שאלה קצת מרגיזה...

wonderer24

New member
שאלה קצת מרגיזה...

היי אני יודע שהשאלה הזאת בטח נשאלה בעבר בוריאציה זו או אחרת...אבל בכל זאת מי שמוכן לתרום מנסיונו ולענות שוב , אני אודה לו... אני בן 24 ומחפש ללמוד איזושהי אמנות לחימה/שיטה להגנה עצמית. הפן החשוב יותר מבחינתי כרגע הוא הגנה עצמית ופחות האספקטים של הפילוסופיה. כלומר אני מחפש שיטה שהתוצאות בה הן יחסית מהירות , כמובן שאני מודע לכך שזה לא עניין של שבוע.... חשוב לי גם שיהיה זה משהו שיש בו קבוצות של חברה בסביבות הגיל שלי... לא כל-כך בא לי ללמוד עם בני 6-7 ( אעפ"י שבטח אני אנצח את כולם !! ) המון תודה ! ארז

mickeym

New member
לך לדניס השרדות או קרב מגע..

אם תוצאות מהירות הן מה שאתה מחפש, לך לאחת מן השיטות הנ"ל. מורים ובתי ספר תוכל למצוא בלוחות ובקישורים. "אף על פי שאני אוכל לנצח את כולם"
הזכרת לי את הפרק בסיינפלד שבו קרמר למד קראטה והתאמן עם ילדים בני 9...
מיקי

wonderer24

New member
מה המומלץ יותר מבין השניים ו...

מישהו יודע מה בערך המחיר ? תודה !

Romeo Ferrari

New member
לדעתי הישרדות

זו שיטה מאוד חזקה וכוללת הכל. לדעתי חסר שם רק ידיים לפנים.

השיטות האלה כל כך קרובות

שמה שקובע זה רק במדריך הספציפי. לך תראה שיעור או שניים של כל מה שיש בסביבתך הקרובה, ותראה איזה מדריך עושה לך להגיד "אני רוצה כזה. אני רוצה לזוז ככה".

שוב תלוי מה אתה מחפש

כל אומנות לחימה שלעצמה היא טובה ולכל אחת את הייחוד שלה. אני יחלוק על דברי מיתר באומרה "השיטות הללו כל כך קרובות" מפני שההישרדות משלבת בתוכה מגוון רחב של תרגילים מאומניות לחימה אחרות, כמו בכל אומנות לחימה אחרת יש בה הגנה עצמית, אך לדעתי לך תראה את שניהם ולבד תראה מה מתאים לך, בקרב מגע אני כבר אומר לך עושים זאת אחרת מבין שאר אומניות הלחימה. אם אתה רוצה לדעת על מקומות אימון אמור לי את אזור מגוריך

ishtamar

New member
daito-ryu

שלום רב אם אתה מעוניין בשיטת לחימה טובה ומוכחת פנה לאתר www.daito-ryu.com לדף בעיברית או פנה לניקו 03-9304916

למעלה