שאלה קצת מורכבת...

howami39

New member
שאלה קצת מורכבת...

אני מועניינת להרכיב ארון תרופות כעקרון הוא כבר קיים ה"הרכבה" היא של התוכן שלו- תמיד חסר לי משהו צריך לרוץ לבית מרקחת...
מה אתן הייתן שמות בארון תרופות? לציין רק- אנחנו זוג עם 3 ילדים מתחת לגיל 6... אשמח לדעות...

yaeelishli

New member
תשובה לא מורכבת לשאלה מורכבת ../images/Emo13.gif

קודם כל את בטח יודעת- משככי כאבים תמיד טובים בבית של ילדים, ג'ל לשיניים מורידי חום למינהם, וכמובן תחבושות ופלסטרים על כל צרה שלא תבוא. מה שכן יש רשימה נהדרת שאני הלכתי לפי לקראת סדר התרופות האחרון שלי באתר של כללית. רק בריאות

שרונית28

New member
../images/Emo53.gifעונה לפי ארון התרופות שלנו

למבוגרים- אופטלגין נוזלי, נורופן, אקמול, משחה לפיטריות. פלסטרים, יוד, פד גזה. לילדים- אקמולי, נורופן נוזלי לילדים. מעבר לזה דואגת תמיד שיהיה סירופ לשיעול סגור
וטיפות עיניים סוגורות
אחרי שימוש ראשוני בהן התוקף שלהם קצרלכן זורקות ומחדשת. בעיקרון את כל הסירופים אני מחדשת בכל תחילת חורף.

מנסיוני עם 3 ילדים עד גיל 4....

יש לי סלסלה אחת של תרופות למבוגרים ואחת לילדים ילדים- אקמולי, נורופן, פנסטיל בטיפות, משחת ויקס (מה שיש לנו זה לא ויקס אלא משהו יותר חדשני שאנילא זוכרת את שמו), אלכוהול, מד חום, צמר גפן, פלסטרים, נוזל לחטוי , תרופה לשלשלולים, ותרופות ספציפיות של היילדים שלי- בודיקורד וכד' יש תוספי מזון שהם מקבלים באופן קבוע והם במטבח או בחדר השינה (אומגה 3, סינגולר) מבוגרים- אקמול, אדויל, דקסמול סינוס/ קולד, כדורים לכאבי שיניים (פוינט נדמה לי), סטרפסילס, סינופד דרך אגב אצלנו יש גם קבוע בתיק שאני הולכת עם הילדים מדחום ותרופות להורדת חום (זה לאחר שילד אחד פירכס לנו לפני כחודשיים) אותנו אי אפשר לתפוס לא מוכנים...

ארון התרופות שלי

לילדים: נורופן אקמולי מד חום דיגיטלי ויטה מרפן(המשחה ששמים אחרי ברית מילה מעולה לפציעות ושריטות וגם לאחרי טיפול אפילציה) פדי גזה דבק נייר כזה להדביק את הגזה צמר גפן ועוד: מים לאינהלציה ונטולין סוכריות מציצה אופטלגין אדוויל ליקוויד ג'ל נרוסין אמלה ופינצטה - להוציא קוצים דקטרין- לפטריות טריאולון- לכויות

אצלינו

אין לנו ארון תרופות של ממש.כי אני נגד תרופות.אז יש רק את האקמול ואופטלגין בשביל האיש. לקטנים (יש לנו 2 עד גיל 2): אקמולי נורופן שמן אקליפטוס-לימון (מטפטפת על הסדין כשמצוננים) צמר גפן מדחום טיפות R49 לצינון

למעלה