שאלה קצת מוזרה

שאלה קצת מוזרה

שלום לכם אני חדש פה ויש לי 2 שאלות 1) כשאומרים לי לקחת שני כדורים ביום (טגרטול אם זה משנה) אז זה אומר אחד בבוקר ואחד בערב, כשאני קם ואחד לפני השינה או לקחת בהפרש של 12 שעות? האם לקחת ב7 בבוקר ובחצות כמו שאני עושה או ב7 ושוב ב7 בערב השאלה היא מבחינת השפעת הכדור 2)קורה לי לפעמים שאני לא מצליח לדבר לזמן קצר, כאילו בלעתי אתהלשון ואם אני קורא אני לא מצליח להיות מרוכז ולהמשיך לקרוא, האם זה מיני התקף או לא?

ממש לא מוזר

1) רצוי מאוד לקחת "ב7 ושוב ב7 בערב " סטיה של 2 שעות עדין ניסבלת. ולמה? הכוונה שרמת התרופה בדם תהיה אחידה בכל היום. פתיחת הפרשי שעות גדולים מורידה את הרמה מתחת לרגיל, וצימצום מקפיצה את הרמה. כלומר יש התנודות חזקות ברמת התרופה בגוף.

mori17

New member
אמממ

1) אני לוקחת את התרופה לפני שאני יוצאת מהבית ולפני השינה....אם אני מרגישה שאני עוד שנייה נרדמת אני לוקחת את התרופה... 2)זה נשמע כמיני התקף רק בריאות
מורי

sbh100

New member
זמני לקיחת התרופות

יש 2 סוגי טגרטול 1- טגרטול 2- טגרטול cr את הטגרטול cr צריך לקחת בהפרש של 12 שעות אחד מהשני. ההתפרקות שלו שונה מהטגרטול הרגיל. שקיבלתי טגרטול רגיל נתנו לי אותו 3 פעמים ביום. שעברתי ל- cr עברתי ל-2 פעמים ביום . מה שחשוב שההפרש יהיה 12 שעות בין הכדור הראשון לשני.

AKben

New member
אם זה רק הדיבור

אם זה רק הדיבור זה קורה לאנשים שלוקחים תרופות (וגם קרה לי לפני)

למעלה