שאלה קצת מורכבת

אIלג

New member
שאלה קצת מורכבת

נניח שיש מצבור של כוכבים בנקודה מסוימת

והירח עומד ב-90 מעלות לאחד הכוכבים שנמצאים בגוש הזה

והירח יוצר זוית אחרת עם כוכב מבודד אחר שלא קשור לאותו מצבור

האם יהיה נכון לומר שההשפעה של אותה זוית היא בהכרח קשה ובעייתית, ויש ללמוד להתחבר כמה שיותר לזוית של ה-90 מעלות?

למה אני שואל, כי במצב שכזה הירח יכנס ללופ מושלם יחד עם אותה קבוצה

האם זה לא האינדיקציה של מפה בריאה? שבה כל הכוכבים "מחוברים" כביכול יחד באופן ששומר על האנרגיה במעגל סגור?

אם השאלה לא ברורה, אז אני אוכל להוסיף ציור להמחשה

אIלג

New member
לא רציתי להיצמד למפה ספציפית, כדי שהשאלה תשאר

כללית

אז הנה ציור להמחשה

אז כמו שניתן לראות, יש 4 כוכבים ב-90 מעלות אחד מהשני, והם יוצרים בעצם מין "מעגל סגור" אחד עם השני, כך שהאנרגיה שלהם עוברת מאחד לשני

ולא "יוצאת החוצה"

אלא שפתאום יש זוית נוספת של 150 מעלות (בין הכוכב הסגול לכחול) וזה פתאום "זורק החוצה" את האנרגיה, מתוך הסדר היפה של ה-4 כוכבים

השאלה שלי היא, האם במבנים כאלה שמופיעים במפות לידה, האם לא הגיוני להניח שאותה זוית שמפריעה לרצף מציינת בהכרח בעיה או קושי שצריך להתגבר עליו?
כאילו הכוכב הסגול חצוי בנאמנות שלו בין הכחול לאדום, וצריך ללמוד להעדיף את האדום כדי לשמור על ההרמוניה והכוח של המפה

אIלג

New member
וכמובן תודה רבה

זהו, שכדאי בכל זאת לראות את המפה

קשה להתייחס למלה 'כוכבים' כאילו כל כוכב הוא אותו הדבר: לכל כוכב אנרגיה משלו, הוא מופנם או מוחצן, וכבר בתוך הקונסטלציה אפילו ללא הזויות הוא משפיע כך או אחרת. זוית של 150 מעלות היא קודם כל זוית של מתח בין שני מרכיבים שמכריחה את האדם למצוא פתרון ספציפי לבעיות ייחודיות, אבל הוא עשוי לעשות כן גם בלי שהזויות 'נזרקות' החוצה באופן כזה או אחר, אלא כשלעצמו. ושוב - ביקשתי מפה כי אין כאן כלל: זה מאוד תלוי באופי הייחודי של כל כוכב וכוכב שמשתתפים בחגיגה..

למעלה