אני רוצה מהמירק... ולמישהו יש מושג איך עושים את זה במילניום???
S Sandro New member 17/8/02 #4 לפי מה שאני יודע.. תנסי: /timer <time> 1 run RunDll32.exe Shell32.dll,SHExitWindowsEx 0x0 <time> = 22:00 לדוגמא אני לא בטוח שעובד.. אבל תנסי את זה עם אחד הקודים שם..
לפי מה שאני יודע.. תנסי: /timer <time> 1 run RunDll32.exe Shell32.dll,SHExitWindowsEx 0x0 <time> = 22:00 לדוגמא אני לא בטוח שעובד.. אבל תנסי את זה עם אחד הקודים שם..
M Mr Boggy Man New member 17/8/02 #1 שאלה קצת מסובכת האם ניתן לכבות את המחשב בעזרת סקריפט? הכוונה שאני רוצה שהמחשב יכבה את עצמו בשעה איקס...
שאלה קצת מסובכת האם ניתן לכבות את המחשב בעזרת סקריפט? הכוונה שאני רוצה שהמחשב יכבה את עצמו בשעה איקס...
S Sandro New member 18/8/02 #6 אם זה לא עובד.. תנסה <time> like 22:00, 13:42, 8:30 כיבוי מחשב: /timer <time> 1 /run C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t 60 ריסט: /timer <time> 1 /run C:\WINDOWS\system32\reset.exe -s -t 60
אם זה לא עובד.. תנסה <time> like 22:00, 13:42, 8:30 כיבוי מחשב: /timer <time> 1 /run C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t 60 ריסט: /timer <time> 1 /run C:\WINDOWS\system32\reset.exe -s -t 60
P Prof. James Potter New member 17/8/02 #2 אני חושב שכן.. ../images/Emo16.gif על ידי פקודה קטנה אחת, של הפעלת DLL בווינדוס. אבל אני חושב שזה פועל רק על ווין 9x, ואולי על ME. הייתה אפשרות כזו פעם במיולז, אבל היא כבר לא קיימת, אני חושב שבגלל שהיא לא תומכת במערכות הפעלה אחרות. ניר
אני חושב שכן.. ../images/Emo16.gif על ידי פקודה קטנה אחת, של הפעלת DLL בווינדוס. אבל אני חושב שזה פועל רק על ווין 9x, ואולי על ME. הייתה אפשרות כזו פעם במיולז, אבל היא כבר לא קיימת, אני חושב שבגלל שהיא לא תומכת במערכות הפעלה אחרות. ניר