שאלה קצת מטופשת...

בן83

New member
שאלה קצת מטופשת...

אני רוצה לקעקע סימנים על הגוף, אל תדאגו אני כבר יודע מה ... מה שעדיין לא החלטתי הוא האם להשתמש בסימנים מסורתיים, שכמובן יפים יותר, או במקוצרים. הדילמה נובעת מכך שלפי מה ששמעתי יש התנגדות בסין לכל מה שכתוב באופן מסורתי . . . 谢谢

פנומן 72

New member
אתה רוצה לקעקע 谢谢 ?!

לא חבל ?. ..

בן83

New member
חבל ?

למה חבל ? תחשוב כמה זה יעיל . . . בכל פעם שאצטרך להודות למישהו פשוט אראה לו את הקעקוע ... 对不对?

guanyin

New member
יש התנגדות?

מעולם לא נתקלתי בסין בהתנגדות למסורתיות, רק בחוסר הבנה במובן של "למה לבזבז על זה את הזמן?". לי הן עושות כאב ראש. מצד שני, גם קעקוע נראה לי כואב...

GnomeBubble

New member
חוץ מזה

אפשר למצוא בסין לפעמים כתובות בסימניות מסורתיות פה ושם, וכבר 30 ומשהו שלא ראיתי מישהו בא עם ספרון אדום קטן וספריי ומרסס עליהם "הלאה עם הסימניות הריאקציונריות" או משהו כזה.
ברצינות, מישהו באמת שמע על התנגדות לסימניות האלה? נראה לי שהיחס של הסינים מהיבשת הוא בעיקר כזה של אדישות.

nitzano

New member
יחס של "אממממממ אני לא מזהה את זה...."../images/Emo163.gif

בוגרי אוניברסיטה כן לומדים את הסימניות האלה. לא חושב שמעולם היתה התנגדות להן. הממשל פישט סימניות כדי להקל על הלימוד ולהקטין את כמות האנאלפבתים בסין. קליגרפיה עדיין נכתבת בסימניות אלה. הסינים כל כך גאים בעצמם שלא נראה לי שאי פעם יתביישו בתרבותם וכך צריך להיות בכל מדינה (במיוחד שלנו).

bizhar

New member
האם אתה מרמז על כך

שעלינו לשאת על גופינו אותיות כתב רש"י בלבד?

למעלה