאתי איתו וכמובן שהבאתי את הבייב ודווקא ורק לו היא לא נתנה נשיקה או חיבוק כשבאנו או כשהלכנו. אחר כך, כשניתחתי, לדעתי היא הרגישה. לסיכום, לדעתי, כמו שאמרה אורורה, רק כשהקשר הופך לקבוע. רק אז להכיר את הכוכב לבחור. אין טעם לפני. זה רק יבלבל אותו.
לאהבה

gezers

New member
לדעתי את צודקת לחלוטין!!!

אין שום סיבה להכיר בינהם עד שאת תחליטי שיש סיכוי מעל לסביר שזה משהו רציני שהולך לכיוון המשכיות. הבחור רוצה יותר? יפה לו. אם את חשובה לו מספיק הוא ימתין בסבלנות, ואם לא.. נו טוב, אז עדיף באמת שלא להכיר בו בכלל.. בכל אופן אולי את יכולה להתארגן נניח להיות אצלו פעם בכמה זמן ללילה שלם, אם יש מי שיהיה עם ה-

catנוע

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

קודם אני צריכה להחליט אם אני חושבת שיש סיכוי שהקשר יהיה רציני, ורק אם כן אכיר אותו לחבצלת.

למעלה