שאלה קצת מורכבת...

Hallucinogen2

New member
שאלה קצת מורכבת...

יש לי טראק שבניתי בקיובייס... עכשיו אני רוצה לעשות שלמשל מ 0 עד 40 שניות הוא יהיה תחת השפעה של איזשהו פילטר או פלאגאין שאני מכניס בinserts של הערוץ הראשי במיקסר למשל אקוליזר של טלפון 40 שניות ומעלה שהוא יבוטל איך אני יכול לבצע את זה מבלי לעשות הקלטה ולהדליק ולכבות את האקוליזר? יש איזה דרך להגדיר את זה אם אני עובד במידי? מקווה שהבנתם

wotsonk9

New member
המצחיק עם הדברים האלה שהכל נמצא מתחת לאף:

או קיי אז נניח והקלטתה אז כרגע התוכנה שמרה "אוטומציה" בזכרון וכל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על הערוץ הנבחר עם המקש הימני בעכבר ולבחור show used automation ואז התוכנה תפתח לך את כל ערוצי האוטומציה הנה פירוט סטפ באי סטפ: תלחץ על דאבליו(האות) על מנת להקליט אוטומציה. תלחץ פליי. תשחק עם כל הכפתורים שאתה רוצה שיפעלו באוטומציה לאחר מכן. לחיצה נוספת על מקש הרווח. תכבה כתיבה תדליק קריאה(תלחץ על האות אר). לך לערוץ המידי או האודיו שאיתו עבדת עד עכשיו. לחץ כפתור ימני בעבר ותבחר את האופציה הנ"ל. תבין לבד. ותכנס ל www.myspace.com/mazingpro

Hallucinogen2

New member
עוד משהו קטן

אני רוצה את האקולייזר שיפעל על כל הערוצים ביחד זאת אומרת על הערוץ הראשי של המיקסר אז כל הפעולות שאמרת לבצע אני צריך לעשות מהמיקסר על הערוץ הראשי? או שאני צריך ליצור גרופ טראק לכל הערוצים או משהו כזה?

נוכח

New member
תראה...

הערוץ הראשי של המיקסר ניתן להפעלה מלאה כמו כל ערוץ אחר. בכל פיצר בקיובייס יש שני כפתורים נחמדים כאלה עם האותיות W ו R W זה אומר Write R זה אומר Read W בעצם מפעיל "הקלטה" של כל הפעולות שאתה עושה בערוץ בלייב. אם אתה מגביר, מנמיך, משנה אקולייזר, פותח אפקט, סוגר אפקט, כל פעולה כזו נכתבת כחלק מפעולות ההרצה של הערוץ. R בעצם מפעיל את הקריאה של זה. אז אתה לוחץ על W ועושה מה שאתה רוצה שייקרה בזמן השמעה. מבטל את הW לוחץ על R ואז זה יעשה את מה שעשית בשבילך!!! מאוד מאוד פשוט

Hallucinogen2

New member
...

אוקי אבל אם אני לוחץ על W אחרי שסימנתי את כל הערוצים בטראק זה פותח לי חלון כזה ולא נראה שזה מקליט כלום.. כשאני לוחץ על R זה מתחיל לנגן את הטראק ולהקליט אותו יכול להיות שזה גדול עליי עדיין...אני די מתחיל רק שנה בקיובייס

נוכח

New member
???

זה ממש פשוט, לא גדול עליך בכלל. רצית שהפרוייקט שלך יעבור דרך איקיו מסויים חלק מהזמן. אז במיקסר אתה פותח את את חלון הVST של הערוץ STEREO OUT (לחיצה על ה i) שם אתה לוחץ על W מריץ את הקטע ועושה מה שאתה רוצה, נניח וזה אפקט מסויים שאתה רוצה שיהיה על השיר, אז תכין אותו ותשאיר אותו מכובה, ואז כשיגיע הרגע להפעילו תפעיל אותו ותכבה אותו שיגע הזמן. בשביל שקיובייס יבצע את זה תלחץ אחר כך על R אל תשכח לבטל את הW כשאתה מסיים, כי כל שינוי שתעשה כשהוא דולק, יכנס לרשימת הפקודות שהוא יריץ בסוף.

Hallucinogen2

New member
אוקי הבנתי אבל משום מה זה לא פועל !

בניתי קיק באס במידי ערוץ ראשון קיק ערוץ שני באס עשיתי 4 משבצות של הקיק באס פתחתי את המיקסר הוספתי בערוץ הראשי את האפקט טלפון שרציתי הדלקתי אותו לחצתי בערוץ הראשי על W זה סימן את הכל באדום ולחצתי פלאי. ברגע הרצוי כיביתי את האפקט מהמיקסר והמשכתי לנגן עד הסוף בלי המיקסר לחצתי פאוז וכיביתי את ה W . לחצתי על ה R הכל נהיה ירוק שמתי את הסמן בהתחלה ולחצתי פלאי הכל כרגיל ולא כמו שהגדרתי מוזר

נוכח

New member
טעות שלי.

האוטומאציה לא מכבה ומדליקה. מה שאתה צריך לעשות הוא זה: (אגב זה פשוט באותה מידה
) באפקטים לרוב יש סליידר או כפתור שנותן לך לשלוט על היחס בין האפקט לסיגנל שיצא מהאפקט, תעשה אוטומציה לזה, באפקטים יש גם כפתור W ן R. עשית הכל נכון, רק שאני טעיתי. אני אחפש עוד דרך, כי בטח יש...

נוכח

New member
עוד דרך...

ממש כמו מקודם, רק שתעשה אוטומציה לכפתור הbypass של האפקט. אגב, ברגע שאתה מחבה את האפקט של הטלפון, אתה לא צריך לחכות לסוף השיר, מכיוון שאין שינויי משם ואילך, קיובייס תשמיע את השיר אם השינוי האחרון - ללא האפקט! בהצלחה

Hallucinogen2

New member
הופה זה עבד

אבל במקרה מצאתי פלאגאין עם הכפתור bypass לא בכולם יהיה אותו אין דרך אחרת חוץ מהכפתור הזה? ניסיתי לעשות קריאה כתיבה פשוט עם לכבות ולהדליק את הפלאג אבל זה לא מצליח

נוכח

New member
אין צורך לכפתור Bypass בפלאגין.

יש כפתור כזה בחלון ה VST. זה איכשהו הגיוני לי שאין דרך לעשות אוטומציה לכיבוי, כשאפשר לעשות אוטומציה לBypass.

למעלה