שאלה קצת מסובכת

מיקה001

New member
שאלה קצת מסובכת

שלום לכולם, יש לי שאלה קצת מסובכת. אני ישראלית שמתגוררת באנגליה כבר למעלה משנתיים, הגעתי לכאן ללימודים תחת ויזת סטודנט ולאחר הלימודים קיבלתי ויזת Post study שתוקפה יפוג בפברואר 2012. בן זוגי בא איתי ונמצא כרגע על ויזת דפנדנט. במקביל, עוד לפני הגעתנו לאנגליה, התחלנו בתהליך של הוצאת דרכון פולני שהשבוע הגיע לסיומו המוצלח. זאת אומרת, שמאתמול בן זוגי הוא בעל דרכון של האיחוד האירופי. רצינו לדעת: 1. מה קורה לגבי הויזה? מה בעצם הסטטוס שלו כרגע? האם הוא עדיין דיפנדנט או אזרח האיחוד, או שניהם? 2. האם עליו להירשם למרות שהוא עובד רצוף באנגליה כבר למעלה מ-12 חודשים? 3. האם עלי לחכות עד שהויזה שלי נגמרת כדי לבקש אשרת שהייה של בת זוג של אזרח אירופי? 4. האם יהיה עלי לחזור לישראל כדי לבקש את הויזה או שאוכל לעשות זאת מכאן? תודה רבה רבה מראש לכל תשובה, מיקה

TrigATUSA

New member
להבנתי מחוקי כניסה בכל העולם

הסטטוס שלו נקבע על בסיס הדרכון שעימו הוא נכנס לבריטניה מכיוון שהכניסה האחרונה שלו הייתה עם הדרכון הישראלי,כרגע הוא בסטטוס דפנדנט עם אזרחות ישראלית על מנת לשנות סטטוס עליו לצאת מבריטניה, אפילו ל5 דקות ולהיכנס עם הדרכון הפולני, ואז הסטטוס שלו בבריטניה הוא של אזרח האיחוד הכי פשוט וזול יהיה למצוא טיסה זולה לשנגן או לאירלנד

Nobilis

New member
ומוסיף

מדובר במקרה קצה, כך שהייתי ממליץ פשוט להתקשר ל-BIA ולשאול: 08450105200 בהצלחה.

למעלה