שאלה קצת מטומטמת..

A lost angel

New member
שאלה קצת מטומטמת..

מישהו מכיר ישות, שהתחביב שלה הוא לגנוב ארנקים? פשוט נעלמים לי ארנקים(עם כסף ודברים) בקצב מדאיג.. והקטע שהם בתוך הבית. אלוהים יודע איפה. דנה

Nizzan Cohen

New member
יש כאלה שאוהבים דברים נוצצים....

עורבים, עורבנים, חמוסים, סמורים, ובוודאי יש עוד....... הם לא בדיוק יישויות אבל גם משו. אולי זה עוזר.

קרנוש21

New member
הרוחות אוהבות לשחק

והם משחקים איתך יכול להיות שזה גם שדוני ביית אל תתיחסי אליהם עד שיעזבו אותך לנפשם ורק ככה זה יגמר

A lost angel

New member
סימולציה:

אתה חוזר הביתה מסמינר.. אתה מוציא את הארנק מהתיק, שם אותו על הטלויזיה,נועל את הדלת והולך לישון. אתה מתעורר ולא מוצא את הארנק שלך. הדלת סגורה. לא נכנסו. לאן הארנק נעלם?

A lost angel

New member
היה לי חלום שבו מצאתי את הארנק.

אני חושבת שאני יודעת איפה הוא.

Flame

New member
המממ...

שמעתי פעם על יצורים ששמם "לקחנים"...נו למען האמת סיפרו לי על כך בפורום "פיות שדונים וכל השאר".. אני לא בטוחה אם אני מאמינה בהם, בכל מקרה לא בטוחה שזה מה שהם באמת עושים.. אבל הם נוהגים לקחת דברים.. דברים בד"כ שהם חושבים שאליהם לא ישימו לב בני האדם
.. גם לי נעלמים חפצים מסוימים לפעמים.. לפעמים אני מוצאת אותם במקומות הכי לא צפויים.. ולפעמים אני לא מוצאת אותם בכלל...
.. אז.. המממ... יכול להיות? שבת שלום חברים, המון אור ואהבה!!!

A lost angel

New member
הכל יכול להיות../images/Emo4.gif

לא אכפת לי מי לקח, אני צריכה את כרטיסיית האוטובוס שלי!!

The Warrior

New member
קורה...

לשרון (http://www.tapuz.co.il/pcards/showCard.asp?ForumUserId=473762) קרה אותו דבר. בסוף הוא מצא את הארנק. את יכולה לשאול. Together we stand - devided we fall בברכה,

The Warrior

New member
הכל קיים!

אני לא בא לתת פתרון, כי אין לי. על כל פנים ארנק שנעלם הוא כנראה "כאן" אלא שלא רואים אותו. כל החבר'ה ההגיוניים תודה לכם, אך לא הכל מתאים להגיון הפשוט שחונכתם לו. כשהייתם תינוקות ידעתם יותר. הוא "כאן", אך משום מה ישנה מניעה לראות אותו. פתאום זה מתגלה, ואז ההגיון מארגן איזו סיבה בכדי להסביר זאת, איך הוא התגלה. אך לא, הוא תמיד היה כאן, אלא שהיתה מניעה לראותו, או לדעת את מיקומו. נכון, אז לא עזרתי, כי לא גיליתי איך למצוא אותו (או אותם). אולי תקשיבי לקולך הפנימי, ותשמעי משהו. Together we stand - devided we fall בברכה,

דנה!!!!

בתור משהי בעלת ידע רחב וכח רב באומנות הכישוף את לא חושבת שבטקס קטן תפתרי את הבעיה?? איך לא חשבת על זה קודם? ואם לא כישוף,מטוטלת.....

A lost angel

New member
אני חושבת שיש דברים שלא צריך להשתמש

בכישורים שלי בהם. חיפוש ארנקים זה אחד מהם. יש דברים שכן שווים את זה.

למעלה