שאלה קצת מטורפת

yariv t

New member
שאלה קצת מטורפת

בככר אתרים ישנו הקולוסאום. תמיד שאני עובר שם אני חושב איזה נחמד אם במקום מבנה הזכוכית היה שם מגדל דוגמת מגדל דיזינגוף או כל מגדל עגול אחר. אני יודע שזה הזוי ולא מציאותי וגם היסודות והתכנון שם לא מתאימים אבל מה אתם חושבים? אני חושב שזה היה "מדליק" ובכלל יהיה נחמד לחנוק את תל אביב במגדלים. המשך יום טוב. יריב

kyle

New member
למה לחנוק את אזור החוף במגדלים?

מספיק שיש שם כבר כמה, צריך עוד? אם רוצים לבנות, שיעשו את זה מרוכז... נגיד באזור עזריאלי ודרך בגין. לא צריך להביא עוד מגדלים לחוף.

yariv t

New member
כמובן שצריך עוד באיזור החוף

החל מאיזור צ"ארלס קלור המוזנח ועד הילטון. אה וכמובן שגם באמצע ככר המדינה שני "צמרות" אני יודע שאתה לא תסכים איתי

kyle

New member
באמצע כיכר המדינה!?../images/Emo4.gif

למה? להרוס עוד שטחים פתוחים? ועל החוף? בשביל מה לחסום את הרוח? למה לא לבנות הכל באזור מרוכז אחד?

danezeq

Member
הטעות הכי נפוצה בתל אביב

מגדלים לא חוסמים את הרוח - הם מגבירים אותה.

danezeq

Member
לבנות בכיכר המדינה מגדלים?../images/Emo67.gif

על גופתי המתה!!! לא עדיף פארק עגול ענק מטופח וסימטרי עם מזרקה באמצע? מגדלים יש מספיק מקום באיזור! יש עתודות קרקע עצומות בעיר למגדלים!

Sephiroth

Member
לי דווקא יש רעיון אחר לכיכר המדינה

תחשבו על הרעיון הבא: כיפה ענקית מזכוכית בתוך הכיכר, ובפנים משטח החלקה על הקרח ! לצערי יש צורך בכיפת הזכוכית על מנת לשמר את הטמפרוטורות הנמוכות. אבל היופי הוא שיהיה ניתן לראות כל מה שמתרחש בחוץ מבפנים, ולהפך...

mafiag

New member
א יודע לדעתי אם הככר היה טיפה יותר

גדול אולי היה אפשר לבנות שם מגדל דיזינגוף. לא יודע למה אבל משום מה בא לי שישראל תהיה מפוצצת במגדלים.

למעלה