שאלה קצת משעממת

rutwig

New member
שאלה קצת משעממת

שלום לכולן!ביום שישי 14.3 נשאבה ממני ביצית אחת לאחר טיפול ראשון שלivf קיבלתי במשך 8 ימים 3 אמפולות של מנוגון.השאלה היא:מתי אני אמורה לקבל את המחזור????והאים לצפות למחזור שונה מבחינת אורך המחזור וגוון?בכל אופן לפני הטיפול קיבלתי מחזור באופן סדיר כל 28 יום.מה שלא ציינתי שלא היתה הפריה לצערי המאד מאד רב,לכן לא החזירו לי שום דבר!אני בת 40 ומקווה לטוב.תודה שטוטי

מיכל ק-ש

New member
שטוטי

אני משערת שכעבור כ-14 ימים מקבלת זריקת הכוריגון. כלומר, בסביבות יום שלישי הבא. בהצלחה בפעם הבאה, מיכל

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif עצוב שלא היה מה להחזיר

גם אצלי בטיפול הראשון נשאבה רק ביצית אחת, אבל היה עובר. הסוף לא היה שונה משלך- הריון לא יצא מזה. בגיל 40, באופן טבעי תגובת השחלות חלשה יותר, ויש לשקול ביחד עם הרופא פרוטוקול שיביא ליבול טוב יותר. לתת איקקלומין בתחילת הטיפול. לתת דיכוי מהיום השלישי ולא מהיום ה21. להגגדיל מעטו את המינון, או לשלב מנוגון עם גונלF. בכל מקרה, הוסת צפויה 14-15 יום אחרי הכוריגון. יתכן דימום גדול מהרגיל- במידה והתפתחה רירית דשנה. מספר הימים לא אמור להשתנות- אבל הכל אפשרי, כלומר אם יהיה שינוי לא צריך להבהל. שנשמע ממך בשורות טובות יותר, ושבקרוב תהיי אמא שטוטי
נועם

אלסי

New member
שטוטי

לי היתה שאיבה ללא החזרה וקיבלתי מחזור כשבוע אחרי השאיבה. מאחר ולא מקבלים תמיכה ההורמונים יורדים מהר יותר מאשר במחזור רגיל. הדימום עצמו היה רגיל לחלוטין.

למעלה