שאלה קצת מורכבת

שאלה קצת מורכבת

היי רותי כבר זמן רב שאני עוקבת אחר הנעשה בפורום והפעם החלטתי לכתוב בתקווה לקבל איזושהי הכוונה. כבר זמן רב אני מרגישה שאני לא מממשת את הייעוד שלי בחיים. לאורך הזמן הזה פניתי לכיוונים חדשים שמדברים אלי יותר במקביל לחיים שנמשכו במקום שלא הרגשתי שייכת אליו יותר (אלוצים כלכליים, פחדים מהשינוי ועוד...). עם כל פרק זמן שחלף ובעיקר אחרי טרגדיה אישית שעברתי, התחזק הביטחון בהליכה לקראת השינוי עם כל הפחדים והחששות. בימים אלו לקראת השינוי שאני עומדת לבצע אשר כרוך בו סיכון מסויים אבל עם המון אופטימיות קרה לי משהו שטלטל לחלוטין את עולמי הפנימי. אנשים מהצד יכולים את המקרה שעברתי הפעם והעצב שעצום שפקד אותי בימים אלו בעקבותיו כעניין פעוט וכתגובה מוגזמת. אני עצמי לא מבינה למה זה הרעיד ככה את העולם הפנימי שלי ולמה בזמן שאני הייתי כל כך מלאת אופטימיות ושמחה בבחירת הדרך החדשה, הגיע הארוע שלא נותן לי מנוחה, לא יכול להרפות וגורם לי עצב כל כך גדול. אני מודעת לשיעורים שהחיים מזמנים לנו. אני בסופו של תהליך מקבלת בהבנה ומנסה למצא את הדרך ללמוד מכך ולתקן את דרכי. השאלה שלי היא איך אני יכולה לראות את השיעורים שהחיים מזמנים לי עם פחות כאב ורגישות. והרבה כאב?

רותי 11

New member
noni34 המקורית יקרה

לגבי מה שחווית שטלטל את עולמך הפנימי זהיכול להיות שזה היה משהו שהיית צריכה לשחרר ולנקות לפני שאת מתחילה את דרכך החדשה, זה משהו שעלה לי תוך כדי קריאה. איך אפשר לחוות שיעורים ללא כאב, האמת שכמעט וזה בלתי אפשרי אפשר לצמצם את הדברים בכך שכאשר מזהים את הקושי או את הכאב אז ישר מיישמים את הדברים שלמדנו מזה וממשיכים הלאה ולא שוקעים לתוך מרה שחורה שרק מגדילה ומגבירה את הכאב.

ינוקא1

New member
ככה :

אני מקבל שיש בך הרבה חששות מהשינוי שגורמים לך ללכת בהססנות , הם מפריעים לך מלעשות את הדברים בשמחה ובחשק. האירוע שעברת היה מחויב המציאות מבחינות מסוימות , ועם זאת הוא בא עכשיו כדי שתהיי מסוגלת להרגיש ולא תהיי אטומה למצוקתם של אחרים. אם את באמת רוצה ללכת על השינוי הזה , לא להסתכל לאחור. לא לחשוש כאילו כל דבר שקורה בא כדי לעכב אותך. תמשיכי ללכת בדרכך , השינוי הזה טוב עבורך. אני מקבל שהוא יוביל אותך גם להצלחה כלכלית גם להגשמת יעוד לשמחה גדולה יותר , להרגשה שאת עוזרת לאנשים. אין ממה לחשוש , פשוט ללכת ובכיף.

וואו

תודה לשניכם על התשובות ועל ההתייחסות. אכן ישנם חששות טבעיים כאשר עוברים במעבר חד מחיים כלכליים נוחים עם משכורת "שמנה", אל עבר הגשמת חלום שבו התגמול הכספי יהיה רק אמצעי מחיה ולא יותר מכך. איכשהו, אתה ינוקא מבלי לדעת ולהכיר ראית את הגשמת החלום האמיתי. ללא ספק אני בדרך למעבר ולא, המקרה לא גרם לי לשנות את התוכניות הוא פשוט לקח ממני את השמחה הקיומית בימים אלו ומכאן התסכול. אני מאמינה שהזמן עושה את שלו ואוכל ללמוד, ולקבל בהבנה את שקרה ולא לשקוע בזה. תודה לכם אנשים טובים שאתם מוצאים את הזמן לתת מעצמכם גם לאחרים. מחכה ליום שאוכל לתת לאחרים, אנשים וחיות אחרות יותר ממה שנתתי עד היום. שיהיה לכם שבוע נפלא ומבורך

ינוקא1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני פחות רואה , אני יותר כותב מה שאומרים לי. בהצלחה רבה רבה !

hamber

New member
חיבור "לילד הפנימי" יתן לך את כל התשובות

תודעת העל מלמדת אותנו להתחבר לילד הפנימי שלנו ולקבל תשובות. יש מכנים את הילד הפנימי - הנשמה. אחת השיטות להתחבר לילד הפנימי הוא לפני שנרדמים. לפני שנרדמים שואלים את הילד הפנימי שאלה אחת ומבקשים תשובה. התשובה מתקבלת במהלך הלילה בדרך כלל לפנות בוקר. רבי נחמן מאומן אומר : העיקר לא לפחד כלל. בהצלחה בדרכך החדשה.

מקבלת בשבילך...../images/Emo140.gif

את צועדת בשביל הנכון לך.דווקא לפני גדילה וטוב, אנו חווים לרוב כאוס וטלטלה.סוג של שאלה- האם אני נשאר בישן ובמוכר,או מוכן לגדול לטוב שאני בעצם ייחלתי לו.... לכן,הבילבול והכאב שדבק בך הוא מוכר בתהליכים של שינוי,אך אדם שעבר דרך ימשיך הלאה בכוונותיו,יוריד מעליו את הספק והכאב כדי להתקדם. מתחילה את דרך שבראשה מתן לאחר ושילוב האחר בנתינתך,וכן בתחילה נראה שהשכר אינו תואם את הנתינה.אך כאשר תתני את 100 האחוזים שלך,ואת אחת שיודעת לתת רק 100 אחוז,ולא טיפה פחות-התגמול יגיע גם מעבר לכך,וגם באופן פרטני. זכרי עוד,כי אנשים שסיימו תפקידם עימנו ממשיכים הלאה.אלו שנשארו בגוף ורק עברו בדרכינו, סיימנו את עבודתינו ושיעורינו עימם.אלו שעברו לצד האחר,ישארו עימנו תמיד ואורם ישאר בליבינו. בהצלחה, לילך

העין3

New member
noni34 המקורית יקרה

שנים רבות של ציפיה תהתיכים רבים ובסופם אובדן של נפש שלא הכרת... יקירתי זה דרכו של עולם ... את אדם מדהים עם אהבה גדולה ... תני לעצמך זמן להרגע ... חוית אובדן גדול ופתאום את עוסקת במתים ולא בחיים... תרגעי ותנסי לעצור את סיבוב העולם לרגע ואז להתחיל מחדש... כאשר אני מתחבר אלייך אני מקבל סידרה של זרמים כאילו אומרים לי להתרחק ... אבל אין בי פחד. קבלי ממני את כל האנרגיות שאת זקוקה להן ואם את רוצה אני תמיד זמין בטלפון ... מהשעה שמונה בבוקר... ועד השעה 16:00 לילה טוב ושקט לך ערן

למעלה