שאלה קצת מפגרת....

baz22

New member
שאלה קצת מפגרת....

מי זה גדליה ואיפה נמצאת החנות שלו? הוא היבואן של MZ? או שהוא רק מוסך? תודה שלומי

M.Z

New member
תן הסבר, אני עוד יכול להפגע חלילה

גדליה הוא הבעלים של סוכנות ג.ארנון, הוא היבואן של M.Z לישראל ומהווה גם מוסך של M.Z ו- BMW . ואני אנצל את ההזדמנות והשירשור להבהיר משהו, בעקבות פניות והערות לגבי הדירבון שלי לכיוון הM.Z , אין לי שום קשר עיסקי עם גדליה, אין לי רווחים ישירים או עקיפים מההמלצות פה או מהעזרה לרוכבים לרכוש אופנוע. כל המטרה שלי היא לעזור למי שרוצה לקנות M.Z לקבל אופנוע כמה שיותר טוב, עם כמה שיותר עצות טובות שיחסכו בעיות והוצאות כספיות בעתיד. הייתי נותן את המידע והעזרה גם אם היה לי אופנוע מחברה אחרת שיש לי קשר טוב עם הבעלים של המוסך. ולמשהו אחר בכלל - תודה לרב הפורום ולנשיא ולכל מי שהיה היום ברכיבה למלכישוע, היה מזג אויר נהדר שהוציא הרבה מאוד אנשים מהבית לחיק הטבע, שזה כשלעצמו דבר נהדר, אבל כשהגענו לשם קצת התפקששה הירידה בעקבות ריבוי רכבים ואנשים. חוץ מזה היה באמת כיף לרכב עם רוכבים שיודעים לרכב בקבוצה ולא הייתי צריך כל הזמן לזוז עם הראש כמו ממטרה כדי לנסות ולאתר רוכבים אחרים שחותכים מכל הכיוונים - כל הכבוד יישר כח. שיהיה לכולנו שבוע טוב.

C O L T

New member
גדליה הוא לא כמו אלפרד (בכלל)

אלפרד נחשב בהיותו דמות ווירטואלית, לא בצדק, לדעתי, אך גדליה ארנון הוא דמות אמיתית בהחלט, כפי שכל בעל וחובב MZ מגלה במהרה. הוא באמת היבואן של MZ ובעל מוסך המטפל בכאלה, בעל ידע ונסיון של שנים רבות. זו כתובתו: ג.ארנון (מוסך,תיווך,חנות,) תל-אביב בן שמן 5 036963323

baz22

New member
תודה רבה על העזרה ואם מישהו יכול

להמליץ לי מה לעשות כרגע אני אשמח, יש לי הרואיזים 150 שנת 97 ואני רוצה לקנות MZ אבל אני לא יודע מה לעשות איתו, זאת אומרת איך למכור ואם בכלל אפשר לעשות איתו טריד אין על MZ... אני יודע שיש הרבה אנשים פה בפורום שצוחקים ומזלזלים באופנוע הזה, אבל רק להזכיר לכם שלא לכולם יש 50.000 שקל להשקיע באופנוע לא כולל מיגונים וביטוח, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולתת עצות אני אשמח תודה שלומי

alfred

New member
לאט לך, קולט. לאט לך...

אולי בכלל גדליה הוא אלפרד?

באבא2000

New member
הוא לא!

סליחה שאני קופץ אבל אולי שלוש פעמים תיחקרתי את גדליה קשות (ואחד מהדברים הבודדים שאני יודע לעשות הוא לחקור) בנוגע לזהותו של אלפרד - אל תשאלו למה, פשוט יש לי הרגשה שגדליה יודע משהו. אבל הוא כהרגלו - משחק אותה קשה להבנה

alfred

New member
זה רק מחזק את קביעתו של אלפרד...

ועוד דבר. גדליה לא ממש "משחק אותה". הוא באמת כזה.

למעלה