שאלה קצת מצחיקה...

ezha25

New member
שאלה קצת מצחיקה... ../images/Emo6.gif

שלום לכולם!
בעוד פחות מחודשיים אני עוברת לדנמרק לשנתיים הקרובות (איזה כיף!). השאלה שלי היא לגבי פרטים טכניים של המעבר...: כמו כל אישה ממוצעת, אני חייבת להעביר איתי את כל הארון, השאלה היא איך אני עושה את זה? פה ושם שמעתי: עדיף בדואר אוויר / עדיף בדואר ים... אבל איך אני מבררת? ניסיתי להתקשר לדואר ישראל, נאמר לי שלא ניתן לשלוח 30-40 ק"ג (זו רק הערכה... אני מאמינה שזה לא יגיע למשקלים כאילו) ונאמר לי שאי אפשר, העבירו אותי מפקיד אחד לשני עד שהשיחה התנתקה לה...
אולי מישהו יודע? התנסה? מכיר? איפה מבררים ומה האופציות? תודה רבה לכולם! יום טוב, מיכל

amitm5

New member
מה שאנחנו עשינו במעבר לגרמניה

ואני יודע שזה נשמע ברור מאליו וטיפשי, אבל< דנמרק כמו גרמניה, מדינות ממוזגות, את למעשה באה מהמדבר, ולכן אפילו בקיץ לא לובשים הרבה טי שירטס כמו בארץ (בבקרים למשל ממש קריר, בקיץ) וממילא בגדים קצרים עולים גרושים, ואילו בגדים חמים ממש לחורף כאן אין לך ותהיי חייבת לקנות, מה נראה לך שהסוודרים המצחיקים שיש בארץ מלאים חורים כמסננות, מתאימים לטמפ מתחת לאפס שיש כאן מנובמבר עד מרץ? ולכן, אם את מגיעה עוד חודשיים, שזה למעשה סוף הקיץ, אל תביאי 50% מהארון שלך בכלל. בביקור הבא בארץ, נניח בכריסטמס או בפסח, את מביאה נגלה שנייה בנוסף, חבילות קטנות של עד 10 ק"ג אנחנו שולחים בדואר ישראל בזול (שוב, בגדים זולים לא כדאי בכלל להביא) ובמהירות את גם יכולה לבקש מקרובי משפחה שבאים לבקר, להביא לך כמה דברים, בקיצור, בסוף מסתדרים אין עם זה שום בעיה

תותי-בת

New member
עמית צודק!!! זה לא טיפשי מה שכתבת, זה מאוד נכון, עדיף לקחת משהו כמו עשר-עשרים אחוז מהבגדים שיש בארץ. חוצמזה ה"אופנה" באירופה קצת שונה מזו שבארץ, מבטיחה שתוך חודשיים-שלושה מקסימום הארון שלך ישתנה עד אחרון הפריטים שבו.

d r e a m i e

New member
תמיד גם אפשר לפצל את מה שאת רוצה לשלוח לכמה

חבילות בדואר במקום לחבילה אחת.. דואר ימי רשום יצא גם זול יחסית. תבררי איתם מה המגבלה של המשקל וגודל החבילה.

ezha25

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

כן... כנראה שאני אצטרך לוותר על כמה בגדי קיץ אהובים...
ופשוט לשלוח בכמה חבילות. תודה רבה לכולם!!! סופ"ש נעים! מיכל.

yaelisam

New member
תצטרכי לוותר על המון בגדים

ולא בגלל שאין איך להעביר אותם, באמת שזו לא הבעיה, פשוט כי מה שאת לובשת בארץ רוב הסיכויים שלא תלבשי בדנמרק. באמת שמה שעמית אמר הוא נכון עד לאחרון הפריטים כמו נעליים למשל...

ezha25

New member
אני מתארת לעצמי...

אבל אני כל כך אתגעגע לכל בגדי הקיץ!!!! תודה רבה ושבוע מקסים! מיכל :)

למעלה